3.část - Pokojné dny

84 10 4
                                    

Z pohledu (Cha Hakyeona) N-a

Po dni volna co jsme s klukama dostali, nás opět čekala práce. Sice o trochu lehčí ale zase něco. Prvně nás čekalo focení, které by mělo zabrat asi polovinu dne. 

Mohli jsme se nechat fotit v našem oblečení, ve kterém jsme přišli, ale také nám připravili oblečení, ve kterém nás rozhodně chtěli fotit. Bylo sice obyčejné, ale pozadí nám nachystali přesně v tom stylu oblečení. Když jsem to vše kontroloval, tak to bylo dokonale sladěné. Líbilo se mi to a těšil jsem se na to. 

Prvně jsme museli nechat jistou práci maskérům, aby nás dle nich zkrášlili. Někteří měli pod očima kruhy z nedostatku spánku a tak to trochu skryli.  Poté stačila malá úprava vlasů a šlo se na focení. 

Stejně jako vždy to začalo focením jednotlivců. První jsem se šel fotit já, jelikož jsem se na to těšil a protože chodím jako první rád. Rád se jako první předvádím a ukazuji tak ostatním členům, jak moc to beru vážně a vždy díky tomu věřím, že se budou snažit být lepší než já. To je můj další důvod.

Netrvá mi to focení moc dlouho, jelikož se mi prostě a jednoduše dařilo dobře. Ale každý půjde ještě jednou, protože se budeme muset opět převléct a jít se fotit v něčem k jiným scenériím.

Po mě se rozhodl jít se fotit Ravi, který byl z naší skupiny asi nejvíce unavený, ale do focení dal vždy vše, co jen mohl. Jen díky tomu se fotky vydařily. 

Jako další šel Ken, Leo, Hyuk a jako poslední Hongbin.

Všechny jsem je sledovala a při tom se usmíval. Rád jsem je pozoroval. Všem se skutečně dařilo a po tom včerejším volnu se zdá byli všichni aspoň trochu odpočatí. Za to jsem byl opravdu rád...

Jakmile bylo na řadě focení po skupinkách, tak ke mě vybrali Hongbina, který neměl nic proti. Popravdě jsem tím byl překvapen, ale byl jsem za to rád. Udělal jsem tak s ním mnoho dobrých fotek.

Nefotil jsem se ale jenom s ním ale i s Kenem. 

Poté jsem sledoval jak se fotí Leo s Ravim, Hyuk s Kenem, Hongbin s Leem a mnoho dalším spojení členů. 

Samozřejmě stejně jako vždy, po skupinkách přišlo společné focení. To bylo asi ze všeho nejrychlejší, nemuselo jich dělat nějak moc.

Po tomhle prvním focení jsme se šli tedy převléct a pak znovu fotit ve stejném pořadí. 

-

Když focení skončilo, tak nás manažer zavezl do nějaké restaurace, kde jsme se mohli všichni dobře najíst. Zároveň si můžeme taky při tom trochu oddechnout a pak musíme trénovat jednu choreografii, se kterou budeme za týden vystupovat na Show Champion, kde budeme mít takové speciální jeviště a remix verzi písně On and On. (pozn. nic takového neměli na Show Champion, je to jen můj výmysl, aby mi to sem pasovalo, doufám, že vám to nijak nevadí)

A když si to tak vezmu. Krom trénování choreografie, která bude kvůli remixu lehce pozměněná a krom zpěvu, tak budeme každý den aspoň tři hodiny volna a to je pro nás dost. 

Po jídle se tedy vrátíme do Dormu, kde se převlékneme a pak vyrazíme do zkušebny trénovat choreografii. Prvně nás s ní musí choreograf seznámit. Vymyslel nám to on a každému postupně ukáže nějakou změnu. Není jich moc ale chce to zvyknutí na jiné kroky. 

Když si to každý pamatuje, tak už jen musíme zkoušet a zkoušet. Každý prvně sám a poté všichni dohromady. 

Trénujeme celý týden. Několikrát jsme si to zazpívali a zatancovali a obojí dohromady. Uměli jsme to perfektně. Ještě jsme dostali oblečení, které si máme k tomu obléct. Popravdě se mi líbilo, někdy totiž mám pocit, že je to lehce přehnané, převážně ke stylu On and On. Ale tohle nebylo přehnané, barvy dobře ladily stejně jako vždy ale nebylo to tolik šílené.

-

Byl zrovna den před vystoupením na Show Champion a to jsme trénovali jenom dopoledne. Poté jsme měli čas na odpočinek. Přece jen nechtějí, aby někdo zkolaboval znovu na pódiu. Nebylo by to moc hezké a opravdu nemám rád, když si poté dělají fanoušci strašné starosti. 

K večeru kdy byl každý dobře odpočatý, tak nám Leo udělal večeři, za kterou jsem mu byl opět vděčný a ne jen já. V klidu jsme se každý najedl a poté umyli své nádobí. 

Hyuk, Ken a Hongbin se rozhodli si pustit si ještě nějaký film a poté jít spát. Leo se k nim také přidal a Ravi též... Jelikož se tedy chtěli dívat skoro všichni, tak já se taky přidal, protože je tu nechci nechat samotné a nechci jít spát jako jediný. Přece jen jeden film neuškodí po dlouhé době. 

Po filmu jde pak každý spát a pořádně si odpočinout na zítřek. 

-

Hned jak nastane ráno, tak mi začne zvonit budík. Podívám se na čas a je sedm hodin. Ihned vstanu z postele a zamířím ke skříni, kde si vytáhnu oblečení a vyrazím do koupelny si dát sprchu. Včera jsem si ji nestihl dát a tak musím teď. Po sprše pak zamířím do kuchyně, kde si udělám rýži a udělám ji i ostatním, kteří postupně začnou přicházet ještě lehce rozespalý. 

Když byla tedy rýže hotová, tak všem jsem ji nabral a dal před ně. Musí se a dnešek aspoň trochu najíst. Nesmí mít prázdné žalůdky. 

Po jídle se jde pak každý převléct do toho, v čem se má dnes vystupovat a pak už jen zbývá jít ven, nastoupit do auta a manažer nás odveze na Show Champion...

Netrvá to moc dlouho, než se tam dostaneme ale mezitím jsme se v autě trochu rozzpívávali. 

Na místě jsme potkali už mnoho fanoušků, kteří se snažili dostat do budovy. Byl to pěkný pohled. 

Když vylezeme poté z auta a vyrazíme také dovnitř, tak si nás ještě vezmou na starost maskéři a poupraví nám vlasy, obličej a také nám trochu poupraví oblečení. Jakmile jsme perfektní, tak musíme počkat ještě nějakých patnáct minut. Já se tedy ještě rozhodl jít na záchod vyprázdnit měchýř. Ráno jsem toho ještě hodně vypil. Nikdo jiný nepotřebuje a jdu tam tedy sám. Všichni mi jen řekli, ať se vrátím v čas ale snad nevěří, že tam budu patnáct minut, ne? Co bych tam tak dlouho dělal?

Jistě, že se vrátím do nějakých pěti minut. 

Identity Disorder (Ongoing)Where stories live. Discover now