Dead or Alive

186 6 2
                                    

Pov Michael.

'I love you!' Schreeuwt Amy en dan valt de verbinding weg. iedereen begint te huilen, en k begin te schreeuwen. 'Amy don't go' schreeuw ik. 'Mike calm down' Zegt Ashton. 'Calm down, CALM DOWN?! I wont calm down! My girlfriend got kidnapped! why are you so calm about this! Its your goddamn sister for gods sake.' Schreeuw ik nu harder en ren het huis uit. Fuck. I messed up.

Pov Esmée.

Michael is het huis uitgerend en Ashton zit met zijn hoofd in zijn handen. Zara staart voor zich uit. Calum tikt tegen zijn hoofd, geen idee waarom hij dat doet. En Luke is aan het huilen. Justin zit een beetje ongemakkelijk met zijn armen om mij heen en ik zit met mijn hoofd tegen hem aan. 'We'll find her' Fluistert Justin in mijn oor. Ik glimlach half, terwijl mijn gedachten steeds verder afdwalen.

Pov Calum
Ik sta op. 'I'm gonna make sure Michael doesn't do anything stupid alright?' Ze knikken en ik loop de deur uit. Ik begin een richting in te lopen. Michael for christ sake waar ben je? Dan word ik gebeld door Michael. Speaking of the devil. 'Hey mike, where you at?' Vraag ik. 'Help me man. I dont think im alone' zegt hij bang. 'I'm on my way, where are you?' Hij noemt het naam van de straat en ik begin te rennen. Gelukkig is rennen niet mijn slechtste vak en al snel ben ik bij de straat. Ik begin verder te rennen. Zoekend op Michael. Opeens val ik op de grond. 'Auw!' Schreeuw ik. 'Oh shit Calum sorry. Are you alright?' Vraagt een stem. Ik kijk op en zie Michael, met een bezweet hoofd. Ik sta op en knik. Opeens klinken er schoten. 'What the hell was that?' Vraag ik haastig. 'Oh shit' 'Run!' We zetten het beide op het rennen. We horen gegil van een vrouw en een baby die huilt. Daarna hoor ik nog een schot en het gehuil stopt. Ik stop met rennen. 'do you think they shot the baby?' Vraag ik bang. Michael haalt zijn schouders op en trekt me mee. We zetten het weer op het rennen en al gauw zie ik het einde van de straat. Shit denk ik. Shit shit shit. Ik en Michael wisselen blikken en sprinten dan allebei de bosjes in. 'Go lie on the ground and make yourself invisible' Haast ik. Hij kijk me raar aan maar doet het dan toch. 'And now.. keep quit' Fluister ik erachter aan. And now we wait

Pov Ashton.
Calum en Michael zijn weg. Justin en Esmèe zitten samen maar Esmèe lijkt er niet bij te zijn. Ik zit naast Zara die ook op een andere planeet zit. Luke loopt rondjes en ik, ja wat doe je in zo'n situatie? Opeens krijg ik een idee. 'Guys, what if we check on Amy?' Vraag ik. Zara kijkt me raar aan. 'I mean, she gave us the place, what if we take a look there without cops and than come back tomorrow with enough cops so we can save everyone' leg ik uit. Luke kijkt ook op en stemt in. 'But how do we know how many are in there, and which are Micks?' Vraagt Esmèe. 'Well we dont know for sure, but when we see the house, depending on the size, we could check it out and guess how many cops should be there. Thats why we need pictures' Vervult Luke.  'Lets do it'

*na 2 uur reizen*
'Guys we gotta walk from here, so they dont notice us, stick together everyone' zeg ik. Ze knikken en ik pak het briefje met de aanwijzingen van Amy. Na ongeveer 10 minuten zien we het huis. Er staan twee bewakers buiten.  'Hide over there, quick.' Zeg ik snel en wijs naar de bosjes. We verstoppen ons. Dan maak ik fotos, van het nummer op het huis,  de bewakers en het huis zelf. Het huis is helemaal zwart en heeft alleen op de onderste verdieping echt ramen. Voor de rest staan er gok ik nog 4 of 5 andere verdiepingen met alleen hele kleine raampjes, waarvan de meesten afgedekt zijn. Ergens daar in zit Amy.

-nog 1 hoofdstuk en daarna het epiloog jongens, wat gaat er gebeuren met Amy. Ik weet het al... Maar jullie?

My Brother is Ashton Irwin?!Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz