Navid? :D

286 19 0
                                    

''Pane bože! Co jste jí udělali?!'' rychle. No.. ''rychle'' jsem k ní doskákala a objala jí. ''Říkala, že si s tebou něco musí vyřídit...'' začal Devil ''Pro jistotu jsme jí spoutali, vypadala naštvaně takže jsme tě jen chtěli chránit'' dořekl Navid.

''Rychle jí rozvažte!'' křikla jsem na ně a oni hned začali. ''Jsi v pořádku?'' zeptala jsem se ustaraně. ''Já-já jo, ale t-ty? Co máš s-s nohou?'' Koktala, nedivím se jí!

''Jí pos-'' Navid chtěl pokračovat, ale já mu skočila do řeči ''Spadla jsem!'' zařvala jsem, aby věděl že už nemá nic říkat. ''Víš jak jsem neopatrná... A já zakopla na schodech a spadla na hřebík'' plácla jsem první blbost co mě napadala.

''Kluci, prosím odejděte. Už dost jste jí vystrašili.'' ''Promiň, hned jdeme.'' řekl Navid a ukázal na kluky ať jdou. ''Jsi v pořádku?'' zeptala jsem se jí ustaraně. ''Ehm.. Ne, co to bylo?!'' křikla na mě jako bych za to mohla já, že jí tohle udělali.

''Promiň, to teď prosím neřeš! vysvětlím ti to později'' řekla jsem a jen doufám, že to nebude chtít řešit!! Nevím co bych jí řekla. ''Jsi normální?! Jak nemám řešit? Tohle rozhodně normální není! Co je to za chlapy?''při poslední větě zněla už trochu uklidněně.

''Klid, všechno ti vysvětlím...'' sedla jsem si a začala jí všechno vysvětlovat, ona nevěděla že jsem z mafiánské rodiny takže neměla pomalu ani slov. ''Pane bože, vždyť já tě vlastně ani neznám...'' začala konečně mluvit, ach né.. Lucy to blbě pochopila. ''Jsem pořád ta samá Kate, ale jen se tu u mě změnila jedna maličkost.. Prostě jsem mafiánka Kate. Lucy, pochop že jsem ti to říct nemohla! Nikomu jsem to nemohla říct ale teď už to víš... Nevím jestli jsem udělala správně, ale prosím Lucy, neříkej že mě neznáš! Známe se dlouho, znáš mě moc dobře a určitě chápeš proč jsem ti to neřekla''

Nic neříkala. Uběhly 4 minuty a pořád nic... ''Lucy...'' začala jsem ''Hele, je Navid zadaný?'' usmála se na mě. Díky bohu!! ''Navid?'' vykulila jsem na ni oči a ona vesele kývla. ''Není, mohla bych vás seznámit, ale zbytek je na tobě'' zasmála jsem se a byla šťastná že to Lucy pochopila.

Po dlouhé době jsem tu zas :D

Zlo MafieKde žijí příběhy. Začni objevovat