OKULUN İLK GÜNÜ ÇANTA

3.6K 67 46
                                    

Öncelikle herkese meraba. Uzun zamandır yeni bölüm paylaşamadım çünkü çalışıyodum. Evimizde annem ve ben çalışıyorduk. Fakat babam da çalışmaya başladı bu yüzden artık ben çalışmıyorum. Ve hergün yeni bölüm yazacağım. Her neyse şimdi bölümümü okuyun. İyi Okumalar 😘😘😘

Okulun ilk günü çanta götürün fakat çok büyük olmayabilir. Sonuçta içine kitap koymuyosunuz. Ama bazı derslerden 2 ders olunca birinde tanışıp diğer derste öğretmeniniz ders işleyebilir. Bu yüzden yanınıza maksimum boy bir defter alın derim.

Okulda dağıtılan kitapların poşetleri pek sağlam değil. Heleki yolunuz uzunsa yolda poşetiniz yırtılıp rezil olmak istemeyiz. Bu yüzden yanınıza büyük bir sağlam pişet alın.

Tabikide su alın. Ama bence su şişesi yerine tapır suluklardan alın. Şişenizi alıp patlatan bir gerizekağlı her sınıfta vardır. 😄😄

Not defteri alıncaklar olucaktır elbet. Onları yazmak için alın.

Kalemlik

Para 💶 tabiki olmazsa olmamzımızdır. Belki heyecandan yemek yemeyebilirsiniz ama çikolata vb. şeyler alabilirsiniz.

Islak ve kuru mendil.

Telefon ve kulaklık 📱🎧

Ağrı kesici her zaman bulundurun.

Özel gününüzdeyseniz özel gün ihtiyacı.

Makyaj çantası ama ben gene doğallıktan yanayım bence suzde hiç makyaj yapmayın. Çom sivilceniz varsa fondeten yerine eczanelerde satılan kremleri her gün uygulayın sivilceniz kalmaz. Fondeten sürünce daha çok oluyo. Mesela ben hayatım boyunca fondeten kullanmam teyzemin düğününde kuaför sürdü ertesi günü yüzüm sivilce doldu ve sinirden ağladım. Çünkü çok kötü duruyodu.

Evet arkadaşlar bu bölümünde sonuna geldik. Umarım beğenmizsinizdir. Hepinizi seviyorum öpüldünüzzz. 😘😘😘

Instagram:yarendavetcii

Okul Tavsiyeleri Ve ModaWhere stories live. Discover now