Vše je v pořádku + Epilog

236 17 3
                                    

Pohled Kate

Probudila jsem se v posteli. Počkat, cože? V posteli? Jak jsem se sem dostala?

Bolelo mě celé tělo, měla jsem na břiše snad tunu obvazu. Nemohla jsem si ani sednout jak mě všechno bolelo.

Vedle mě byla voda a kapačky připojené do mojí ruky.

"Mike?" zachraptěla jsem. Mike okamžitě přišel. "Zlato hlavně lež, ztratila jsi hodně krve..."

"Je mrtvý?" Moc dobře věděl na koho se ptám. "Ano, už ti neublíží... Nick ho zabil. Už je všechno v pořádku." usmál se na mě a lehnul si na druhou půlku postele.

"Jak ti je?" Nahodil jiné téma, chápu že chce nahodit jiné téma ale já si chci být 100% jistá že Bieber už je mrtvý. "Všechno mě bolí, hlavně to břicho... Ale mohlo být i hůř." položila jsem mu hlavu na rameno. "Důležitý je že jsem přežila." Pokračovala jsem. "Ale teď je důležitý aby jsi se z toho taky dostala." Dal mi pusu do vlasů a já mu usnula na rameni.

..

Probudilo mě prohnutí postele. Otevřela jsem oči a viděla před sebou Nicka. "Kotě, musíš něco jíst." Díky bohu, mám hrozný hlad!

Podal mi talíř s půlkou rohlíku. "Tomu ty říkáš jídlo?" podívala jsem se na něj nechápavým pohledem. "Nedával ti najíst, musíš začít pomalu."

Super... Takže o hladu budu i doma. "Tvůj táta přijede za necelý měsíc, snad se stihneš uzdravit."

Epilog

Lucy tohle už nezvládala, i přes to že byla Kate její nejlepší kamarádka, odstěhovala se do jiného státu aby mohla začít normální život s normálníma kamarádama a s normálním přítelem.

Kate která dlouho musela jen tak ležet v posteli a nabírat zase síly se z toho nakonec dostala ale mafii se už asi nevyhne... Její otec o tomto incidentu neví. Jinak by nechal zabít všechny četně Nicka a Mikeho i Navida.

Mike je úplně v pořádku, toto se už mu stalo víckrát.

Navid byl dost smutný že kvůli mafii mu nevyšel vztah. Věděl že se s Lucy ještě někdy uvidí. Mafii jen tak neutečeš.

A co Nick? Nick je naprosto v pořádku. Teda až na jednu maličkost, všichni si myslí že on zabil Biebera ale nezabil. Takže to pro Kate nevypadá vůbec dobře.

Mám dobrý nápad na pokračování ale by to nebylo moc o mafii ale spíš taková ta romantika. Můžete si říct.. CHCETE POKRAČOVÁNÍ? Ale psala bych to sem. Nechci dělat další knížku. :)

Zlo MafieWhere stories live. Discover now