Wait what?

257 11 8
                                    

'Amy, i love you' Zegt Michael huilend. 'Why do you have to go?' Huil ik. 'I love you' Zegt Michael nogmaals en drukt zijn lippen op de mijne. Ik laat hem los en geef de rest nog een knuffel en kus op de wang. One Direction skip ik want door hun kunnen wij niet mee. Zara huilt ook en Esmée houdt het ook niet droog. Dan moeten ze echt weg. ik zwaai ze na tot ze helemaal het vliegtuig in zijn.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20 uur eerder~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pov Amy

Zodra ik wakker word voel ik iets kouds en onaangenaams. Ik schrik op en kijk om me heen. Waar is Michael? stressend trek ik een donkerblauwe highwaist aan met een tanktop met daarop: 'I never liked you anyway.' Dan storm ik de trap van het appartement af. zodra ik beneden kom zie ik daar de 8 jongens zitten en zucht. 'Why the hell are you guys up this soon?' Zucht ik. 'Well we have to go to this meeting remember?' Zegt Niall. Ik maak een 'Get ya' gebaar en loop naar de bank waar ik neerplof. Michael komt aanlopen. 'Hey babe' Zegt hij en ploft naast mij op de bank. 'Hey unicorn' Hij grinnikt even. 'When will we go on tour?' Vraag ik. 'Late in the evening.' Antwoordt hij. 'Okayy' 'Mike we have to go.' Hoor ik Louis zeggen. Michael geeft me een kus en vertrekt. Ik blijf achter. in een huis met twee slaapkoppen. Yes, hartstikke leuk. Nu ga ik pannekoeken maken. Omdat dat gewoon ontzettend lekker is. Ik ren naar de keuken en slide het laatste stukje omdat dat er cool uitziet. Ik pak de benodigde spullen en begin met bakken. Een kwartiertje later hoor ik opeens een paard van de trap af rennen. 'ETEN!' Hoor ik Zara roepen. 'Jij ook goedemorgen.' 'Waar zijn de jongens?' Vraagt Zara met een raar gezicht. 'Ze gingen naar een meeting ofzo' zeg ik. 'Staat je goed Huisvrouw' ik grinnik. 'Je krijgt geen pannekoeken' grijns ik. Het is stil. Ik kijk om en zie haar staan met een middelvinger en een wtf face.  Als ik klaar ben zet ik de pannekoeken op tafel en begin te eten. 'Alsjeblieeeeeeeeft' smeekt Zara. Ik schiet in de lach. Sukkel. 'Eet maar mee tokkie' (dat is een kip mocht je dat nog niet weten) ze schuift aan en begint te eten. (Ik was zojuist bijna dit hele hoofdstuk kwijt what the hell Just mhappend) op een gegeven moment krijg ik een berichtje van Michael. (Dit vind ik persoonlijk heel cool let op)

Ik gooi mijn telefoon weg en zet mijn handen in mijn hoofd, een gewoonte die ik van Ashton heb overgenomen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik gooi mijn telefoon weg en zet mijn handen in mijn hoofd, een gewoonte die ik van Ashton heb overgenomen. 'Wat is er gebeurd' vraagt ze. Ik wijs naar telefoon en kijk haar aan. Ze pakt de telefoon en haar ogen scrollen over de tekst. Dan zie IK haar ogen vullen met tranen. 'Hoe lang is de tour?' '3 maand zijn ze in Europa, over 19 dagen in Nederland. Dan kunnen we ze zien.' Zeg ik huilend. 'K kan niet zonder ze.' En er vallen nog wat tranen. Dan hoor ik een deur open en dicht gaan. Ik zie Ashton met betraande ogen binnen komen. Ik loop naar hem toe en sla mijn armen om zijn middel. Ik begin weer te huilen en ook bij Ashton voel ik tranen over mijn shirt rollen. 'Why?' Haal ik uit. 'In 19 days we are in the Netherlands. You could visit us there.' Zegt Calum hoopvol. 'But i cant live 19 days without you, besides I have nowhere to go. I mean I'm exaly still part of that house in the netherands' Dan Michael binnen lopen, ik ren naar hem toe en druk mijn lippen op de zijne.
----------------15 uur later----------------
'Amy, i love you' Zegt Michael huilend. 'Why do you have to go?' Huil ik. 'I love you' Zegt Michael nogmaals en drukt zijn lippen op de mijne. Ik laat hem los en geef de rest nog een knuffel en kus op de wang. One Direction skip ik want door hun kunnen wij niet mee. Zara huilt ook en Esmée houdt het ook niet droog. Dan moeten ze echt weg. ik zwaai ze na tot ze helemaal het
vliegtuig in zijn.

-
Hierna ga ik een tijdje naar een vakantie huisje dus ik ga een tijdje niet updaten. Zijn er nog mensen die dit lezen? LOL Nynke

My Brother is Ashton Irwin?!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu