6

511 13 5
                                    

Ik liep samen met Joyce naar het kampvuur en ging bij de rest van de groep zitten. We waren in een diep gesprek verzeild geraakt en aten ondertussen onze nog heerlijk warme hamburger. Ik lachte om een verhaal over de kindertijd van Olaf en at het laatste stuk van mijn hamburger. Ik zette het nu lege bord naast me op de grond en stond op om wat drinken te gaan halen.

"Wil iemand misschien iets te drinken?" Er werden verschillende 'bestellingen' mijn kant op gegooid en ik zuchtte vermoeid, ik liep met mijn handen in mijn zakken naar de tafel met fris. Ik begon de bekers uit te zetten op tafel en pakte de eerste fles fris. Ik schonk de bekers vol en zuchtte toen ik me bedacht dat ik aardig vaak zou moeten lopen om dit allemaal naar onze groep te brengen.

Ik was net van plan onhandig een aantal bekers vast te pakken toen ik een vinger op mijn schouder voelde tikken. Ik keek over mijn schouder, maar zag niemand. Ik fronste geïrriteerd om deze stomme actie, van wie het dan ook mocht zijn. Ik draaide me weer om naar de bekers op de tafel, maar verstijfde toen ik een warme ademhaling over mijn nek voelde glijden.

"Hulp nodig?" Ik rilde en keek voorzichtig in de helderblauwe ogen van Els, ze was zo dichtbij. Ze beet op haar lip en keek me onschuldig aan, ik moest me inhouden mijn lippen niet hier en nu op de haren te drukken. Ik slikte moeizaam en knikte langzaam met mijn hoofd. Els glimlachte uitdagend en hield haar hand in de lucht. "Wacht hier." Ze liep weg en ik keek haar vragend na, een paar seconden verstreken en ze kwam weer terug met een dienblad in haar handen.

Ik glimlachte naar haar en pakte het dienblad aan. "Bedankt." Ze knikte en zette de bekers op het dienblad, samen liepen we weer terug naar de groep. We deelde de bekers uit en ik genoot van de aanwezigheid van Els, haar lach was het mooiste geluid dat ik ooit had gehoord. Mijn ogen gleden langzaam opzij en ik keek naar Els die omhuld werd door het licht van de dansende vlammen. Mijn mond stond droog en ik slikte moeizaam, mijn ogen nog steeds op Els. Hoe kan het dat zij zoveel effect op me heeft?

Ik bestudeerde haar alles, de manier waarop ze sprak, haar lichaamshouding, haar lach, haar volle lippen die ik zo....ik word weer te intiem! Ik schudde mijn hoofd en probeerde het gesprek weer te volgen. De avond verliep erg soepel, op de genante momenten na dan, ik bedoel hoe vaak kun je ontdekt worden tijdens het staren naar je begeleidster. Ik liep zuchtend naar het washok wetende dat ik mijn kans met Els nu echt had vergooid. Ik liep naar de wastafels en liet het water in de gootsteen stromen. Ik keek in de spiegel en schudde mijn hoofd, waarom kan ik niet gewoon normaal zijn.

Ik maakte een kommetje van mijn handen en gooide wat water in mijn gezicht om af te koelen. Nadat Els me had betrapt bij het staren, had ze zich zelf geëxecuteerd en was vertrokken. Dat was waarschijnlijk mijn fout. Ik zuchtte een laatste keer en draaide de kraan dicht. Ik hoorde dat een deur werd geopend en draaide me om naar de douchehokjes waar een engel verscheen. Ik verstijfde, haar blonde haar was nog vochtig van het douchen en haar witte handdoek hing nog over haar schouders.

Blauwe ogen keek terug in die van mij en mijn adem stokte. Ik vervloekte mezelf voor het zo nodig moeten afkoelen en keek hoe Els glimlachend naar me toe kwam lopen. "Hé, niet verwacht jou hier aan te treffen." Ze kwam naast me staan en leunde met haar rug tegen één van de wasbakken, haar armen over elkaar heen geslagen. Ik slikte moeizaam en had moeite mijn woorden te vormen. Els' gezichtsuitdrukking veranderde toen ik nog niks had gezegd. Ik bedoel ik zou het ook ongemakkelijk vinden als iemand me zou aanstaren als een seriemoordenaar. Ze keek me bezorgd aan en zette zich af tegen de wasbak. "Nathalie, is alles oké?" Ze kwam voor me staan en legde haar hand op mijn voorhoofd met een bedenkelijke blik. Mijn ogen werden groot, niet alleen omdat ze me aanraakte, maar ook omdat ze me voor het eerst bij mijn naam had genoemd.

Ik pakte snel haar hand van mijn voorhoofd en stapte naar achteren om ruimte tussen ons te creëren. "Nee...uhm....ja." Ik zuchtte en keek naar mijn schoenen. "Ik weet het niet." Zei ik eerlijk en keek lichtjes omhoog. Els glimlachte teder en legde haar hand op mijn wang, ik kon nu niet anders dan haar aankijken.

"Als er iets mis is en je wilt er over praten, weet dan dat je altijd naar mij toe kunt komen." Ze sprak voorzichtig met een zoete en zachte toon en ik voelde haar duim mijn jukbeen zachtjes strelen. Een speelse glimlach vergeten rond haar lippen.

Ik glimlachte terug en grinnikte zachtjes. "Ik denk dat het al weer beter gaat, bedankt." Ze glimlachte lieflijk en...wacht ligt het aan mij of komt haar gezicht steeds dichterbij? Els leunde naar voren en sloot haar ogen. Mijn hart popte drieduizend keer sneller dan het zou moeten doen. Ze sloot de afstand en haar zachte roze lippen plaatste een lichte kus op mijn roodkleurende wangen. Ik was er bijna zeker van dat ik ging flauwvallen toen ik haar lippen tegen mijn wang voelde drukken. Het was te snel toen Els weer terug trok, het leek alsof ik het me allemaal had verbeeld.

"Dan wens ik je een goede nacht toe." Een uitdagende glimlach sierde haar lippen. Ik stond bevroren toe te kijken hoe Els door de deur verdween en zonder nog een enkel woord te zeggen vertrok. Mijn hand bewoog traag omhoog en raakte mijn wang aan die nog kort geleden zo gelukkig was. Mijn mondhoeken krulde langzaam omhoog en mijn gedachten dreven terug naar die ene kus. Ziet er naar uit dat mijn kans nog staat.

~*~

Ik liep fluitend naar mijn tent en ritste het doek open. Eenmaal binnen zag ik zoals altijd Arhen in de stoel met een boek in zijn handen. Esther schoot op van de bank en Hendri kwam met een glas water vanuit de keuken naar de bank lopen. "Waar kom jij vandaan?" Esther bewoog haar wenkbrauwen en ik rolde mijn ogen. Ze leunde haar ellebogen op de armleuning van de bank en ondersteunde met haar handen haar hoofd.

"Moet je echt altijd weten waar ik ben geweest." Ik sloeg mijn armen over elkaar en keek neer op Esther.

"Ja." Antwoordde ze kort af. Ik zuchtte en wreef met mijn hand over mijn gezicht.

"Ik moest gewoon even naar het toilet, dat is alles. Ben je nu tevreden?" Esther stond op van de bank en kwam voor me staan met een bedenkelijke blik.

"Ik heb nog nooit iemand gezien die zo blij kan zijn met hun behoefte doen." Esther boog zich nog verder naar me toe en ik duwde langs haar heen.

"Ik ben gewoon blij dat de dag voorbij is." Riep ik over mijn schouder en ritste het doek open van mijn kamer. Ik liep mijn kamer binnen en liet mezelf vallen op het iet wat harde matras. Ik keek naar het plafond met de grootste glimlach op mijn gezicht. Ik zuchtte en draaide me om om op mijn zij te kunnen liggen, mijn rug richting de deur. Ik lijk vast op zo'n meisje waarvan hun grote liefde net tegen hen heeft gesproken, maar ik kon niet anders dan met dromerige ogen naar de muur te staren.

Misschien is dit alles wel gewoon een droom en word ik zo wakker, nog steeds in de auto. We stappen uit en lopen naar een weg rottend kamp, waar geen Els is. Nee, ik weet zeker dat dit geen droom is. Het voelde allemaal veels te echt. Ik draaide me weer om en kwam oog in oog met Els. Ik zat direct op in bed en keek met grote ogen naar haar op. "Els...?"

Els liep langzaam naar me toe, haar heupen bewogen hypnotiserend en haar ogen glinsterde nieuwsgierig. Ze zette haar knie op het bed en drukte mijn rug tegen het matras. Ik voelde haar been de binnenkant van mijn dij strijken, haar ogen keken diep in die van mij en ik voelde me machteloos. Ze likte haar lippen "Ik zie hoe je naar me kijkt." Ze boog naar voren en fluisterde in mijn oor, haar warme adem kietelde mijn nek. "Je wilt me." Shit....ik slikte moeizaam.

"I-ik uhm..." ze legde een hand op mijn wang en dwong me naar haar te kijken.

"Ik ben geen idioot..." Ze drukte haar lippen zacht tegen mijn nek en ik rilde. Ik beet op mijn lip om een kreun te onderdrukken.

"E-Els wat..." Ik voelde haar tanden in mijn huid zinken en hapte naar adem. Ze drukte haar lichaam tegen de mijne en mijn hoofd begon te tollen. "Els..." Mijn handen sloegen om haar schouders. Els trok terug en streek een lok haar uit mijn gezicht.

Ze humde verleidelijk en haar adem spookte over mijn lippen. "Ik wil jou ook." Ze grijnsde en stond op van het bed. "Jammer genoeg zul je nu wakker moeten worden."

Mijn ogen schoten ogen en keken naar het tentdoek waar ik naar toe was gedraaid. Het was allemaal een droom? Ik heb gedroomd over Els en het was niet zo maar een onschuldige droom. Ik zat op de rand van het bed en strook met mijn vingers door mijn haar. "Ik word gek."

A/N
Hier is het dan eindelijk, het spijt me zo erg dat het zo lang heeft moeten duren. Ik heb dit hoofdstuk af kunnen schrijven, maar ik zit nog steeds niet helemaal lekker in het verhaal. Ik weet niet hoe lang het gaat duren voordat het volgende hoofdstuk op Wattpad verschijnt, maar er kunne dus nog wat uren voorbij gaan.

Up To Tomorrow (Lesbian Story)Where stories live. Discover now