Favoriete Plek

136 9 0
                                    

Loïs pov

we gaan in het midden liggen en ik leg mijn hoofd op zijn borstkast. 'wat deed iedereen eigenlijk in de keuke?'

'wachten op jou?'

'waarom? oh nee wiens cadeau ben ik vergeten?' ik kom op en kijk hem aan.

'je bent niemands cadeau vergeten, schatje. je bent jaarig vandaag, was je dat vergeten?'

'oh. mijn. god ik ben mijn eigen verjaardag vergeten.' Jesse begint te lachen.

'je bent zelfs schattig als je zo bent.' zegt hij. ik kijk blozend naar mijn hand waar mee ik met de pantjes speel. ik voel een vinger onder mijn kin en kijk op om vervolgens Jesses lippen op de mijne te voelen.

Zayns pov

'weet een iemand waar Loïs en Jesse heen zijn?' vraagt Harry.

'pap wat boeit jou dat ze is je dochter niet.' zegt Darcy.

'Darcy, ze is de dochter van mijn beste vriend ik laat hem en haar niet stikken. ik had Louis beloofd om ook op haar te letten wanneer dan ook.' zegt Harry. ze zucht.

'ik weet wel waar ze te vinden is.' zeg ik. we staan op en lopen naar buiten.

Darcy, Harry, Niall en Jake volgen onze auto naar het bos. we moeten in twee auto's. ik parkeer bij het bos. 'wat doen we in het bos?' vraagt Liam.

ik zucht. 'iedereen niet kijken ik had beloofd deze plek aan niemand te laten zien.'

'we zoeken der juist dan hebben we onze ogen nodig.' zegt Harry.

'oke oke blijf maar kijken.' ik lijd ze er heen en uit eindelijk zien we Loïs scooter. ik kijl naar het midden en daar ligt Jesse met Loïs op zijn benen.

'pap gaat me zo haten, ik ben nooit meer een Daddy's Little Girl, en hij gaat me voor altijd haten.' zegt Loïs.

'hij moet er gewoon even overheen komen, we konden er niks aan doen. het was de film en dat weten we alle twee.' zegt Jesse.

'dat is waar.' zegt ze. 'maar toch, ik ben altijd zo'n perfecte dochter geweest en nu is in een klap die reputatie weg.'

'je weet niet of die weg is, ik zou ook in shok zijn als mijn dochter op haar 14de het voor het eerst doet.' zegt hij. 'maar dat zou haar reputatie niet veranderen want ik weet dat ze voor de rest niks is veranderd.'

waarschijnlijk is Loïs er achter dat we er zijn want: 'ze staan achter ons is het niet?' Jesse kijkt op.

'jep.' zegt hij.

Loïs pov

ik ga van Jesses schoot op en draai me naar ze toe. Pap loopt naar me toe. 'ik hou van je Loïs.'

'je? houd van me?' vraag ik voor zekerheid.

'natuurlijk hou ik van je, door Jesse woorden heb ik er over na gedacht en ben ik niet boos op je.' zegt hij. 'en omdat ik een speelteje onder je bed vond-'

'Zayn heeft die voor mw gekocht!' zeg ik snel, naar hem wijzent.

'dat weet ik ook, want we hebben hem samen uit gezocht.'

'Zayn!' hij begint alleen maar te lachen.

'kon ik maar verdwijnen.' zeg ik. dan herinner ik me dat ik een rook bommetje bij me heb, vraag me niet waarom maar ik heb het. ik gooi het hart op de grond en ren snel het dichte bos in.

Louis pov

'kon ik maar verdwijnen.' zegt ze en voor ik het weet zit alles onder rook.

'wat is dit!?'

'een rook bom, heeft ze ook van mij.' zegt Zayn.

Loïs pov

ik ben aan de rand van het bos en begin nu rustig te lopen. ik hoor gegrom en sta meteen stil. ik kijk rond en hoor nog een grom. ik draai me om en zeg: 'Susi?'

Susi is de wolf waar ik altijd al mee heb gespeeld toen ik naar mijn favo plek ging, maar toen ik ouder werd kwam ik steeds minder. Susi betekent wolf in het fins

ik zak neem op mijn knieën. 'Susi?' vraag ik met een wat sipper gezicht. ze komt langzaam dichter bij gelopen en loopt rondhes om me heen.

als ze er zeker van is dat ik het ben stopt ze voor me. 'Susi!' zeg ik vrolijk. ik sla mijn armen om haar nek en ze begint likjes op mijn wang te geven. 'Kom, ga mee met mij naar huis.' zeg ik vrolijk als ik op sta.

ik lach vriendelijk en begin te rennen. ze rent achter me aan naar het plekje. ik stop met rennen en val op omdat Susi tegen me aan rend. ik begin te lachen als ze mijn gezicht likjes geeft. 'ik heb het overleefd Susi.'

'hey Susi.' zegt iemand. ik kijk naar rechts, het is Zayn. alleen Zayn kent Susi ook. ze gaat van me af en rend naar hem toe ze springt in zijn armen net als vroeger. ik begin te lachen en sta op. ik loop naar ze toe en Susi gaat weer gewoon staan.

iedereen staat bevroren achter Zayn. ik ren naar mijn scooter en gebaar Zayn en Susi te komen. ik gebaar dat Zayn moet rijden, ik achterop en Susi achter ons aan rend.

my life as the dochter of Louis Tomlinson ✔Where stories live. Discover now