Fourteenth

943 57 4
                                    

A L I Y A H

En we zijn weer binnen. Zayn heeft de politie gebeld en nu is Jack weg. Eindelijk. Ik weet niet wat voor straf hij krijgt. Maar ik hoop een hele grote. 'Allie' ik draai om en zie Simon. Ik zucht en leg de spullen weg waar ik mee bezig was en loop naar hem toe. 'Ja ome Simon' zeg ik zachtjes. 'Stop maar met dat ome' ik zucht opgelucht. 'Ik ben trots op je. Met alles wat je bereikt hebt. En met je examens enzo.' zeg hij en hakeld een beetje. Hij is niet goed is, dit.

'Bedankt. En u bedankt voor alles' zeg ik en kijk hem aan. 'Geen dank meisje. Ik doe het zo nog een keer' zegt hij en neemt me in een knuffel. 'En ga nu maar naar Niall' zegt hij en geeft me een knipoog. Ik bloos en loop snel terug naar de jongens en meiden. 'Wat was er?' vraagt Lou. 'Familie ding' zeg ik en glimlach naar haar. 'Jaja, straks hoor ik het wel' mengt Lottie zich. 'Sure Lot' zeg ik en ga naar alle kleding toe. 'Liam' roep ik en hij komt heel relaxt aan gelopen. 'Hi' zegt hij.

'Hi, zenuwachtig?' vraag ik terwijl ik zijn kleren uitzoek. 'Mm, nee niet echt' antwoord hij en ik geef hem zijn kleren. 'Dit is voor de eerste ronden. Of hoe je dat ook noemt' zeg ik en geef hem zijn kleren. 'Krijg ik geen schoenen' vraagt hij pruilend. Ik schud lachend mijn hoofd en duw hem het pashokje in. Lot doet Louis. Dus nu Zayn. 'Broertjee!' roep ik. Hij komt aangelopen en gaat achter me staan met zijn armen om me heen en zijn kin op mijn hoofd. 'Hi zusje' zegt hij en drukt een kus op mijn hoofd en gaat dan weer staan zoals ik zei. Of beschreef...

'Wat wil je?' vraag ik. 'Ik mag niks zeggen. Dit hoort bij je examen' zegt hij en tikt met zijn vinger tegen mijn neus. 'Owja' zeg ik en zoek zijn kleren uit. Heel simpel maar wel in zijn style. Als ik het heb geef ik het aan hem en druk een kusje op zijn wang en duw het kleedhokje in. Ik hoor hem nog verontwaardigd mompelen. Ik glimlach en intussen in Liam al uit het kleedhokje. 'Schoenen!' roept hij. Ik geef hem zijn schoenen en hij knikt tevreden.

Voor de tweede keer vandaag schrik ik van armen om mij heen. 'Relax baby' hoor ik Niall fluisteren. Ik zucht en leg mijn hoofd tegen zijn schouder. 'Hoe is het met je? En je buikje?' vraagt hij en wrijft zachtjes over mijn buik. 'Gaat wel. Ben moe. En mijn buik. Ander onderwerp' zeg ik en kijk hem aan als ik schuin omhoog kijk. 'Je moet rustig aan doen baby' zegt Niall en kijkt me doordringend aan. 'Weet ik Ni. Maar dit hoort bij mijn examen' zeg ik. Hij zucht en knikt. 'Doe voorzichtig okay. Ik vergeef het mezelf niet als er iets met je gebeurt' zegt hij zachtjes. 'Het is okay Ni, er gebeurt niks' verzeker ik hem en hij laat me langzaam los. Hij pakt mijn hand en ik loop naar zijn kledingrek toe. Ik zoek geconcentreerd zijn kleding uit en als ik het heb merk ik dat Niall me aankijkt. 'Bevalt het uitzicht?' vraagt grijnzend en geef hem zijn kleren. 'Het is gewoon cute' mompeld hij en loopt weg. Ik draai me om, om naar Lou en Lot te gaan als ik ineens word omgedraaid. 'Kus vergeten' zegt Niall en drukt zijn lippen op die van mij. Ik glimlach en hoor geklap. Ik negeer het en kus Niall terug. Hij glimlacht naar me en trekt terug. 'Ik hou van je' verteld hij me alweer. 'Ik ook van jou' vertel ik hem nog een keer voor ik word opgetild door Lottie en ze wegloopt. 'Lot zet me neer' zeg ik lachend. Ze zet me neer en kijkt me aan. 'Vertel' zegt ze. 'Vertel wat?' vraag ik. 'Nou, jij en Niall?' geeft ze als hind. 'Er is niks. Hij wilde me mee nemen op date vandaag. Maarja, we zijn hier. Dus doet hij het morgen zei hij.' leg ik soort van uit. 'Hij houd echt van je' zegt ze en geeft me een knuffel. 'En je loopt in zijn broek rond' fluistert ze in mijn oor. 'Lot ik kom Allie lenen' zegt Niall. Ik word los gemaakt uit de knuffel en Niall neemt me mee. Ik kijk achter im naar Lottie en ze maakt een hartje met haar handen. Ik steek mijn tong naar haar uit en kijk weer voor me.

Niall zegt niks. We lopen naar buiten en dan weer een kamer binnen. Ik weet niet waar we zijn maar dat maakt niet uit. Ik ben bij Niall. Dat is wat telt. 'Welkom in mijn kleedkamer' zegt hij trots. Ik glimlach naar hem en kijk.Er staan een paar spullen. En nog meer rotzooi? Ja rotzooi. Niall duwt me zachtjes tegen de muur en zijn ogen flitsen van mijn ogen naar mijn lippen. Ik glimlach naar hem en hij drukt zijn lippen op die van mij. Ik leg mijn handen in zijn nek en hij steunt met zijn handen tegen de muur. Hij bijt op mijn onderlip en ik open mijn mond een stukje. Zijn tong vind een weg naar die van mij en ze spelen een spelletje. Liefdevol is de zoen.

The Guy With an Irish Accent {N.H}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu