benim olmani istiyorum

13.1K 390 35
                                    

-ahh tabi barış yani Barış bey. Buyrun içeri gecin. Diyip elimle iceriyi işaret etmistim. Bişey mi oldu yani bişey mi yaptım. Yoksa beni kovmak icinmi geldiniz. Bakin bu ise ihtiyacim var yoksa idd- sözümü onun tüm bedenimi ısıtan I ki parmağıyla susmustum.
- bilisunki sana yemek borcum vardi onu odemeye geldim. Hem de iş hakkında biraz konuşuruz gec kalmamak gibi. Diyerek koltuga oturdu. Kapiyi kapatarak onun yanına oturdum . Benim bir saatte acamadigim paketi iki dakikada acmisti. Is adamina hiç benzemiyordu daha cok karizmatik cool takinan yakisikli tipti yani. - ben yemek hazirliyim o zaman. Kahvalti turumu olsun yoksa yemekmi pisiriyim. Ama bastan soyliyim daha once cok fazla yemek yapmadim.
- mutfaga git ve düzgün bir yemek yap.
- emredersiniz barış bey. Diyip mutfağa dogru ilerledim. Emir veriyordu bide. Yemek filan yapmiyacagim işte. Söylenerek Buzdolabından kahvaltiliklari salondaki masanin üstüne koydum. Bana yardim edecegini sandığım anda gelip sandalyeye oturarak beni izlemeye başladı. Gozlerimi devirerek mutfağa gittim. Isiticiya suyu koyarak isinmasini bekledim. Isindiktan sonra sallama cay yaptim. Bardaklari masanin ustune koyarken bir tanesini üzerime dökmüştüm. Çığlık atarak elimle gobegime dogru sallamaya basladim. Barış hemen oturduğu yerden kalkıp yanima geldi.
- yandım yardım etsene. Diye cikismistim. Canim aciyordu bildigin yanmıştım.
- ne yapmami bekliyosun. Banyo nerde.
- yukarda. Diyerek kosarak banyoya gittim. T-shirt umu cikararak musluğu actim. Elimle gobegime doğru su dokmeye başladım.
- dolaptan yanık kremi buldum. Bunu surersek biraz acisini alabilir. Diyerek uzerime doğru egildi. Şu an banyo mermeriyle barisin arasinda kalmistim ve uzerimde siyah sütyenimden ve kısa sortumdan baska bişey yoktu. Off neler sacmaliyorum. Hemen ic sesimi susturarak onun gobegime kremi sürmesini izledim. Her dokunusunda biraz daha urperiyordum. Biraz daha geriye doğru gidersem kafamı aynaya carpacaktim. Kendimi biraz daha dogrultmak icin barışin omzundan tutarak kendimi ona doğru dogrulttum. Elim hala onun omzundaydi. Elimi ordan kaldirmak istesenme yapamiyordum sanki felc olmustum. Kremi sürmeyi bitirince kafasini kaldırarak bana bakti. Su an aramizda bir nefeslik mesafe vardı. Biraz daha yaklastiginda dudaklari dudaklarimi bulmuştu. ilk başta ne yapacağımı bilemesemde sadece dudaklarimi aralamak olmustu. Onun beni opusu tum bedenimi benden alirken nihayet aklim basima gelmisti. Hemen onu ittirip. Yerden t-shirt umu alarak aşağıya indim. Sabah bi kadin gelip askooom diyo onunla opusuyo sonra geliyo buraya benim ilk opucugumu caliyor. T-shirt umu hemen üstüme gecirdim. Çok geçmeden barış bey aşağıya inmişti.
- ben iyiyim bence artik yemek yiyebiliriz. Diyerek masaya oturdum. Şu an çok utaniyordigim icin baris beyin yüzüne bile bakamiyordum.
- ben Özür dilerim. Bir an oldu. Demişti.
-önemli değil ben sadece sabahki kadin yani neyse onemli degil. Sadece ilk opucugumu caldiniz. Diyip yüzümde yalandan bir gülümseme oluştu. Kafami one eğerek biseyler ağzıma tikistirdim.
- neyse ben tekrar cay yapiyim. Diye ayaga kalktigimda kolumdan tutarak beni kendine doğru çekti ve iki elini yuzume koyarak dudaklarini dudaklarima bastirdi. Bu opmek değildi sadece dudklarini dudaklarima bastiriyordu. Dudaklarini dudaklarimdan ayirdiginda nefesini hala yuzumde hissediyordum.
- benim olmani istiyorum. Seni istiyorum. Calismana gerek yok her ay sana maasini veririm. Istersen sana ben bakabilirim. Benim icin sen onemlisin baskasi degil. Ozellikle sabahki kadin. Sakın Yanlış anlama. Yani yanlış anlamani istemiyorum. Ben ben sana ilk gordugumde aşık oldum. Seni Görene kadar ilk goruste aska inanmazdim ama sana asik oldum. Diye fısıldadi. Su an ne soylediklerini kafamda toplamaya calissamda bu imkansizdi. Hemen geri cekilerek
-ah sey. Bu biraz hızlı oldu. Yani ben bunu beklemiyordum. Dedim. Kafami one eğerek .
- hemen cevap vermeni beklemiyorum. Dedigim gibi teklifimi kabul edersen calismak zornda kalmassin.
-kumsal. Kumsal. Iyimisin. Bak beni endiselendiriyorsun. Biri benim adimi sayikliyordu sanki. Gozlerimi actigimda karsimda barış vardi.
- noldu bana diyerek yattigim yerden dogruldum. Ne zaman odama gelmis yatagimda yatiyordum.
- merak etme sadece banyoda sana krem suruyordum. Once bi dogruldun sonra bayildin. Bende ne oldugunu anlamadim. Demisti ne yani hersey ruyamiydi. Beni opmemismiydi. Seni seviyorum benim ol dememismiydi. Kafamda birsuru soru işareti vardi.
-tamam Teşekkürler ben iyiyim. Diyerek ayaga kalktim. Hala uzerimde bişey yoktu. Sey ben uzerime biseyler giyiyim diyerek dolabima dogru ilerledim. Kirmizi gobegi açık bit t- shirt giydim. Hala soktaydim.

YAKISIKLI PATRONUMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin