Únos

272 21 0
                                    

Pořád pohled ''třetí'' osoby

Zrovna byla Kate sama doma (Až na spícího Nicka) když zazvonil zvonek u dveří (KDO BY TO ASI MOHL BÝT ŽE?! :D) Ona ten zvonek ale neslyšela protože se koukala na televizi a nic jiného nevnímala...

Justin si tím pádem otevřel sám a když už byl u ní blízko, přiložil jí k nosu kapesník a ona hned omdlela. Justin jí přehodil přes rameno a rychle ale potichu (nikdy nevíte jestli je někdo doma) šel do auta...

Nick pořád spal, když se ale probudil... Tušil že Kate je v Bieberových rukách.

Pohled Kate

Otevřela jsem oči a první co jsem zareagovala byla mírná bolest hlavy. Když jsem si trochu zvykla, pořádně jsem se porozhlídla. Byla jsem přivázaná k židli a naproti mě byla... KURVA!... Lucy, sakra že já jí do toho vůbec tahala..! Jsem taková kráva. ''Lucy?'' zašeptám potichu. Nic. ''Lucy?'' znovu nic. ''Lucy!'' zakřičím. Nic.

V tom se otevřou dveře a v nich je nějakej týpek v obleku ''Co řveš ty krávo?!'' nerada to říkám, ale bojím se ho celkem... ''J-já jen jsem jí chtěla vzbudit...'' řekla jsem pravdu a modlila se ať se více nezajímá.

On přešel blíž k Lucy a dal jí obrovskou facku že skončila na zemi. ''Do prdele..!'' zašeptala jsem, on se na mě otočil ''Co jsi říkala?!'' dělala jsem že vůbec nevím o čem mluví ''Co? Já-'' ''Co?'' zamumlá Lucy. Oba se ní podíváme. Sakra, tohle jsem opravdu posrala!

Prosím, pište mi vaše názory, děkuji :)

Zlo MafieWhere stories live. Discover now