De Achterbuurt

127 8 1
                                    

Heei lezertjes, van af dit hoofdstuk heb ik het deels zelf geschreven. Veel lees plezier! xx

thuis pak ik de halsband van Susi en zeg dat ik met der ga wandelen.

'hey wolfen kind!' ik draai me om en het is... een jongen die ik niet ken.

'hey.' zeg ik vrolijk.

hij loopt dichterbij. 'dus je bent geen daddy's little girl meer? hot.'

'ben ik nog steeds.' zeg ik met een lieflijk lachje.

'jammer, heb je nog steeds met Jesse?'

'jep.'

'jammer.'

'hoezo?'

'omdat je wel lekker bent.'

'aah dankje.' ik draai me om en loop verder. ik hoor snelere voetstappen achter me en voor ik het weet loopt de zelfde jongen naast me. 'moet je niet naar huis of zo?'

'nee.' god damn it.

'nou ik moet er vandoor, doei.' ik begin allerlijk hoeken om te gaan en stop uit eindelijk in de middel of no where. de jongen is weg, gelukkig, maar nu weet ik niet meer waar ik ben.

er is echt niemand op straat, alles is donker en je hoort geen enkel geluid. zelfs niet van de vogels.

ik loop rustig verder, proberent mijn angst te verbergen soor een grote glimlach op te zetten.

***

'waar the fock ben ik nu weer.' zeg ik zacht. ik ben in een beurt waar alles licht is, alles in vrolijke kleurtjes en de vogeltjes fluiten.

ik zie een vrouw staan en loop naar haar toe. 'mevrouw kunt u mij zeggen waar ik ben?' ze draait zich om, ik schik zo erg dat ik een eindje achter uit spring.

de vrouw, ziet er precies uit als Eleanor behalve het gezicht. het gezicht zit vol met sneetjes die moeten worden behandels, huid zo groen als de zee en ogen helemaal zwart, de iris, zelfs het witte om de iris is zwart.

'u bent in de achterbuurt van Amsterdam.' zegt ze, ik knipper even en kijk weer naar de vrouw maar ze is weg. ik kijk om me heen maar ze is nergens te vinden.

Susi begint te piepen. ik verlaag me naar haar niveau en sla mijn armen om haar heen. 'het komt wel goed, we komen wel weer thuis, ik beloof het je.' zeg ik.

ik laat der los en bedenk me dat ik mijn mobiel bij me heb. ik haal hem uit mijn zak en bel pap.

'dit is de voice mail van Louis Tomlinson, spreek wat in naar die piep....piep.'

'hey pap, ik en Susi zijn een soort van verdwaald en we staan in de achterbuurt van Amsterdam, KOM ONS HALEN! ' zeg ik. ik hang op en bel Zayn.

hij neemd ook niet op. 'Hey Zayn, kom mij en Susi alsjeblieft halen, pap neemt niet op en jij ook niet, we zitten in de achterbuurt. doeg.'

ik probeer Dioni. 'Dioni's telefoon, met Kay.'

'god zei Dank.'

'wat is er Loïs?'

'nou ik vroeg me af of jullie me misschien uit de middel of no where kunnen krijgen aangezien ik en Susi verdwaald zijn in de Achterbeurt van Amsterdam. kunnen jullie ons please op halen, pap neemt niet op en jullie waren de laatste die ik kon bellen.'

'in de ACHTERBUURT, we komen er aan.' zegt hij.

'dankje.' ik hang op en krijg een grote glimlach op mijn gezicht. 'ze komen ons halen Susi, maak je geen zorgen.' ik geef der een knuffel en kijk rond om te kijken of ze er al aan komen.

er komt een bus aan. ik kan niet lezen wat er op staat tot het voor me stop. b-brave staat er op. de deuren gaan open en ik zie Dioni. hij geeft me een knuffel. 'hoe ben je hier in vredens naam gekomen?'

'ik rende weg voor een of andere dude die me wel lekker vond en kwam hier uit.' zeg ik.

'oh gelukkig leef je nog, kom we gaan de bus in.' Dioni loopt de bus in Susi achter hem aan en daarna ik.

'wow dat is een wolf.' zegt Kay.

'ja dat weet ik.' zeg ik. ik ga naast sam op de bank zitten en Susi komt naast me liggen en vald meteen in slaap. ik streel haar hoofd en geef haar een kusje.

'ze is nog best wel schattig.' zegt sam. hij streeld haar hoofd. ik kijk naar Dioni en hij kijkt geconcentreerd naar mijn haren.

'Loïs.' zegt Dioni. ik kijk zijn kant op. 'Je haren vallen uit.' Ik haal een hand door mijn haren, En kijk naar Dioni, als ik mijn hand weg haal heb ik een helle pluk haar in mijn handen.

'wat, hoe kan dit.' zeg ik. Kijkend naar mijn haren

'Heb je Kanker?' vraagt cassius.

'nee, dat kan niet.'

'goed nu even heel wat anders. hoe was je eerste keer?' vraagt Kay.

'nu maak je een grapje toch?' zeg ik.

'nee want een paar hier zijn jaloers.' zegt Jai.

'ik zeg een ding, ga nooit naar een film die je horny maakt.' zeg ik lachent. de bus stopt voor mijn huis. ik maak Susi wakker en we lopen de bus uit. 'nog bedankt.'

'altijd.' zegt Dioni. ik lach en open het hek. Susi rend naar de deur en ik sluit het hek. de bus rijd weg en ik loop naar binnen.

'ben thuis.' Susi rend door de deur naar de woonkamer en ik hoor een bonk. ik ren naar de woonkamer en Susi ligt boven op Zayn.

'Loïs ik maakte me zo'n zorgen.' zegt Pap. hij trekt me in een knuffel.

'ik had last van een jongen dus rende weg en kwam uit in de achter buurt.'

'heb je het overleefd?' vraagt Zayn.

'Ja.', zeg ik,'alleen mijn haar valt uit...

my life as the dochter of Louis Tomlinson ✔Where stories live. Discover now