Kapitel 1

979 14 12
                                    

Første skole uge er gået! Wow en voldsom uge, Stephanie er skredet tilbage til Sverige hvilket har efterladt mig helt alene, men heldigvis fandt jeg Sophie og Caroline. De er meget søde og vi er blevet rigtig gode venner. Men jeg er ikke så meget med dem for tiden fordi min tidligere bedste ven Harry har været til audition og er gået videre i xfaktor. En af grundene til at det ikke tog så hårdt på mig af Stephanie er flyttet var fordi jeg skulle holde Harrys hemmelighed om at han var med i xfaktor og jeg skulle dække over ham og komme op med grunde til hvorfor han nu ikke var i skole, mit hoved var et rod så at Stephanie skulle tilbage lå ikke på øverst på min liste. Hvilket det nok skulle for hun blev ret sur på mig eftersom jeg ikke rigtig havde tid til at sige farvel til hende og sådan noget.

Jeg var engang rigtig rigtig rigtig gode venner med ham. Men så blev jeg gode venner med Stephanie og vi glæd lidt fra hinanden. Men efter han var med i xfaktor er vi blevet bedre venner, og NEJ det er ikke fordi jeg vil være venner med en kendt. Men vores familier begyndte at ses mere fordi vi har alle kendt Harry siden han var nyfødt. Eller min lillesøster og jeg har ikke for vi er født. Men de er selvfølgelige stolte af Harry og vil dele oplevelserne med ham.

Indtil videre er det kun hans familie og os 5 fra min familie som ved noget med Harry og xfaktor for vi må ikke sige noget.

Lige nu er jeg på vej i skole, jeg skal følges med Harry. Jeg går ned mod hans hus og lige da jeg kommer hen til han låge træder han ud af hoveddøren.

"Godmorgen" smiler jeg.

"Godmorgen godmorgen" smiler han og kommer ud til mig og krammer mig.

Hele vejen til skole snakker vi, der er ikke et sekund stilhed. Efter vi begyndte at snakke igen har vi snakket konstant måske fordi vi har oplevet så mange ting de sidste par år og vi bare vil fortælle dem.

Da vi kommer hen til skolen går vi op til skabene og finder de bøger frem vi skal have.

Harry og jeg sidder ved siden af hinanden i alle timerne. Alle begynder at tro alt muligt om os, men det kommer aldrig til at ske. For altså vi er bare venner, og nu hvor Harry bliver kendt er det slet ikke klogt for ham at have en kæreste. Jo jeg har altid fundet ham tiltrækkende men jeg har altid holdt det for mig selv for det var mærkeligt da vi bare har været venner og flere gange mindre end det. Vi var godt nok hinandens første kys da vi var 12 år, men det var bare fordi vi gerne ville prøve det og vi var bare venner intet andet. Og altså selvom jeg måske har haft eller har et crush på Harry betyder det jo heller ikke han har et på mig. Plus vi har begge haft kærester mens vi ikke var venner så...

Efter skole tog vi altid hjem til en af os for at lave lektier, og sådan var vores dage.

Følges til skole, sidde ved siden af hinanden og følges hjem og så lave lektier sammen. Man kunne godt tro noget om os det må jeg nu nok sige, men der er ikke noget og det ved vi begge.

En dag skulle vi over og spise hos dem, jeg var allerede der ovre fordi vi havde besluttet at lave lektie hos ham eftersom vi skulle spise der.

Da vi sidder og spise sniger samtalen sig ind på xfaktor.

"Det minder mig om at vi skal til med Thomas og Katrine for at fortælle du er med og der er snart bootcamp og så er du altså væk i lang tid" fortæller Anne.

"Hvornår skal vi det?" spørger Harry.

"Øhm imorgen tror jeg, så jeg kan køre jer to i skole hvis det er?" spørger Anne.

"Orgh det ville være fedt" griner Harry.

"Det ville være meget hyggeligt" halv griner jeg.

"Super, så Mia du kan bare kommer her 10 minutter i eller sådan noget" forklare hun

Friends only // HS. DanskWhere stories live. Discover now