10.část - Hrátky

103 6 1
                                    

Z pohledu (Ha Dong-Jae) N-a:

Popravdě? Čekal jsem aspoň deset minut, než Leo konečně hodlal promluvit. Má štěstí, chtěl jsem být trpělivý ale kdyby mě nechal čekat ještě déle, tak bych vybouchnul a silou ho donutil mluvit. Už teď jsem měl nervy na hranici a proto doufám, že se nijak nezasekne a dá mi jednoduché vysvětlení.

"Přibližně před rokem.. Jsem se s Hakyeonem kvůli něčemu pohádal. Bylo to tedy trochu z naštvání a.. " na nějakou chvíli se odmlčel ale já ho i nadále upřeně pozoroval. Abych ale pravdu řekl, obyčejně bych čekal, když všichni řeknou, že to udělali z nějaké nenávisti k Hakyeonovi. Proč taky, ne? Všechno je z nenávisti, to se dělá pořád.. *Myšleno jistěže ironicky.*

Nebo to také může být jen tak ze srandy, nudil se... Ale ne, on se prostě pohádal, tím se naštval a vybil si na tomhle těle svoji zlost touhle nechutností. Bravo!

"Víš co? Už mlč. Stačí, že to bylo kvůli tomu, že jste se vy dva pohádali... Ale něco ti musím říct. Jsi fakt debil. Jen kvůli hádce... Tak se stalo! Ale kvůli tomu hned člověka nevojedu, ne?" to jsem si nemohl odpustit a ten jeho pohled... Hned jsem se začal smát. "Ne vážně, jsi debil. Je mi jedno, jestli máš na srdci ještě nějaká slova, ale vypadni." dodal jsem a rukou ukázal na dveře.

Myslím, že jemu to nevadilo a hned šel... Tohle mi stačilo, jsem výbušný, přiznávám, více proto nemusím vědět, protože jinak bych se neudržel. Z části moji zvědavost ukojil, a tak více nechci vědět. Hotovo. Konec, příště je na řadě další osoba. Ale teď mám jiný plán.

Do ruky jsem si vzal telefon a najel na jednu stránku, kde jsem si udělal fake účet. Měl jsem dosti velké štěstí. Hotely mají otevřené skoro nonstop a tak na jednu hodinu ráno se mi povedlo sehnat zábavu. Našel jsem holku, která si chce jen užít.

Když bylo dost pozdě a všichni v tomhle dormu spali, tak jsem si vzal oblečení, které jsem měl nachystané pod postelí. Můj spolubydlící ať pěkně spí, nechci žádné problémy. Jen vypadnout, vrátit se a být aspoň na chvíli úplně šťastný.

S oblečením jsem šel do koupelny, kde jsem se obléknul. Nachystal jsem si upnuté černé kalhoty a černo-červenou kostkovanou košili. Hodil jsem na sebe ještě černou koženou bundu s kapucí a než jsem si kapuci dal na hlavou, tak jsem si trochu učesal vlasy. Ušklíbl se a šel se do chodby ke vchodovým dveřím obout.

Klíče jsem si dal do kapsy od bundy a kapuci si poupravil, aby mi do obličeje nešlo vidět. Pak jsem vyrazil ven a pěšky směrem k jednomu hotelu. Byl asi půl hodiny od Dormu a taxi jsem si volat nechtěl. Cesta pěšky mi neuškodí a navíc takhle pozdě je venku krásně. Nechci tuhle krásu ničit tím, že pojedu taxíkem. U sebe jsem měl jen klíče od Dormu, telefon a peněženku. Je jasné, že více věcí není třeba.

Venku skoro nikdo nebyl a kdo by taky byl, když je půl jedné večer. Vál lehký studený vítr a pouze šlo slyšet šustění listů na stromech, které jsem po krajích chodníků. Bylo to opravdu příjemné. 

Když jsem se dostal k Hotelu... tedy přesněji bych asi měl říct k Love Hotelu. Přece bych nechodil do obyčejného Hotelu. To by bylo ode mě trochu neslušné a bylo by horší jít do něj, takhle pozdě. Tam se může procházet více lidí, co by mě mohlo poznat a jak jsem zmiňoval. Nestojím o problémy.

Kapuci jsem měl stále na hlavě a tak jsem došel k recepci. Dostal jsem kartu a bylo mi řečeno, že už v pokoji na mě čeká slečna. Jen jsem tichým hlasem poděkoval a odešel k výtahu, do kterého jsem vstoupil sám. Vyjel jsem do druhého patra a pak šel k pokoji číslo 89. Kartou jsem se dostal do pokoje a jakmile jsem dveře zavřel, tak jsem mohl sundat kapuci. V pokoji byli samozřejmě jen dvě místnosti. Místnost s velkou postelí a koupelna. 

Vypadalo to tu dost dobře, ale u na posteli nikdo. Zaslechl jsem jen jak je puštěná vedle sprcha. Ušklíbl jsem se a sundal si bundu. Tu jsem hodil na křeslo a začal jsem si rozepínat knoflíky od košile. Jakmile byla dole, tak jsem šel do koupelny. 

Byl tam sprchový kout a kousek od něj ještě větší vana pro dva. Můj pohled ale spíše zůstal na sprchovém koutu, kde byla nahá dívka.

"Jsem tady." dostal jsem jen ze sebe a dívka sebou trochu cukla. No.. Musel jsem ji trochu překvapit, když jsem vešel tak tiše. V klidu se otočila mým směrem a usmála se.

"Chceš si dát sprchu se mnou?" zeptala se a musím uznat, že má opravdu pěkný hlas. A zdá se, že nebyla asi trochu stydlivá, chovala se ke mě zcela přirozeně a to se mi líbilo.

"Hned se přidám." odpovím ji klidně a sundám si kalhoty a trenky. Ty odhodím k vaně a vlezu za ní pod teplou sprchu.

Ona nebyla ani trochu ostýchavá a hned si mě k sobě dravě přitáhla, aby si přivlastnila mé rty.

Byla o trochu menší než já, ale ne moc, což mi také vyhovuje. Našel jsem si tu nejlepší. 

Do polibku s ní jsem se ihned přidal a rukama začal jezdit po jejím těle. Měla perfektní hrudník. Ne moc velké, ne malé, ale tak akorát. Rukama jsem ji hladil po bocích, ale poté jsem s nimi přejel k jejím prsům, které jsem pevně zmáčknul a z ní se vydral tichý slastný sten. 

Kousnul jsem ji do spodního rtu a přitisknul ji na studené kachličky. Pak jsem rty sjel k jejímu krku, do kterého jsem ji mohl kousnout. 

Dohodli jsme se přes internet o všem. Rozhodně má zakázáno mi udělat jakoukoliv značku, ale já ji mohu. Tohle bylo jedno z pravidel a moc jich zase nebylo.

Nějak moc viditelnou značku jsem ji neudělal, ale nějakou jsem udělat musel. Poté jsem rty sjel k jednomu prsu, kde jsem ji zkousnul bradavku a ona opět vydal slastný sten. Vypadala hodně nadrženě, ale to jsem já byl už taky. 

Jistě nebyla nijak pozadu a její ruka už byla u mé vzpřímené erekce, která by ráda pozornost. 

Jelikož je to po opravdu dlouhé době, co si mohu užít, tak si ji chci co nejlépe užít. Ještě chvíli jsem její tělo ochutnával a poté ona sama od sebe šla na kolena, aby mohla ochutnat moji erekci a musím uznat, že práci uměla dělat dobře. 

Její péče byla dokonalá a snažila se tak, dokud jsem se do její pusy neudělal. Půlku mého semena spolkla a zbytek nechala stéct po svém těle. Pomohl jsem ji vstát a vypnul jsem vodu.

"Myslím, že bychom se mohli přesunou na postel." povím a oba k ní taky zamíříme. Ona došla prvně k nočnímu stolku, ve které byli samozřejmě nachystané kondomy a můžete si být jisti, že nebudou jen dvě kola. 

Roztrhla první baliček od kondomu a sama mi ho nasadila. Pak s polibky po mém těle jela výše, aby mě mohla políbit. Poté mě shodila na postel a nechal jsem ji být nade mnou. Svými rty zůstala stále u mých a mezi tím sama nasměrovala moji erekci k jejímu vchodu a pak jsem se mohl rozplývat blažeností. Tohle jsem si opravdu přál.

Sama se ihned začala pohybovat a já ji jednou rukou sjel k boku a druhou jsem si hrál s jejím hrudníkem. Rozhodně jsme se ani jeden nedrželi zpátky. 

Když jsem se udělal, tak kondom letěl na zem a mohl jsem si nasadit další. To už jsem ji nenechal být nade mnou a stáhl ji pod sebe, vnikl do ní a hned začal přirážet..

-

Po přibližně dvou hodinách jsme oba skončil a dali si sprchu na očistu. Osušili jsme se, oblékli a šli vrátit karty od pokoje. Měl jsem už zakrytý obličej kapucí. Jen jsem zaplatil s tou dívkou se rozloučil a každý pak šel svoji cestou. Byla to zcela nezávazná noc, kterou jsem si užil. Byl jsem za ni rád. V klidu jsem se vrátil do Dormu a vlezl do postele. Takhle skončil můj den. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 03, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Identity Disorder (Ongoing)Where stories live. Discover now