KARNE GÜNÜ

6.2K 128 22
                                    

-Akşam erken yatın ki sabah erken kalkın. Kimse karne günü geç kalmak istemez.

-Giyiceğiniz kıyafetleri akşamdan ayarlayın sabah telaş olmasın.Bence elbise etek gibi kısa şeyler yerine pantolon şort tayt gibi şeyleribtercih edin daha rahat olur.

-Arkadaşlarınızla ve öğretmenlerinizle bol bol fotoğraf ve selfie çekinin.Sonuçta son gün ve aranızda 8. sınıfta olan insanlar var belki bidaha görüşemezsiniz.

-Karneniz iyide olsa kötüde olsa sakın ağlamayın.En azından okulda ağlamayın.Anne ve babanıza önemli olan Allah'ın taktiri olduğunu söyleyin en azından biraz sinirleri geçer. 😂😂

-8. Sınıfı bitiriyorsanız arkadaşlarınızın ve öğretmenlerinizin numaralarını almayı unutmayın ve onlarla iletişiminizi kesmeyin.

-Güzel bir defter alın ve en yakın arkadaşlarınıza duygu ve düşüncelerini yazmasını isteyin.Çok güzel bir hatıra olur.

-Saçınızı makyajınızı özenle yapın ama özellikle makyajınızı çok abartmayın.Saçın kafanıza sim falan da dökmeyin.Okuldan sonra düğüne gidiyor sanmasınlar. 😂😂

-Okuldan sonra arkadaşlarınızla anlaşıp dışarıda eğlenip vakit geçire ilirsiniz 3 ay birbirinize hasret kalmayın.Ama ailenizden de izin almayı unutmayın.

-Biliyorum ki her okuldaki müdür gibi yarım saat konuşma yapan bir müdürsizdede vardır.Allah'tan bizimkisi bunaltmıyo kısa kesiyo. Konuşmanın çoğunluluğunu dinleyip sıkılmak yerine tatili hayal edin.Yada fısıldayarak arkadaşlarınızla konuşun. Ama ilgi çekmemeye de dikkat et. Sonra müdür seni gösterip rezil etmesin.

-Karneniz kötü ise ailenize dünyanın sonunun gelmediğini ve derslerinizi düzelteceğinize dair söz verin ama sözünüzü de yerine getirin.

-Okulun son günu tabiki rahat ayakkabılar tercih edin. Saçınızı maşa örgü ve ya topuz yapabilirsiniz güzel durur.

Evet arkadaşlar bu bölümünde sonuna geldik. Umarım beğenmişsinizdir. Hepinizi seviyorum öpüldünüzzz 😘😘😘

Instagram:yyareniko

Okul Tavsiyeleri Ve ModaWhere stories live. Discover now