Hoofdstuk 15

936 42 10
                                    

Bij het wakker worden keek ze in zijn stralende ogen terwijl hij zacht over haar buik heen kietelde.
'Goeiemorgen prinses' was hij blij dat ze eindelijk wakker was.
'Goeiemorgen' rekte ze zich even uitgebreid uit waarna ze een kus op zijn lippen plantte.
'Hoe groot is dat kleintje in jou buik eigenlijk al' streelde hij nog altijd lieflijk haar buik.
'Bijna drie maanden' vertelde ze hem trots. 'Van de week de twaalf weken echo' herinnerde ze zich de afspraak.
'Mag ik dan mee' lichtte zijn ogen meteen op.
'Tuurlijk' verscheen er een lach op haar gezicht. 'Ik weet dat jij een goeie vader zal zijn' was ze zo opgelucht dat alles tussen hen goed was.
'Ik zal jou en het kleintje nooit in de steek laten' beloofde hij haar. 'Het is niet goed wat ik bij Fleur en Julian heb gedaan, maar ik doe het nooit meer' overtuigde hij haar ervan dat ze nergens bang voor hoefde te zijn.
'Dat weet ik' stelde ze hem gerust dat ze daar ook helemaal niet bang voor was. Ze was tot gister wel bang geweest, maar dat was al snel over toen bleek dat het een misverstand was dat hij geen kinderen meer wilde. Geruststellend drukte ze dan ook haar lippen op de zijne om hem uitgebreid te kussen.

Op hetzelfde moment was Fleur druk in de keuken terwijl Julian op de bank onderuit gezakt hing.
'Waarom doe jij dat' trok hij zijn wenkbrauwen op dat zijn zusje ontbijt stond te maken.
'Gewoon om het goed te maken' haalde ze haar schouders op. Ze wilde haar vader en daarmee ook Eva verrassen dat zij een ontbijtje had gemaakt voor hun vieren.
'Dat heeft pa allang gedaan joh' wuifde hij het lachend weg.
'Heb je ze gehoord' keek Fleur hem met grote ogen aan.
'Nee' schudde hij resoluut zijn hoofd. 'Doen ze het zo vaak dan' wilde hij van zijn zusje weten.
'Weet ik veel. Anders liggen ze te vozen op de bank. Elkaar af te lebberen, zitten papa zijn handen onder haar shirt' trok ze er een vies gezicht bij.
'Ik zou het ook wel weten hoor' knikte hij zijn hoofd.
'Zou je met Eva' fronste Fleur haar voorhoofd.
'Ze is wel een lekker wijf toch' haalde Julian zijn schouders op.
'Ze is ouder dan jou' ging dat er bij Fleur niet in.
'Nou en. Ik ben minder jong dan dat pa ouder is' haalde hij opnieuw zijn schouders op.
'Dus je zou het wel met Eva willen doen' kon ze het nog altijd niet geloven.
'Tuurlijk ik wel' lachte hij breeduit. 'Heb jij het weleens gedaan' wilde hij weten van zijn zusje.
'Nee' schudde die meteen haar hoofd.
'Je weet niet wat je mist. Neem een jongere gozer' was zijn advies. 'Al die chicks die ik heb gepakt en die ouder waren kickte erop dat ik jonger was. Jongere gozers zijn beter in bed zeiden ze me' was hij er maar wat trots op.
'Met hoeveel meisje heb jij het dan al gedaan' fronste Fleur haar wenkbrauwen deze keer. Was haar broer al zoveel verder dan zij was? Zij had weleens met een jongen gezoend maar dat was dan ook het enige geweest.
'Pff dat weet ik niet meer hoor' haalde hij nonchalant zijn schouders op. 'Wij kunnen het anders wel een keer doen als je wilt' stelde hij voor.
'Nee joh gek, je bent mijn broer' wilde Fleur er niks van weten.
'Dat voel je niet hoor' zag hij het probleem niet zo. 'Maar eerst wil ik Eva weleens alle hoeken van dit huis laten zien' zag hij het wel zitten.
'Doe normaal, ze heeft al iets met papa' schudde Fleur afkeurend haar hoofd.
'Nou en, dan mag ik toch ook wel een keer' vond hij het geen probleem. 'Ik heb ook de vriendin van mijn pleegbroer geneukt' haalde hij zijn schouders op alsof het de normaalste zaak van de wereld was. 'Als je het maar veilig doet, dan kan alles. Ik heb niet voor niks altijd condooms bij me' was zijn wijze raad.
'Ik ga papa en Eva roepen, de broodjes zijn klaar' wist Fleur niet hoe snel ze weg moest komen. Het was toch best wel een beetje raar dat hij het normaal vond om met iedereen die hij wilde seks te hebben ook al was het familie. Natuurlijk vroeg ook zij zich af hoe het zou zijn, of het echt zo fijn en lekker was als iedereen beweerde, maar dan zou ze toch niet met de eerste de beste het bed in duiken. En al helemaal niet met haar bloed eigen broer. Dat hoorde niet had haar moeder haar altijd bijgebracht. Net als dat vaders het niet met hun dochters hoorde te doen. Daarom was ze blij dat haar vader Eva had. Niet omdat ze bang voor hem was dat hij dat bij haar zou doen, daarvoor was hij een veelste lieve vader.

'Papa, Eva' klopte ze op de slaapkamerdeur.
'Ja' bevestigde haar vader waarna ze langzaam de deur opende terwijl haar vader het dekbed nog wat verder optrok terwijl hij Eva in haar hals kuste.
'Ik heb ontbijt gemaakt, komen jullie ook' was ze trots dat zij het klaar gemaakt had.
'Oeh lekker, daar zeg ik geen nee tegen' glimlachte haar vader breeduit.
'Oké tot zo' sloot ze gauw de deur omdat ze wel doorhad dat ze geen kleren aan hadden en dat hoefde ze echt niet te zien.
'Oké je had gelijk' gaf ze haar broer zijn gelijk. 'Ze waren naakt' verduidelijkte ze zich toen hij haar fronsend aankeek.
'Heb je Eva naakt gezien, heeft ze grote tieten' had ze zijn volledige aandacht.
'Weet ik veel, ze lagen onder de dekens, die papa nog een halve meter op trok' verklaarde ze. 'Maar ze komen er wel aan dus als je ook komt' zette ze de laatste spullen op tafel waarna ze aan kon schuiven nadat Wolfs en Eva zich ook bij hen hadden gevoegd.

'Ik heb jullie iets leuks te vertellen' verstoorde Wolfs enthousiast de stilte waarin iedereen genoot van het door Fleur gemaakte ontbijt.
'Is het lekker' wilde Fleur eerst weten.
'Heerlijk' antwoordde Wolfs en Eva in koor, die beide zichtbaar genoten van het ontbijt.
'Jullie hebben zeker een wilde nacht gehad, jullie hebben zo'n eetlust' grijnsde Julian in de wetenschap dat hij na de daad ook altijd onwijze honger had.
'Dat gaat jou niks aan wijsneus' schudde Wolfs lachend zijn hoofd.
'Dat is dus een ja' viel Fleur haar broer lachend bij.
'Als jullie het zo graag willen weten' haalde Wolfs zijn schouders op. 'Maar ik wilde jullie iets vertellen' kwam hij erop terug waar hij begonnen was.
'Nou brand los' was Fleur uiteraard zo nieuwsgierig als wat. Ze was dol op verrassingen en zeker als ze dan ook nog eens leuk waren.
'Eva en ik krijgen een kindje, jullie krijgen nog een broertje of zusje' glommen Wolfs ogen van trots.
'Whaa echt' sprong Fleur verrast overeind. 'Ik heb altijd al een zusje willen hebben' was ze net zo enthousiast als haar vader dat was. Het was een droom die zou uitkomen voor haar. Altijd was ze enig kind geweest en nu had ze en een tweelingbroer en ze zou nog een broertje of zusje krijgen.
'Daar zit ik dus niet op te wachten he' verstoorde Julian de pret terwijl hij er uiterst serieus bij keek.
'Hoe bedoel je' keek Wolfs hem niet begrijpend aan terwijl zowel Eva als Fleur afwachtend hun adem inhielden.
'Ik ben hier naar toe gekomen voor jou' wees hij naar Wolfs. 'Dat ik Fleur erbij krijg oké, ze is mijn tweelingzusje' sprak hij verder. 'Maar ik zit er echt niet op te wachten om je behalve ook nog met Eva, ook met nog zo'n baby te moeten delen' sprak hij uiterst koel terwijl in zijn stem te horen was dat hij het wel meende. Het was dan ook doodstil aan tafel nadat hij uitgesproken was. In een ruk schoof Eva haar stoel naar achter waarna ze zonder ook nog maar iets te zeggen, op die snik na die ze probeerde binnen te houden, de tafel verliet terwijl de rest er verslagen bij zat. Alsof ze de woorden nog tot zich moesten laten doordringen.

The secret - Truth or Lie? (Flikken Maastricht)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu