like I'm gonna lose you

274 11 0
                                    

Point Of View Ashton Irwin. 

Amy rent het huis uit en ik ben niet in staat iets te doen. Sara komt naar me toe en trekt me in een knuffel. Ik begin weer te huilen.  Het spijt me echt. Opeens krijg ik een idee. ik toets een nummer in. 'Hello?' Vraagt de stem. Ik begroet hem en leg het plan uit.  Hij stemt in en we beginnen aan de voorbereidingen van het plan.

Pov Amy Irwin

Ik ren naar het bos. Ik ben hier eerder geweest. Hier ga ik heen als het me teveel word, net zoals nu. ik trek mijn schoenen uit en ga in het water zitten met mijn voeten.

Luister liedje ^

Zachtjes begin ik mee te neuriën. Ik pak mijn telefoon en app Esmée. Een van mijn vriendinnen buiten het weeshuis. Ja dat had ik nog niet verteld. ik heb er nog wat thuis, ik ben niet zo lonely....we hebben een Gans in Doos groep met een paar mongolen. dat is omdat we 22 maart 2017 een doos met brieven naar elkaar moeten opgraven en dan ja boem maar oke, Zara en Esmée. Zara, niet Sara. Maar oke, zij waren er al mijn hele leven. Nog voordat ik in het weeshuis kwam (Toen ik twee was) Speelde ik al met hun. Onze vriendschap is nooit vergaan. 

Ik: Hey Babee <3

Mongooltje: Hey baee

Ik: Es?

Mongooltje: Ja? 

Ik: Waarschijnlijk heb je het al gehoord maar.. ik werd in elkaar geslagen door de fans...Wat Ashton vervolgens niet geloofde. In een bitch fight kwam met Calum. Sara is ook geslagen en ik heb Ashton de deur uitgezet. Vanochtend is hij weer terug gekomen en heeft zijn excuses aan geboden. Vervolgens heb ik gezegd dat het kind mag op rotten... Nee dat heb ik niet gezegd maar ik heb wel gezegd dat niet altijd sorry genoeg is. en ja nu zit ik hier in de middle of no where facking dom te doen en jou te appen. Ojah ashton mag opfucken naar de sahara ik ben echt boos. Ok doei. 

Mongooltje: Amy serieus.. Wtf dom kind.

Ik: Dat weet ik toch.

Mongooltje: Eey maar school begint zo weer dus ik gaa 

Ik: Okey en geef effe knuffel van mij naar Zaar,

Mongooltje: Ja doe ik. 

Dan pak ik mijn schoenen en loop naar een kapperszaak. Facking random. Oke. Ik vertel de kapster wat ze moet doen en ze begint aan mijn haar. Als ik in de spiegel kijk schrik ik, dit heb ik nog nooit gehad. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Als ik kijk op mijn mobiel zie ik dat het al 4 Pm is. Op dat moment word ik gebeld. ik neem op. 'Hey' Hoor ik Luke zijn stem. 'Hi' Zeg ik. 'Look you have to come to the music hall.. Ashton is worried sick.' 'Well he may be worried sick, but it's his own fault' Zeg ik boos. 'I get that you're mad but...' 'No you don't, you don't understand a shit of this. You don't know how it's like to be me. Not at all' Floep ik er uit. Ik sluit mijn ogen en druk weg. Wat was dat? Daarna word ik nog een keertje gebeld. Ik zucht en klik weg. En nog een keertje en nog een keertje. Op een gegeven moment neem ik op. 'Don't call me again damn i want to be alone!' Schreeuw ik. 'Hallo.. Amy?' Vraagt Zara verbaasd. IK sla mijn hand voor mijn mond. 'Omg sorry Zaar, ik dacht dat je Luke was.' 'Waarom zou je tegen hem schreeuwen?' Vraagt ze verbaasd. Later hoor ik wat gefluister en een 'oooh' van Zara. 'Damn.. Shit just got real.' zegt ze en ik grinnik. 'By The Way, waarom ik belde' Gaat Zara verder. 'Ja?' 'Wij hebben vanmiddag een telefoontje gehad van Paul, met de vraag, op verzoek van Ashton, of wij bij jullie op tour verder kunnen gaan, anders ben je zo alleen aangezien Sara niet mee gaat.' Zegt ze. Ik begin te gillen. 'OMg Jullie komen ook!!' Schreeuw ik. 'Auw Amy dat deed pijn.' Zegt Esmée pijnlijk. 'Sorryy, wanneer komen jullie?' Vraag ik. 'Kijk eens achter je' Verbaasd draai ik me om en mijn mond valt open...

-Kleine CliffordHanger. ER is weer een hoofdstuk hoor..  De Q&A Komt eraan. Als je nog vragen hebt, ik lees alles wat jullie commenten. LOL Nyn


My Brother is Ashton Irwin?!Where stories live. Discover now