34. Bölüm

1.7K 106 15
                                    

sabah uyandığımda yanımda kimse yoktu. bir anda panikleyip yataktan hızla çıktım. evde Melih i aramaya başladım. arka bahçeden gelen sesleri duyunca yavaşladım. Melih in orada olduğunu anladım. ve geri odama döndüm. ve kapıyı kapatıp kitledim. hala korkuyordum. tekrar gelip tekrar vücuduma o dövmeyi yapacak diye korkuyordum. o gece telefonu koyduğum yerde hala duruyordu. elime aldım ve açtım. şarjı az olsa da yetecek kadar vardı. telefonu açmam ile bildirim sesleri ardı ardına gelmeye başladı. önce cevapsız aramalara baktım 26 defa Kağan aramış 8 defa da Sena aramıştı. beklediğim den fazla merak etmişlerdi. mesajlara girdim. 4 tane de Özel Numara dan gelmişti.

gönderen : Özel Numara (pazartesi 19:38)
Antalya ya gitmek iyi fikirmiş Merve ama oraya gitmen işimi daha da kolaylaştırır. unutma istersen.

gönderen : Özel Numara ( pazartesi 21:42)
teyzenin yüzüne son defa bakmaya devam et Merve. çünkü bir daha göremeyeceksin cici kız. artık teyzeni değil beni göreceksin. çok eğleneceğiz Merve.

teyzemi öldürmüş müydü. veya sadece kaçırmıştır. eyer bunu Melih e söylersem özel numaradan önce o beni öldürürdü. söylemezsem de teyzem ölecekti ve yine yeniden benim yüzümden öleceklerdi. sürekli böyle arafta kalmaktan nefret ediyordum. ama korkuyordum.

gönderen : Özel Numara ( pazartesi 23:53)
bu gece beraber olacağız Merve. artık kim olduğumu bileceksin. ve sende Burak gibi öleceksin. Kağan ı merak etme onuda öldürüp yanına gömeceğim cici kız.

gönderen : Özel Numara ( salı 14:26)
bu sefer kaçmış olabilirsin Merve ama tekrar karşılaştığımızda gördüğün son yüz benim olacak. ve umarım. dövmeni beğenmişsindir. benim için küçük ama senin için koca bir hediye.

bunları okudukça içimdeki acı daha da artmıştı. ne yapacağımı bilmiyordum. tek çare ölmek olacaktı. Kağan ı son kez göremeden ölmek benim için berbat bir duygu olacak ve canımı yakan ölmek değil Kağan ı görememekti. kapının kilidini açıp çıktım. arka bahçede konuşmaya devam ediyorlardı. odadan bir adım çıkıp. ''Melih!!!'' içimde kalan tüm çığlığı basmıştım. ve yere oturup ağlamaya başladım. yanma gelen bir kaç ayak sesine bile irkilmiştim. koluma değen el ile tekrar bağırdım ''dokunmayın bana!!'' içim acıyordu. tek istediğim ölmekti. asla kurtulamayacağım bir özel numaradan. ve canımı yakan dövmeden asla kurtulamayacağım. sadece ölmek yeterdi benim için. Melih beni kucağına alıp yatağa yatırdı. ve odadan çıktı. ancak odada biri vardı bunu hareket edişinden ve nefes alıp verişinden anlaya biliyordum. ancak göremiyordum. çünkü ona sırtım dönük bir vaziyette duruyordum. yatağa oturunca tekrar bağırdım. ''git defol yanımdan!! Melih!!'' yanımdaki bir saniye bile kıpırdamadı. beni izliyordu. bunun farkındaydım. ''ne oldu Merve. ben buradayım'' dedi ancak yanımdaki adam bir saniye bile konuşmadı. ''yanımdakini al kokutuyor beni.'' dedim ve ağlamaya başladım. kapı kapınca ağlamam şiddetlendi.

yanımdaki kişi elini tişörtümün eteğinden tutup yavaşça kaldırınca ''bırak beni dokunma bana!!'' tekrar gücüm yettiği kadar bağırdım. kim olduğunu görmek için arkamı döndüm. bu... ''kağan....'' dedim ve boynuna sarılıp ağlamaya başladım. o ise sadece duvara bakıyor hiç bir tepki vermiyordu. boynundan ayrılıp kendimi yatağın diğer ucuna kadar çektim. sırtım duvar ile buluşunca bir inilti çıkardım. Kağan ın gözleri beni buldu. ve sadece baktı. hiç bir tepki vermeden sadece baktı. ayaklarımı kendime çektim. ''kağan korkutuyorsun beni. ne olur bir şey söyle...'' tekrar ağlamaya başladım. bana bu şekilde bakmaya devam ederse. gerçekten şuracıktan kendimi öldürecektim. yatakta kendimi sürükleyerek yataktan indim ayağım yere basınca Kağan kolumdan tutuğu gibi yatağa geri yatırdı. ayaklarım yataktan aşağı sallanıyordu. ayaklarımı kendime çekip yatağa oturdum. Kağan ın gözleri beni tekrar bulunca gözlerimi kapattım. ve yatağa yattım. böylelikle bakışlarını görmüyordum ancak iliklerime kadar hissediyordum. Kağan ayağa kalktığı anda gözlerimi azda olsa açtım ve ne yaptığına baktım. kapıya doğru gitti ve kapıyı kitledi. içimdeki korku daha da arttı. ve yatakta tekrar oturdum. ve eski yerime yatağın ucuna gittim.

kağan hızla arkasını döndü. ve tekrar bana bakmaya başladı. ''garip davranıyorsun Merve'' dedi ve tekrar boş bakmaya devam etti. ''sende öyle davranıyorsun Kağan'' dedim ve Kağan bir kaç adımda yatağa geldi. ve oturdu.iki kişilik olan yatakta ben bir ucunda o ise bir ucunda oturuyordu. Kağan deri ceketini çıkarttı. ve yanımda geldi. oturdu. ancak bir saniye bile gözlerini benden ayırmadı. ''özel numaradan neden haberim yok Merve?'' dediği ve söylediği cümle ile gözlerimi büyüttüm şimdi nasıl çıkacaktım bu işin içinden. Kağan ın ölmesini istemiyordum. ''bir tane özel numara vardı. oda bitti gitti. ne özel numarası'' yalan söylediğim o kadar belliydi ki. Kağan bir anda kolumdan tutup yatağa yatırdı. ve üzerime çıktı. ve ayaklarımı çırpıp bir yandan ellerim ile Kağan a vuruyordum. hareket etmeye çalıştım. Kağan kollarımdan tuttu. ''Melihh!! yardım et lü-'' Kağan ın eliyle ağzımı kapatması ile diyeceğim şey yarım kalmıştı. Melih kapıya geldi ve vurmaya başladı. ''Kağan senle böyle anlaşmadık. Merve ye zarar vermiyeceksin lan!!'' dedi. ''bir şey yaptığım yok değil mi Merve'' gözlerimin içine bakıp dikişi çıkartmayı unuttuğumuz kolumdan sıkınca ''evet. evet. yok birşey'' dedim ve Kağan kolumu bıraktı.

***

''Kağan ne oluyor sana ne istiyorsun benden! neden böyle davranıyorsun bana! kağan korkuyorum senden aşağılık herif kokuyorum senden! istemiyorum seni! git!'' en sonunda içimden geleni saymıştım. ve Kağanı sinirlendirmiştim. odanın içinde birbirimize bağırmaktan başka bir şey yapmıyorduk. ''benden habersiz Antalya ya geliyorsun! sonra özel numara hakkından hiç bir bok söylemiyorsun! ve kuzenin olacak herifin yanında uyuyorsun! ve sen gelmiş beni suçluyorsun! pekala.!'' dedi ve kapının kilidini açacakken koştum ve beline sarıldım. ''özür dilerim. lütfen. tamam anlatacağım lütfen gitme Kağan.'' dedim ağlayarak. kağan bıkkın bir nefes verip arkasına döndü. ''3 dakikan var eyer mantıklı bir şekilde açıklamazsan giderim.'' dedi ve bileğimden tutup yatağa oturttu.

ne kadar korksam da özel numarayı anlattım. en başından en sonuna kadar. ancak belimdeki dövmeyi söylemeye korktum. bu yüzden söylemedim ve telefonumu alarak. son attığı mesajları gösterdim. Kağan ın yüz kasları gerilmişti. ''özel numara denen kişi bana hiç bir şey yapamaz korkma sen şimdi Antalya ya neden geldiğini anlat.'' dedi biraz düşünüp ''kafa dinlemek için ve sakinleşmek için inanan bana seni sinirlendirmek için yapmadım'' dedim ve annesinden korkan bir çocuk misali halıdaki desenleri izledim. peşinde bir özel numara denilen manyak varken bunları yapman çok mantıklıymış cidden Merve.'' diyerek dalga geçti.

''şey.. Melih benden 4 yaş büyük. ve o günden korktuğum için sen yoksun ve o beni koruya bilir diye onun yanında yattım.'' dedim. gözlerimi bir kez olsun halının saçma sapan desenlerinden ayırmadım. Kağan elini omzuma atıp saçlarımdan öptü. ''4 hafta boyunca evden çıkmak yasak. eyer ben istersem ancak öyle çıkabilirsin.'' dedi biraz sinirlensem de belli etmedim. ''zaten normalde de öyleydi. bir şey fark etmez.'' dedim kısık bir sesle ama duyduğuna emindim.

Kağan kalkıp kapının kilidini açtı. ''gidiyor musun?'' dedim. titreyen sesim ile. Kağan arkasını dönerek ''gidiyoruz.'' dedi ve gülümsedi. sanırım gidiyoruz demesi beni de kastediyordu. bende gülümsedim. ve ayağa kalktım. oturma odasında öylece duruyordu. Alper ve Bora ise oturuyorlardı. koşarak zorda olsa baya uzun olan Melih in boynuna sarıldım. oda kolları ile belimi kavradı. ''her şey için sağol Melih'' dedim ''ve teyzemi bulabildin mi?'' dedim buruk bir ses tonuyla. belimden ellerini çekince bende boynundan ellerimi çektim. eğilerek yüzümü ellerinin içine alıp. ''bulacağım bücür. bulacağım.'' dedi ve burnumdan öptü. ''bulunca beni ararsın değil mi?'' dedim Melih gülümseyip. ''tabiki.'' dedim ve sarıldı. Kağan sinir olmuş olacak ki. ''haydi Merve gidiyoruz.'' dedi. Melih kulağıma eğilip.''bu çocuk senin neyin olduğunu söylemeden bir yere gidemezsin.'' Kağan ın duyamayacağı bir şekilde söylemişti. bende Melih in kulağına ''kurtarıcım.'' dedim ve gülümsedim. ''yani sevgilin'' dedi. tek kaşını kaldırıp. ''sen öyle anla Melih hazretleri'' dedim ve güldüm ancak Melih gülmedi. ''kırarım vallaha bacaklarını Merve duyamayacağım bir daha.'' dedi iki elimi havaya kaldırıp. ''ilk ve son'' dedim ve bu sefer ikimizde güldük.

arabaya bindiğimizde. Alper ve Bora arkadaydı. ben ise Kağan ın zoru ile ön koltuğa oturmuştum. yolculuk boyunca hiç konuşmamıştık bu ne kadar sini bozucu olsa bile...


vote ve yorumlarınızı unutmayın..❤️❤️

Özel Numara (düzenlenecek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin