Eski Kumsal

2.1K 73 4
                                    

Barış
Onu böyle gormek gercekten canimi çok acitiyordu. Mutsuzdu. Icten ice kendini yiyip bitiriyordu. Eski kumsali o kadar cok ozlemistim ki. Gozlerindeki eski renk kalmamisti. O maviler soluklaşmişti. Eski kumsalin gelmesi icin herseyimi verirdim. Onu bu hale ben getirmistim. Neden girmistim ki onun hayatina . Neden pislik hayatima katmistim ki. Belki onun masumlugu ve o saf hareketleri benide pislikten kurtarir diye dusunmustum ama onuda bu pislige bulastiracagim aklimin ucuna bile gelmemisti.
- barış ben hazirim. Demisti. Seside kendisi gibi soluk cikiyordu.
- gidelim melegim. Diyerek elini tutmustum. Sanki düşüp bayilacakmis gibi hissediyordum. Bu yuzden elini daha da cok sıkmış olmalıyım ki kıkırdayarak
-tamam al elim senin olsun. Demisti. Uzun zaman sonra bu kadar icten gulumsedigini gormustum. Evin yakinlarindaki avm ye girerek ustune birkac bişey almak icin magazalardan birinr girdik. Tek tek biseyler seciyordu. Birazda olsa mutlu olmustu. Kabinlere giderek hepsini denemişti.
- begendigin bisey var mi. Dedigimde adete bir cocuk gubi arkasina sakladi siyah elbiseyi cikararak
- bu. Bunu alalimmmm. Demisti.
- alalim canim. Diyerek kasaya yoneldim.
- 948 lira efendim. Demişti kasiyer.
- Aşkım baska biseyde alabiliriz.
- bunu aliyoruz diyerek parayi kadina vermistim. Verirken kadin parayi aliyormus gibi yapip elimi tutmustu ve 20 saniyedir bırakmıyordu. Kumsal parayi çekip kadinin onune atmisti. Poseti alim onden kapiya doğru ilerlemisti. Gulmemek ıçin dudaklarimi issiriyordum. Beni kiskanmismidi simdi bu.

YAKISIKLI PATRONUMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin