Lucy utekla!

244 14 0
                                    

''Ahoj kotě'' jen co jsem přišla do kuchyně, už na mě oslizle čuměl ''Nadar Paule...'' odsekla jsem, jak jsem zjistila, Paul Justinovi pomáhal se mnou a pomáhá mu s jeho gangem. ''Co budeš chtít dělat?'' mrknul na mě ''Podívám se na televizi...''

Paul ke mně přistoupil blíž. ''Zlato, já myslel ale něco se mnou'' přibližoval se víc a víc. Fuj, je mi z toho na vracení! ''O tom si nech jen zdát'' dala jsem mu pěstí do břicha a oddálila se od něj. ''To jsi neměla dělat děvko...'' chytl mě za krk a páskem mě spoutal ke sloupu.

Do prdele... ''Když tu není Justin, můžu si s tebou hrát jak chci bejby, klidně tě můžu i odprásknou...'' Rozhodil rukama. No, skvělí... Zase jsem v situaci kdy mi jde o život ale tentokrát jsem tu jen já a né i můj gang. Ach, jak mi chybí... Ale zpět k realitě.

Musím ho nějak zmást... ''Tak mě odpráskni'' řekla jsem na rovinu, tohle jsem nechtěla říct ale už se bohužel stalo. Zatvářil se kapku nechápavě ale rychle vytáhnul zbraň a namířil jí na mě. ''Jak chceš..'' díval se mi do očí a já jemu ''Ale ty to neuděláš...'' teď už mě vůbec nechápal. ''Protož-'' chtěla jsem říct že by ho Justin zabil ale někdo mě přerušil ''Protože je Justin doma'' řekl Justin a vraždil Paula očima.

''Cože?! Jak to že jsi doma??'' taky jsem byla vedle ale nedovolila bych se Justina zeptat. ''Stalo se něco, za co tuhle děvku potrestám...'' odmlčel a přešel ke mně. ''Tvůj gang mi ji ukradl!'' byl na mě skoro až namáčknutý. Takže oni se nás snaží zachránit?! O můj bože!

Usmála jsem se ale když mi došlo že bych se asi smát neměla, přestala jsem. Díky bohu, nezapomněli na nás! Počkat... To nedává smysl...!

''To je blbost, jak to mohli dokázat?! Vždyť jsi tam měl bodyguardy ne?'' To není možné... Nemůžou být silnější...

Pohled Lucy před pár hodinami

Zahlédla jsem ho... Je tak krásný. Právě se na něho dívám ale jak je možné že tu je taky? Jsme někde na letišti a já se snažím nepanikařit. Co když si mě ani nevšimne?! Tohle je velká šance na útěk ale co mám dělat když je vedle mě Justin?

''Hej, kam to pořád tak civíš?'' Obrátila jsem se rychle na Justina. Sakra, neumím moc zahrát jako že se nic neděje... Sežere mi že jsem unavená? Zkusíme to. ''Nikam, jen už jsem hodně unavená...'' Dává to vůbec smysl? To je asi v tuhle chvíli jedno. Důležitý je Navid!

Rychle jsem se zase podívala na něho a on se díval na mě. Vůbec ho nic nepřekvapilo. Bylo to plánované? Ukázal na ceduli nad sebou visící na zdi. Bylo tam WC, cože? Dělá si prdel? Vážně? A jak to mám asi podle něho udělat?

Fajn Lucy, teď je to na tobě... Musíš to na Justina nějak zahrát! ''Justine?'' zeptala jsem se opatrně. ''Co je?!'' ''Potřebuju na záchod'' Justin se kouknul kolem nás. ''Dojdeš si doma...'' A zase se mi nevěnoval.

Co mám dělat teď? Mám říct že fakt potřebuju a nebo se vymluvit na krámy? Krámy by asi uspěly ale nebude to trapné? ''Ale já mám krámy!'' Zašeptala jsem aby to slyšel jenom on a né i jeho ochranka. Vydechl snad všechen vzduch co měl v puse a spustil ''Tak ale dělej a půjde s tebou Lucko'' kývnul na něho a ten přešel k nám, fajn tak teď musím být drzá... Jinak to ten chlap celé zkazí! ''Vyměnit si tampon ještě zvládnu sama...'' Otočila jsem se a šla směrem k záchodům.

Periferním vidění jsem se nenápadně koukala jestli za mnou nejde ten jeho Lucko... Nešel, díky bohu! Když už jsem byla za rohem, rychle jsem běžela na záchod. Jen co jsem otevřela dveře, Uviděla jsem toho nejbáječnějšího kluka na zemi, Navida!

Rychle jsem ho objala. Neobjímali jsme se ani 3 sekundy a rychle se zas od sebe odtáhli. ''Neboj se, je to plánované.'' Usmál se a já s ním protože přesně věděl na co bych se ráda zeptala. ''Teď ale musíš vylést oknem...'' To už jsem nebyla tak šťastná protože to okno bylo opravdu miniaturní!

Přítomnost Kate

''To je blbost, jak to mohli dokázat?! Vždyť jsi tam měl bodyguardy ne?'' Za tuhle otázku mě vraždil očima a taky jsem si tím vysloužila jednu facku. Díky bohu jen jednu. Doufám že Lucy už nebudou hledat a bude už konečně v bezpečí! Alespoň ona.

Zlo MafieWhere stories live. Discover now