Thirty-Eighth

644 48 7
                                    

A L I Y A H

Meneer Gold is de examens aan het ophalen. Vandaag is de laatste dag, dan hebben we drie dagen vrij en dan diploma uitreiking. 'Allie, zin om af te spreken?' Brian kijkt me met een glimlach aan. 'Lijkt me leuk' antwoord ik zachtjes. Ik heb het uitgemaakt me Max en dat heeft me een blauw oog opgeleverd, maar het was het waard. 'Ik haal je over en half uurtje op' ik knik en ga heel relaxt staan, als hij uit het zicht is verdwenen beginnen Luna en ik allebei te gillen. 'Wat moet ik aan?' Vraag ik haar als we het appartement in lopen. 'Ik kan niet in mijn jogging broek mee' zeg ik als ik naar mezelf kijk. 'Wacht, ik weet het al' ik heb dat setje nog die ik van Lottie heb gekregen. Snel ren ik mijn kamer binnen en kleed me om, pak de Nikes uit een kist en trek ze aan, strik de veters en kijk naar mijn gezicht. Blauw oog, gescheurde lip. En mijn make-up is op. 'Luna!' Ze komt binnen gerend en kijkt me aan. 'Heb je make-up?' Ze knikt en loopt weg, als ze terug komt geeft ze het.

'Wat voor werk deed je eigenlijk? Het valt me op dat je wel heel goed overweg kan met make-up en mode' ze gaat op mijn bed zitten terwijl ik de make-up doe. 'Laten we zeggen dat ik visagist en stylist van Ariana Grande, Ed Sheeran en van een band ben geweest' antwoord ik. 'Welke band?' Ik wist dat ze dit zou vragen. 'Drie maanden van One Direction' antwoord ik en geeft de make-up terug. Het is twee jaar van One Direction, niet zo'n groot verschil toch? Drie maanden of twee jaar.. 'Ben je serieus?' Vraagt ze. Ik knik en pak het contract uit een lade en laat hem zien. 'Hier staat twee jaar' zegt ze en wijst het aan. 'Twee jaar, drie maanden klein verschilletje toch?' Vraag ik. 'Dat betekend dat jij de kleren van de shoot van Up All Night en Take Me Home hebt gedaan. En dat je mee bent geweest op Tour enzo' somt ze op. 'Nou, ja, nee. Zo iets' stamel ik. 'Waarom heb je dat nooit verteld?' Vraagt ze. 'Ik ben er niet trots op' antwoord ik schouderophalend.

Als de bel gaat zucht ik opgelucht. 'Saved by The Bell. Straks praten we verder' ik knik en samen lopen we mijn kamer uit, Luna naar de keuken en ik naar de voordeur. Ik open hem en ga relaxt tegen de deur staan, er staat alleen iemand anders dan dat ik had gehoopt. 'Horan' sis ik. 'Smith' zegt hij kalm. 'Wat moet je?' Vraag ik sluw. 'Allie tegen wie pra- Oh my god' Luna kijkt me verbaasd aan. 'Nou, wat moet je?' Snauw ik naar hem. 'Jou' 'Ja, en ik jou niet. Dus donder op' grom ik. Ik duw Luna zachtjes achteruit en gooi de deur in Niall zijn gezicht. De bel gaat opnieuw. Ik open de voordeur en zie Niall en Brian kijken. Wat heb ik met de "ia" in een naam. 'El, ga je mee?' Vraagt Brian. Ik knik. 'Wel met hem, maar niet met mij?' Vraagt Niall spottend. 'Dat je überhaupt het lef hebt om hier te staan' sis ik. 'Luna! Ik ben weg, tot vanavond' roep ik en trek de voordeur achter me dicht.

'Ik ben hier voor jou' zegt Niall als hij achter me aan de trap af loopt. 'Ja, en ik ben hier om weg te komen van jou' antwoord ik en loop door de deur naar buiten die Brian open hielt. Ik trek zijn hand weg waardoor de deur tegen Niall aanknalt. 'Nog steeds even sluw' sist hij als hij de deur weer open doet en over zijn slaap wrijft. 'Uhu' antwoord ik schouderophalend, Brian pakt mijn hand vast en trekt me mee naar zijn auto. 'Bye Horan' roep ik lachend. 'Bye Smith, ik pak jou nog wel' roept hij terug. Ik steek mijn middelvinger naar hem op wat ik beter niet had kunnen doen. Hij komt naar me toegelopen en duwt me tegen de autodeur aan, hij zet zijn onderlichaam klem tegen die van mij. Ik schud mijn hand los uit die van Brian en leg ze op Niall zijn borst en duw hem weg, alleen verschuift hij weer geen millimeter. 'Wat wil je?' Sis ik. 'Jou, nog steeds' antwoord hij rustig. Zijn zeeblauwe ogen zijn donker, bijna zwart. Ze staan vol lust. 'Ga weg' zeg ik zacht. 'Kan ik niet, ik wil je niet nog een keer verliezen' fluistert hij. 'Niall, alsjeblieft laat me gaan' fluister ik en duw hem zachtjes weg, dit keer verzet hij zich niet en loopt achteruit. 'Ik wil je niet laten gaan' zegt hij en pakt me bij mijn polsen en plaats mijn handen opnieuw tegen zijn borst.

'Niall, snap je het dan nog niet?' Vraag ik zachtjes en kijk naar hem op. 'Nee, ik snap het niet' fluistert hij. 'Leg het uit en dan probeer ik je te snappen' smeekt hij me. 'Wacht even' mompel ik, hij laat mijn polsen los en ik loop naar Brian. 'Brian, sorry. Ik eh, moet even iets recht zetten met mijn ex-vriend' mompel ik schamend. 'Het is Okay babe. Ik haal je vanavond wel op. Als je wil tenminste' ik knik. Hij geeft me een kus op mijn wang, ik glimlach naar hem een loop terug naar Niall. Hij pakt mijn handen en legt ze tegen zijn borst, op de plek waar zijn hart zit. 'Dat klopt voor jou' fluistert hij. 'Niall, stop' fluister ik en haal mijn handen van zijn borst. 'Je speelt met mijn gevoel Niall, en dat is niet de eerste keer' zeg ik zachtjes en loop naar een bankje waar ik op ga zitten, hij komt naast me zitten en zucht. 'Je bent weggegaan vanwege mij?' Vraagt hij waarop ik knik. 'Ja Niall, je maakte het uit, je zoende me. Je haatte me en zoende me opnieuw. Toen haatte je me weer, en zoende me weer opnieuw. Ik kon het niet meer en heb het met Zayn besproken. Allebei zijn we er achter gekomen dat het beter was voor mij om te vertrekken. Voor goed. Zayn sprak ik regelmatig en Perrie ook. Ik wilde een leven zonder jullie, zonder jou in mijn gedachte. Alles ging zoals het hoorde tot je me zag in het park. Ik moest weg, je moest denken dat ik een verbeelding was. En dat was gelukt, tot Simon me kwam halen voor de visagie. Ik deed alles precies zoals ik gewend was. Zoals je het fijn vond-' 'De kleine dingetjes zoals mijn microfoon aan het juiste lusje haken, je stem en de manier waarop je deed. Ik wist dat jij het was Allie' onderbreekt hij me. 'Precies. Dat wilde ik niet. Dus ik ben gaan drinken, en toen zag je me ook... Dat was een manier waarop ik had gehoopt dat je me nooit zo zou zien. Ik wist precies wie je was. Ik liet het alleen niet merken. En nu zit ik naast je uit te leggen waarom ik in LA woon en je me precies vandaag 7 maanden geleden voor het laatst hebt gekust'

'Het spijt me zo Allie' fluistert hij. 'Niks aan te doen Niall, ik had alleen gehoopt dat ik je niet meer hoefde te zien. Ook al zag ik jou vaker dan jij mij' zeg ik zachtjes. 'Hoe bedoel je?' Vraagt hij. 'Dat meisje, Eva, die iedere maand als nichtje van Perrie bij een concert kwam kijken. Dat was ik, Eva bestaat niet' 'Ik mis je Allie, heel erg' fluistert hij en haalt zijn neus op. 'Ik jou ook Niall, maar dit is beter voor ons beide. Voor iedereen die niet doorheeft dat ik Eva of Eveline ben. En dat wil ik zo houden, snap je dat?' Vraag ik en ga verder van hem af zitten. 'Niet doen' fluistert hij. 'Wat niet?' Vraag ik zachtjes. 'Doen alsof dit de laatste keer is dat ik je zie..' Hoe ga ik dit doen. 'Het is de laatste keer Niall, ik werk niet meer in de visagie, ook niet meer voor een tijdschrift. Kijk om je heen Niall, ik zit op school over drie dagen is mijn diploma uitreiking' begin ik. 'Dat kun je niet doen' fluistert hij. 'Het spijt me Niall, ik werk straks in de geneeskunde' fluister ik. 'Kun je dan mijn hart beter maken?' Fluistert hij en kijkt me aan, ik bijt op mijn lip en sabel er aan. 'Niet doen' fluistert hij en haalt mijn lip tussen mijn tanden en wrijft er over heen met zijn duim. 'De persoon die jou hart beter maakt is jou toekomstige vriendin' zeg ik zachtjes. 'Ik wil jou' fluistert hij.

'Sorry Niall' ik sta op van het bankje. 'Wil je nog een ding voor me doen Allie?' Vraagt hij als ik voor hem sta. 'Tuurlijk' antwoord ik. 'Wil je mee lopen naar het hotel?' Ik knik lichtjes, samen lopen we naar het hotel, we zeggen beide niks. 'Niall, ik weet dat er iets is wat je wil zeggen, ga je gang' zeg ik zachtjes als we stil staan voor het hotel. 'Ik houd van je Allie, meer dan je denkt. Het uitmaken met jou was het domste wat ik ooit heb gedaan. Ik wil je niet verliezen, niet weer' begint hij en er rolt een traan over zijn wang. Ik pak een pen uit mijn kontzak en pak zijn hand, ik schrijf mijn telefoon nummer er op. 'Voor als je iemand nodig hebt' fluister ik en leg zijn hand op zijn hart.
'Voor als je tegen iemand wil praten als de andere niet luisteren. Voor als je iemand nodig hebt die je beter maakt' fluister ik. 'Ik ga je missen Niall' fluister ik en veeg zijn traan weg met mijn duim. 'Can I?' Vraagt hij zachtjes. Ik knik en voel zijn lippen tegen die van mij, zachtjes en voorzichtig kus ik hem terug. 'I love You baby' fluistert hij tegen mijn lippen. 'And I love You Ni' fluister ik terug, voor ik hem los laat en me omdraai. Ik loop langzaam weg, voor altijd. Als mijn telefoon gaat neem ik met een kleine glimlach op.

N~ Ik mis je nu al

Ik draai me nog een keer om en zie hem met zijn telefoon aan zijn oor verdrietig naar me kijken.

A~ Ik jou ook. Het is het beste. Goodbye Niall
N~ Goodbye Aliyah...

~~~~~~~~~~~~~~~
Goodbyes
Are not forever
Goodbyes
Are not The end
They simply mean
I'll mis You
Unitel we
Meet Again!

The Guy With an Irish Accent {N.H}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu