Rescued?

212 8 2
                                    

Pov Amy
De telefoon word uit mijn handen gegooid en ik word tegen de muur aan gegooit. Mick begint op de telefoon te springen en te stampen totdat hij helemaal kapot is. Ik slik en kijk naar de open deur. Dit is je kans, denk ik bij mezelf. 'Dat dacht ik niet' zegt Mick en slaat de deur dicht. Crisis. Ik kruip naar achter. Maar hij is al bij me. Hij slaat me in mijn gezicht. Hij schopt me maar ik kan net ontwijken, maar knal daar bij tegen het bed aan en even verschijnen er zwarte vlekken. Mick misbruikt mijn zwakke punt , stormt op me af en drukt me tegen de muur. Dan word alles zwart.. Alweer..

Ik word wakker in een witte kamer. Het is niet veel ander dan mijn oude, alleen was die zwart. Er staat een bed en een kastje, met een flesje drinken en een beschimmeld broodje. Gatver. De hele kamer is wit, alleen een klein Zwart randje dat de deur voorstelt. En een zwart randje dat de omtrek van het doek voor het raampje. K sta op, drink het flesje water leeg en loop naar de deur. Ieuwl. Dit water is ook niet schoon gemaakt. Ik draai aan de knop maar er komt nauwelijks tot geen beweging in. Fuck. Ik draai nog een keer en het verschuift. Maar echt iets veranderd er niet. K geef niet op en probeer het nog een keer, kom op alleen een klein beetje beweging erin. Op een gegeven moment ontstaat er een gleuf waar ik net niet door heen pas, dus open ik de deur. Voordat ik wegga kijk ik rond, pak een pen die op de grond ligt en schrijf op de muur. 'You can't keep me forever you know - A' en voor het eerst voel ik me weer levendig worden en glimlach. Ik ren de kamer uit en adem de frisse lucht in. Nu nog hieruit zien te komen.

Pov Michael
Calum en ik zijn veilig aangekomen.. Gelukkig.. Het is een dag later en we staan nu met ongeveer 30 man (exclusief ons 7e) aan politieagenten. Allemaal zijn ze zwaar bewapend en beschermd. 'Oke, here's the plan' Zegt Luke. 'Michael and Ashton, make the guards knock out.. So no one will notice any police. Then they open the door and 15 police officers go inside with Ashton and Michael. Zara, Justin and two police guards go inside and free everyone and 10 police men, will wait on the outside to help the kidnapped ones. If anything goes wrong, the rest of the three will stand by alright?' Vervolgt hij. 'I think its a good idea. But we need more guards at the freeing, i saw the place and there's probaly alot girls in there, i suggest that we go in with ten to knock out the kidnappers and we use 2 as reserve, the other three go with the freeing.' Zeg ik. Luke kijkt naar de hoofdpolitie en hij knikt. 'Alright lets go.'

Pov Ashton
Zenuwachtig loop ik door het bos. Zara legt een hand op mijn schouder. 'Nervous?' 'A bit' geef ik toe. Ze knikt. 'Everything will turn out okay, i can feel it' zegt ze en geeft me een kus op de wang. Ik glimlach naar haar en loop door. We zien het huis. De dertig politie mannen bukken en Michael staan klaar om toe te slaan. 'Are you ready?' Vraag ik. 'As ready as i'll ever be' knikt hij. We lopen langs de rand en als ze even niet kijken slaan we toe. Ik geef de man een dreun en hij valt. Hij lijkt zijn bewustzijn te verliezen maar al snel staat hij op en slaat hij terug. Niet zwak zijn denk ik bij mezelf. Opeens word ik heel boos. Ze hebben mij mijn zusje afgepakt. Voor de tweede keer. Voordat de man er erg in heeft begin ik te slaan. 'You. Motherfuckers. Took. My. Sister!' Sis ik boos. De man sluit zijn ogen en ik sla hem nog èèn keer en ik zie dat ook Michael hem neer heeft. We lopen naar binnen en 10 politieagenten volgen ons. Ongeveer na een minuut lopen komt Mick uit  een kamer met 4 andere mensen. Hij staat er zelfverzekerd. Zonder ook maar iets te kunnen zeggen staat één van de politie mannen naar voren. 'Slowly surrender and none of you will get hurt.' Mick begint te lachen. 'Two of ours are lying outside, unconscious, so now its a war' zegt hij en opeens komen er nog 8 mannen uit de hoeken. 4 uit elke hoek. Fuck. Ze reisen allemaal hun pistool. Inclusief Mick. 'Get ready' zegt Michael. De politiemannen pakken hun pistool ook. 'You want a war? You can get it' zeg ik en dat is het signaal voor Michael en mij. We stormen naar voren en het gevecht begint.

Pov Zara
Het is onze beurt voor actie. De tien mannen gaan bij de deur staan, 5 aan elke kant. Justint vraagt of ik er klaar voor ben en ik knik. De andere 5 mannen lopen voorop. Calum en Esmée gaan bij de ingang staan en Luke loopt achter ons aan.  We beginnen de deuren open te maken. Omstebeurten. Als de  eerste deur open vliegt zie ik een meisje liggen. Ze is niet bewusteloos maar niet in staat iets te doen. 'Keep calm, girl. We're here to free you. It's all gonna be okayy now. Let me take you away alright?' Ze knikt en ik til haar op. Ze lijkt iets jonger dan ik ben maar weegt haast niks. Ik til haar naar buiten en leg haar in Esmèe's armen. Ik zie dat ook al Calum en een politie vrouw iemand hebben staan. Nu hopen dat het goed gaat.

Pov Amy.
Ik loop strompelend verder. Opeens hoor ik voetstappen. Ik probeer weg te rennen en me te verstoppen maar hij heeft me al gezien. Shit. De meneer begint te slaan maar ik sla terug. Ik heb hier een goed gevoel over. Een laatste slag en hij valt neer. Ik loop verder. Er onstaat  een geluid. Na mate ik verder loop word het geluid sterker. Ik begin stemmen te horen. Geschreeuw. Ik herken de stemmen vaag. Totdat ik iets hoor wat mijn hart doet skippen. 'Michael! Watch out!' Het is Ashton.  Ik begin te rennen. De trappen af naar het geluid. Daar zie ik het. Michael en Ashton, met ongeveer 10 politie mannen, vechtend tegen 13 man met pistool, inclusief Mick. Michael staat tegen de muur met Mick tegenover hem. Opeens word ik boos. Bozer dan ooit. Ik ren naar Mick toe. Even alles vergetend. Net op het moment dat hij wilt schieten sla ik zijn pistool uit zijn handen en de kogel schiet omhoog. Die de lamp raakt en vol op twee mannen valt. Door de klap raakt Mick de grond en ik begin te slaan. Tot hij geen kick meer geeft. Dan draai ik me om naar Michael. Tranen lopen in mijn ogen en ik ren naar hem toe. Stevig omhels ik hem. Ik begin te trillen en te huilen. Heel erg hard te huilen. Ik heb hem zo gemist. 'i love you Michael, so so much.' Ik laat hem los en zoen hem. 'Lets get our asses outta here' zegt Michael en lopen naar de rest om te helpen. Ik kijk om me heen maar Ashton is nergens meer te bekennen. 'Where is Ashton?' 'I dont know' roept Michael. 'Amy.. Look out!' Roept Michael. Ik krijg een klap tegen mijn hoofd aan en alles draait opeens. Ik knal op tegen de muur en val neer. Half zienend wat er gebeurd. Merk ik een andere politieman op, die me optilt en naar buiten draagt. 'I.. Dont wanna... Leave.. Michael.' 'He'll be okayy' ik sluit mijn ogen en alles word wat rustiger. Als ik mijn ogen open doe, zie ik weer helder en herken ik luke zijn achterkant. Ik sta op en roep zijn naam. Hij kijkt achterom en zijn ogen worden groot. 'Amy!'  Hij rent op me af en knuffelt mij. De bekende vanille geur komt weer terug. Als ik loslaat zie ik Esmeé en Zara ook weer staan. Ook die omhels ik. Na ook Calum gezien en omhelst te hebben, zie ik Ashton nog steeds niet. Verblind door mijn tranen zoek ik. 'Where is Ashton?' Vraag ik nog een keer. Ik ren het gebouw weer in. En dan zie ik wat er aan de hand is. De grote hal staat in brand. Ashton staat in het midden en het vuur verspreid zich snel. Hij kijkt me aan. 'Amy' glimlacht hij. En dan verslind het vuur hem...

Nee grapje. Lees maar verder.

'Ash, i will get you out of there. Don't worry' ik stap langzaam over de vlammen.. De pijn negerend. 'No stop, this is gonna get you killed' 'Maybe, but i'd rather be dead with you than live without you' zeg ik en ik pak zijn hand. 'Lets go' Samen banen  we stap voor stap een weg. Als we uit de vlammen zijn worden ze hoger en verspreid het zich veel sneller. Ik trek Ashton mee en ren het gebouw uit. Vlak voor we de deur uit zijn ontploft het gebouw. Waardoor ik en Ashton de lucht in vliegen en belanden op de grond. Het word zwart voor mijn ogen. Was dan toch alles voor niks geweest?

- hierna komt nog een epiloog en een dankwoord-
Hoe vonden jullie dit boek? Ik ben hier best wel trots op eigenlijk. Ik hou van jullie. Tot het epiloog

My Brother is Ashton Irwin?!Where stories live. Discover now