Thirty-Sixth

644 44 3
                                    

A L I Y A H

Mijn ogen vallen bijna dicht terwijl meneer Gold aan het uitleggen is hoe je, ik heb echt geen idee wat hij aan het uitleggen is. Als de deur open vliegt, kijkt iedereen verbaasd naar de deur. Mijn mond hangt bijna op de grond van verbazing, want in de deur opening staat. 'Zayn' mompel ik. 'Zus, Simon wil je spreken, nu' zegt hij streng. 'Nu? Als in nu meteen, of als in als ik pauze heb?' vraag ik. 'Nu als in nu meteen, of heel ons plan in foetsie' zegt hij. 'Meneer, mag ik even weg? Als in, ik moet naar Londen op en neer vliegen?' vraag ik met een kleine ondertoon.

'Succes, Allie' ik glimlach dankbaar, pak mijn tas op en verlaat het lokaal. Ik sluit de deur en kijk Zayn vragend aan. 'Londen? Serieus?' vraagt hij lachend. 'Ja, hoe moet ik binnen komen zonder te worden herkend?' vraag ik als we in zijn auto stappen. 'Niet, gewoon lopen zoals je er nu uit ziet' antwoord hij en rijd weg. 'Maar dan word ik toch juist herkend?' vraag ik. 'Precies, maar we hebben geen tijd om Eva van jou te maken, dus het is dit en de kans is klein dat je word herkend, of ons plan loopt sowieso in duigen en je kunt niks meer' legt hij uit en parkeert de auto. Ik stap zuchtend uit en haal mijn Dior zonnebril uit mijn tas en zet hem op. 'Je bent echt te meisje geworden' zegt Zayn doelend op mijn ''Handtas'' 'En dan? Problemen mee?' vraag ik en zet de bril op het puntje van mijn neus en kijk hem aan.

Hij lacht alleen maar en loopt weg, ik zet mijn zonnebril goed en loop achter hem aan. 'Zayn, en onbekende dame' zegt Liam. En bedankt Liam... 'Zo onbekend is ze niet hoor' zegt Simon. 'Hoe bedoel je?' vraagt Liam. 'Precies zoals ik het zeg' antwoord hij. Niall gaat naast Liam staan en kijkt me onderzoekend aan. Simon, zeg geen darling, geen darling. 'Darling, Zayn, komen jullie' ik kijk Zayn aan die mij paniekerig aankijkt. 'Darling, is Allie, Allie is Darling, de onbekende dame is ALIYAH' Niall roept mijn naam als laatste uit. 'Well Done' zeg ik sarcastisch, ik kijk over mijn zonnebril glazen naar Niall en Liam, voor ik me omdraai en achter Simon aanloop. 'Die is veranderd' hoor ik Liam zeggen. 'Nope, it's all fake' zegt Zayn, ik draai me om, haal de zonnebril van mijn neus en kijk ze alle drie aan.

'Zayn, kun jij niet beter je mond houden?' vraag ik lachend. 'Je hebt gelijk, niks veranderd' zegt Niall. 'Wie is niks veranderd?' vraagt Louis die aankomt lopen. Niall en Liam wijzen allebei in mijn richting. 'Allie' zegt Louis. 'Ja, tuurlijk.' ik draai me mokkend om en loop het kantoor van Simon binnen. Relaxt kijkt hij me aan. 'Dit was je plan?' vraag ik als hij niks zegt. 'Ja dus, ongelooflijk..' zucht ik voor ik zijn kantoor uitloop en me tussen Niall en Liam door wring, ik zet mijn zonnebril op en loop terug naar het Campus. 'Allie, wacht even' hoor ik Niall roepen. 'Wat is er Niall?' vraag ik zuchtend, wetend dat ik terug bij af ben. 'Ik heb je gemist, heel erg' zegt hij als hij voor me staat. 'Mmhh, ja ik zou dat niet zeggen waar Kimberly bij is. Tot ziens Niall' zeg ik bot voor ik me uit de voeten maak. 'Hoe weet je dat?' vraagt hij als hij naast me loopt. 'Ik weet alles, alles wat jij denkt, droomt, eet, waar je slaapt, waarom je huilt of waarom je lacht' zeg ik zachtjes.

'Je stalkt me?' 'Nee, ik had gewoon contact met Zayn en Perrie, die hebben alles verteld' antwoord ik en duw het hek van het Campus open. 'Mag ik met je mee?' ik kijk op mijn horloge, 15.39 nog vijf minuten voor dat Luna uit is. 'Als je opschiet' hij knikt snel en loopt met me mee naar het goede stuk. Als ik de deur open hoor ik Luna's opgewekte stem, meezingen met Take Me Home, het nieuwe album van de jongens. 'Dit is zo schamend' mompel ik en leun met mijn voorhoofd tegen het kozijn, 'Zo schamend' mompel ik nog een keer. 'Ik vind het sch- niet erg bedoel ik' onderbreekt Niall zichzelf. 'Je wilde schattig zeggen he?' vraag ik. Ik hoor Luna's voetstappen deze kant op komen. Ik duw Niall tegen de muur. 'Sorry' fluister ik voor ik op mijn tenen ga staan en mijn lippen op die van hem druk. 'Oh, je bent druk zie ik. Wie is het nu weer? Nick?' mijn wangen worden knal rood, als haar voetstappen afsterven ga ik terug op mijn voeten staan na ik heb teruggetrokken.

The Guy With an Irish Accent {N.H}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu