Hoofdstuk 1

1.3K 52 4
                                    

Nogmaals bekeek hij het bericht op zijn scherm terwijl hij met mijn ogen knipperde. Hij kon het gewoon weg niet geloven, het zich niet voorstellen. Hoe kon het dat hij dit nooit geweten heeft? Dat zij hem dit nooit verteld had. En Fleur, wat moest die er wel niet van denken. Eindelijk had hij haar na al die jaren weer in zijn leven. Het was de grootste fout van zijn leven geweest dat hij haar na haar geboorte in de steek had gelaten omdat hij er niet aan toe was. Gelukkig was alles vergeven en kon hij nu alsnog een vader voor haar zijn. Toen ze contact met hem zocht kon zijn geluk dan ook niet op, zelfs niet toen bleek dat ze het eigenlijk alleen had gedaan omdat ze van haar moeder niet naar de toneelschool in Maastricht mocht en ze het dus via hem probeerde. Aangezien hij alles goed wilde maken, was hij ermee akkoord gegaan en dat is de beste keuze uit zijn leven geweest. Hij is hier gelukkig met Fleur en met Eva, die hij nooit ontmoet zou hebben als hij in Amsterdam was gebleven. Zij is echt de liefde van zijn leven en maakt hem zo gelukkig. Hij kan zich geen leven meer zonder haar voorstellen ook al zijn ze nog niet zo heel lang bij elkaar. En tussen Fleur en Eva klikt het gelukkig ook goed ondanks dat het leeftijdsverschil tussen hen kleiner is dan tussen Eva en hem. Maar dat boeide hem niet. Hij was vanaf het begin af aan duidelijk en eerlijk geweest over het feit dat hij een puberende dochter had dus ze wist waar ze aan begon toen ze voor hem koos. En het gaat goed en ze zijn gelukkig met elkaar, alle drie. En nu kreeg hij dit ineens.
'Wolfs' staarde Eva hem vanaf de andere kant van de tafel aan waar ze tegen aan leunde.
'Huh wat is er' schrok hij op uit zijn gedachte, uit de mail die hij zat te lezen.
'Waar zit jij met je gedachte joh' grinnikte ze zoals alleen zij dat kon. Nog net geen knorretje en dat vond hij zo schattig aan haar. Ze haatte het als hij dat zei, maar hij was er juist dol op.
'Oh werk' klapte hij gauw zijn laptop dicht terwijl hij haar gebaarde bij hem te komen zitten. Ze hoefde het niet te zien, en als hij aan het werk was of ze dacht dat hij aan het werk bleef ze altijd aan de andere kant van de tafel staan omdat ze hem niet wilde storen. Omdat ze ervan overtuigd was dat zij niet mocht zien waar hij mee bezig was hoevaak hij haar ook al gezegd had dat hij haar niet kon verbieden om in de keuken te komen. Ze wilde hem niet in de problemen brengen als ze dingen zou zien die ze eigenlijk niet mocht weten.
'Wat zei of vroeg je' sloeg hij zijn armen om haar middel toen ze bij hem op schoot kwam zitten. Dicht tegen hem aan waar hij haar het liefste had. Het liefst de hele dag lang, op zijn schoot, tussen zijn armen want wat hield hij veel van haar.
'Wat we gaan eten' grijnsde ze met zo'n grijns dat hij al wist dat zij al bepaald had.
'Ik kan een pasta in elkaar flansen' gaf hij expres niet toe terwijl hij bedenkelijk op zijn horloge keek hoe laat het was.
'Geen goed idee' schudde ze dan ook haar hoofd.
'Wat had u dan in gedachte mevrouw van Dongen' drukte hij zijn lippen op die van haar zodat ze geen antwoord kon geven.
'Bami' twinkelde haar ogen ondeugend terwijl ze zijn overhemd los begon te knopen aan de bovenkant zodat ze met haar handen aan zijn borsthaar kon friemelen. Ze vond het sexy zei ze altijd en het liefst had ze dan ook dat hij die bovenste knoopjes maar open liet maar dat vond zijn baas niet zo'n goed idee.
'Oh. En heb jij dat verdiend dan' gleden zijn handen op haar rug onder haar shirt. Ze was echt het allermooiste en het beste wat hem ooit was overkomen en hij kon geen genoeg van haar krijgen en dat wist ze maar al te goed. Als ze iets voor elkaar wilde krijgen wist ze precies hoe ze het aan moest pakken en altijd weer trapte hij erin.
'Ik verdien dat toch altijd' ging ze verzitten op zijn schoot omdat ze wist dat hij daar opgewonden van werd als ze dat deed terwijl ze haar blouse over haar hoofd trok zodat hij recht op haar borsten uitkeek in haar mooie kante beha. Ook daar hield hij van, van dat mooie en sexy ondergoed waardoor ze nog mooier en sexyer was dan ze al was. Als ze dat voor hem aan getrokken had dan voelde hij zich helemaal de koning te rijk dat hij zo'n vrouw had die dat voor hem deed.
'Ik denk het wel ja' stond hij met haar op zijn schoot op terwijl hij haar borsten kuste en hen verplaatste richting de bank. Aangezien die dichterbij was dan de slaapkamer en hij haar nu wilde. Zo gek had ze hem gemaakt en dat wist ze, dat was haar bedoeling.
'Ughm' werden ze gestoord terwijl hij vanaf haar borsten haar buik kuste onderweg om haar broek uit te gaan trekken. 'Kunnen jullie dat niet in de slaapkamer doen, ik woon hier ook' gooide Fleur zijn overhemd die Eva onderweg naar de bank had uitgedaan bij hem bovenop hen.
'Sorry' giechelde Eva terwijl haar wangen diep rood gekleurd waren. De zin was meteen verdwenen. Niks was zo erg dan betrapt worden door je puber dochter en het was niet de eerste keer.
'Sorry Fleur, ik wist niet dat je er al was' sprong hij dan ook overeind om zijn overhemd aan te trekken. Hij wist  dat ze rekening met haar moesten houden maar hij kon zich gewoon niet inhouden als Eva hem zo verleidde. Elke keer schaamde hij zich dan ook kapot om het feit dat Fleur ze weer zo moest aantreffen. Nog niet eens zo zeer dat ze hen betrapt had maar gewoon voor haar dat het weer gebeurde. Hij kon zich best voorstellen dat je, je vader en zijn vriendin niet zo wil aantreffen als je thuis komt.
'Ik was er ook niet, ik kom net binnen en dat wist je want je vroeg vanmorgen nog hoe laat ik thuis zou zijn' liet ze hem er niet zo makkelijk onder vandaan komen.
'Ja sorry, ik had er gewoon geen rekening mee gehouden dat je elk moment thuis kon komen, aangezien Eva hier me verleidde' trok hij de persoon in kwestie van de bank af zodat ze zich ook weer aan kon kleden.
'Geef mij maar de schuld' schaamde Eva zich wel degelijk dat Fleur hen weer eens betrapt had.
'Leuke beha, waar heb je die gekocht' was Fleur haar aandacht al door iets anders getrokken.
'Die hoef jij niet ook' schudde haar vader al zijn hoofd voordat Eva haar van informatie zou voorzien.
'Waarom niet, ik vind hem gewoon mooi' riep Fleur verontwaardigd uit.
'Heb je een vriendje' lachte Eva naar haar waarna Fleur haar wangen rood kleurde.
'Oh nee. Daar komt niks van in' antwoordde hij resoluut.
'Pahap ik ben geen kleuter meer' sloeg Fleur haar armen over elkaar.
'Nee en je bent ook geen goedkope slettebak' maakte hij haar duidelijk dat het niet zou gebeuren.
'Oh dus Eva is ook een goedkope slettebak' nam ze er geen genoegen mee.
'Fleur' riep hij haar tot de orde. Hoe durfde ze. 'Ga je naar de kamer' stuurde hij haar weg voordat hij zijn geduld zou verliezen.
'Ze deed toch niks' vroeg Eva verontwaardigd terwijl Fleur afdroop naar haar kamer zonder een tegenwoord. Ze wist wel dat ze het te bond had gemaakt als haar vader haar naar haar kamer stuurde.
'Ze deed toch niks, ze maakt jou uit voor een slettebak' was hij nog verontwaardigder door haar reactie.
'Dat deed ze niet. Jij zei dat ze geen goedkope slettebak was omdat ze deze beha ook wilde en dus haalde zij aan of ik dat dan ook was. Dat is heel iets anders' schudde ze haar hoofd terwijl ze haar armen om mijn nek sloeg. 'Je moet haar los laten' verzekerde ze hem ervan.
'Ze is pas zestien. Ik zit er echt niet op te wachten om over een jaar opa te worden hoor' schudde hij nu ook zijn hoofd.
'Ze is heus verstandig genoeg' nam ze het voor haar op. 'En daarover gesproken' wiebelde ze nerveus op en neer terwijl hij Fleur in de kamer helemaal hoorde snikken.
'Als jij nou even naar de chinees gaat, ik heb wat goed te maken' haalde hij zijn portemonnee tevoorschijn. Hij voelde zich schuldig dat hij ten onrechte boos was geworden op Fleur. Gelukkig had hij Eva dan weer die hem dat duidelijk maakte zodat hij het weer goed kon maken.
'Als je dan de volgende keer zelf bami maakt, want nu heb je bij mij ook wat goed te maken' grijnsde ze.
'Beloofd' drukte hij nog gauw een kus op haar lippen voordat ze de deur uitliep en hij zijn excuses aan zijn dochter moest gaan aanbieden wilde hij dat het weer goed kwam tussen hen. Als het aan haar lag zou ze gewoon niet meer met hem praten net zolang tot hij sorry had gezegd en dat wilde hij nou ook weer niet. Het moest gezellig zijn en blijven en dat moesten ze samen en met elkaar doen en dus ging hij maar weer door het stof. Haar kennende zou ze het hem toch wel vergeven maar hij moest er zelf werk van maken en zich tegenover haar verschuldigen en dus ging hij maar weer naar haar toe om alles weer uit te praten en op te lossen.

Reacties zijn lief! ❤️

The secret - Truth or Lie? (Flikken Maastricht)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu