One Direction On The Road.

256 11 0
                                    

Pov Amy

Ik schrik op van de deurbel. Ik en Michael liggen op een matras, Ashton en Zara. Esmée Luke en Calum liggen apart. Ik hoor nogmaals de deurbel. Ik zucht en sta op. Als ik bij de deur ben besef ik dat ik alleen een onderbroek en een shirt van Michael aan heb, dats pech. 

Ik doe open en gelijk kijken 4 paar ogen me raar aan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik doe open en gelijk kijken 4 paar ogen me raar aan. 'Ehm hello?' Zegt de blonde. 'Hey' Zeg ik onverschillig. 'Who are you?' Zegt de gast met rapunzel haar. 'Who are you?' Kaats ik terug.ik weet wel wie ze zijn maar de namen ken ik niet. Ik zie michael aan komen lopen en ook hij heeft alleen een shirt aan, en een onderbroek natuurlijk. 'Hey bud' Zegt de bruine. Ze geven elkaar een mannen hug en ik loop terug naar het matras en laat me erop vallen. 'Wie zijn dat?' Vraagt Zara. 'One Direction' Mompel ik in mijn kussen. Ashton word ook wakker. 'Hey' Zeg ik. 'One Direction is here tho' Zeg ik en hij staat meteen op, waardoor Zara van het bed afrolt. Ik schiet in de lach, hierdoor maak ik ook Esmée wakker. 'Yo' 'hey' Zeg ik. 'Hoe laat is het' Vraagt Esmée.  'Half 12' Zeg ik. Ze stopt haar hoofd haar hoofd weer in het kussen. 'Ugh, te vroeg.' Zegt ze. ik grinnik. Zara komt naast me zitten. ' Okey hoe zat dat nou met jou en Michael?' Vraagt ze. 'Okey nou het begon met, dat ik echt een kut zelfbeeld had en ja gewoon verdrietig was.' Zeg ik. 'Drama Queen' Kucht ze. Ik sla d'r voor haar kop. 'Luisteren, toen kwam blijkbaar Calum op het idee om tijdens het optreden mij op het podium te krijgen, ik werd opgemaakt en op het podium geschopt. Toen kwam Ashton en hij ging zeggen dat ie van me houdt. dus ja dat was allemaal wel stoer. Toen gingen Luke en Calum nog iets zeggen maar ik kon Michael niet meer vinden. Toen zij met een waardelose speech, nee grapje het was erg schattig. Toen kwam Michael opeens Pats boem uit het nietbestaande gedeelte, althans ik had het nooit eerder gezien, liep naar me toe. Praatte en vroeg of ik zijn vriendin wou zijn. Toen zei ik in zijn gezicht keihard 'NEE' en..' 'WAT HEB JE GEDAAN' Schreeuwt Zara. 'Grapje grapje ik zei ja en we leefden nog lang en gelukkig' Grinnik ik en duw haar om. 'Kut kind.' Zegt ze en gooit een kussen naar me hoofd. Ik gooi er een terug en dat is het begin van een kussengevecht. Op een gegeven moment, zijn alle kussens in de hal geflikkerd, behalve 1. Ik kijk haar aan, dan het kussen, dan haar, en dan grijp ik hem op het zelfde moment als zij doet en het kussen spat uitelkaar. alle veertjes dwarrelen rond en we schieten in de lach. 


Die middag. 

'Let's go get some starbucks' Zegt Niall. 'Zara , wij gaan halen' Zeg ik. We rennen naar buiten na het vertelt te hebben, en spacen naar het winkel centrum. Onderweg praten we nog een beetje. 'Mag ik iets vragen?' Vraagt Zara. 'Hoe was het om bij Mick te wonen, ik heb er nooit echt naar gevraagd.' Ik glimlach. 'Het was eng om zolang daar te zijn. ja maar ik ben wel blij dat ik er weg ben. Jammer dat het zo heeft moeten aflopen, dat zeker.' Zeg ik. We zijn bij de starbucks. 'Laten we bij iedereen een aparte naam doen.' Grinnikt Zara opeens. 'Jaah' Schreeuw ik. Uiteindelijk lopen we de winkel uit met 11 bekers en muffins. 

Niall: James Blond

Louis: Carrot

Esmée: Bieber

Zara: Mongool

Ik: Queen

Michael: Unicorn

Ashton; Puppy

Calum: Asian

Luke: Penguin

Harry: Tangled

Liam: Daddy Direction. 

Als we thuis komen geven we de bekers aan iedereen. Die schieten in de lach. 'really, Asian?' Vraagt Calum lachend. Ik flikker op de grond en duw daarbij Zara om. We schieten nog harder in de lach.

~Heb k het goed gemaakt, ik hoop van wel

 Hou van jullie <3

My Brother is Ashton Irwin?!Where stories live. Discover now