Barman

496 29 7
                                    

Vejdu do klubu a ucítím chlast, cigarety a samozřejmě drogy. Šla jsem směrem k baru kde seděla Lucy. ''Konečně!'' řekne a já se jen zasměju ''Sluší ti to'' řekne a já si jí prohlídnu ''Dík ale né tak jako tobě, já totiž nemám v plánu balit kluky, ale jen a pouze si to tu užít. A to bez kluka'' řeknu upřímně a mávnu na barmana a ten ke mě hned přijde ''Dvojitou whiskey'' řeknu a usměju se na barmana ''Dvakrát'' přidá se Lucy.

''Tady to máte krásné slečny'' řekne usmívající se barman. Jen na něj děkovně kývnu a otočím se na Lucy. ''Tak jaký máš plán ty?'' vypiju dvojitou whiskey na ex. ''Budu tu s tebou chvíli popíjet a pak se seberu a půjdu za tím sexy chlapem který mě přímo svléká očima.'' ukáže za sebe a já se zasměju a objednám si normální whiskey. ''Tak už běž, dlouho tam sám nevydrží'' usměju se na ní a ona hned vstala a šla za ním. ''Děkuju'' řekla jsem když mi barman přinesl mojí whiskey.

''Proč si nechcete užívat jako vaše kamarádka?'' nakloní se ke mně barman. ''Nejsem holka na jednu noc'' mrknu na něj ''A popovídat si se mnou nechcete?'' ''A nemáte náhodou práci?'' usměju se na něj. ''Můžu si udělat přestávku'' udělal se mu na tváři malý úšklebek ''Klidně ale nejdříve bych si objednala'' ''Co to bude slečno?'' zeptal se mě zdvořile a konečně se narovnal ''Pomerančový džus s vodkou prosím''

usmál se na mě a já mu úsměv oplatila ''Ale hodně vodky'' dodám.

----

Sedí naproti mně a vypráví mi svojí historku z práce, já u toho popíjím svůj džus s hodně, ale opravdu hodně vodkou. ''... pak jsem se probudil v posteli která plula v bazéně'' dopověděl svojí dlouhou historku a já se začala smát. Alkohol už mi stoupl do mozku a já se směju úplně všemu ''To se mi škyt ještě nestalo'' zasmála jsem se a uvědomila že už tu s ním sedím dlouho ''Kolik je? škyt'' vytáhl mobil ''2:56 za chvíli budou tři hodiny'' řekne a věnuje mi malý úsměv.

''Tak já ti škyt děkuju, ale už musím doštykmů'' začala jsem pomalu a opatrně vstávat. Trochu jsem sebou zakomrdala (:D nevím jak to mám popsat :'D) ''Hodím tě domů, kde bydlíš?'' vstane a udělá mi oporu. ''*****(vymyslete si kde :D)''

Jdem pomalu do auta a já si přitom zpívám ''Auto dělá brrrrm brrrrm brm brm...''

Z pohledu barmana

''Auto dělá brrrrm brrrrm brm brm...'' začala zpívat, když jsem jí konečně naložil do auta, nasedl jsem si taky a jel. ''Jak se vůbec jmenuješ?'' zeptala se mě když jsme tam už skoro byli ''A ty?'' odpověděl jsem jí otázkou ''To ti neřeknu'' řekla trochu tišeji a se pro sebe zasmál. ''Jsme tu'' řekl jsem a podíval se na ní.

Už chtěla odejít ale já jí zastavil rukou, podívala se na mě nechápavým a zároveň opilým obličejem ''Moc jsem si to užil a věř mi Kate, neviděli jsme se naposled'' mrknul jsem na ní ''Jak?'' chtěla se zeptat ''Dobrou Kate'' řekl jsem a podal jí papírek.

Tak co říkáte? :) Už to začíná být napínavé? :D

Zlo MafieWhere stories live. Discover now