12. Bölüm

216 14 7
                                    

2 Hafta sonra
Iki hafta olmuştu koskoca iki hafta ne kai'nin yanina gidiyordum nede ablamim yanına katy'yi bile görmek istemiyordum. Gözlerimi her kapadığımda o kızı kai'yi öperken görüyordum. Peki yaa kai o niye o kızı kendinden uzaklaştırmadı?

Neden anında itmedi? Belkide engel oldu ama ben hemen gidince göremedim ama sizde benim yerimde olsaydınız sizde hemen giderdiniz sonuçta sevgiliniz başka bir kadınla öpüsüyordu.

Ayrıca ben bir hayaletim insan bile değilim belki bana dokunduğunda hissetmiyor bile ben sadece salak gereksiz bir hayaletim sadece.

Bana hâlâ aşık mı onu bile bilmiyorum aslında ben hiç bir şey bilmiyorum.

Kai'nin ağzından
Bugün krystal yine gelmedi ve ben gün geçtikçe dahada ölüyorum. Onun yokluğunu hissediyorum. Sevdiğim kadın yanımda yok onun kokusunu özledim. Oysa ki planımız 1 hafta boyunca baş başa tatil yapmaktı seni özledim krystal.

Günlüğümun kapağını kapatıp çantami toplamaya koyuldum. Günlük tutmaya o ölünce başlamıştım. Oysa o ölünce nasıl üzülmüştüm ama 3 gün sonra min ahh denen bir kızla tanıştım ve onu unuttum belkide ben bunları en başından beri hakkettim. Eğer onun yerine ben ölseydim o benim için ağlardı ben öldüm diye kendine suçlardı kendini affetmezdi. Sonuçta onun ölümünden bende suçluydum eğer o gün ona han nehrinde buluşalım demeseydim o hâlâ yanımda olurdu.

Çantam hazır olunca bavulumu aldım ve evden çıktım iki hafta boyunca yazdıkta kalmıştım olurda geri döner diye ama geri dönmedi.

Eve geldiğimde sadece chanyeol vardı.

"Hoş geldin" dedi kafamı sallayıp gidecekken beni durdurdu ona bakıp ne var! derecesine baktığımda bakışlarını yere sabitledi daha sonra boğazını temizleyip;

"Imm şey min ahh geldimi? Yani yazlığa?" diye sorunca şaşırdım o nerden biliyorduki?

"Evet geldi ama sen nerden biliyorsun? " diye sorduğumda

"Yerini biz söyledik... kız seni merak etmiş ve sanırım.... yani aranızda bir şeyler olduğunu söyleyince bizde söyledik" dedi

Ne yani yerimi onlar mı söyledi ben bu yüzden mi krystal'ı ikinci kez kaybettim. Ve o kız aramızda bir şeyler mi var demiş. Surtuk tam bir surtuk ben o kıza nasıl melek yüzlü dedim asıl mal benim yine ve yine mal benim.

Hiç bir şey demeden odama çıktım. Üzerimde ne varsa çıkartıp sıcak suyun altına girdim. Düşünmeye ihtiyacım var sakinleşmeye ihtiyacım var dinlenmeye şu son bir ayda neler yaşamıştık. Sahi bir ay oldu dimi koskoca bir ay.

Duştan çıkıp üzerime gri tişört ve eşortman giyip yatağıma uzandım ben yine düşünürken uyuya kalmışım.

Uyandığımda sabah olmuştu. Elimi yüzümü yıkayıp aşağıya çevirir indim. Kahvaltı yaptıktan sonra şirkete gittim bayadır gitmiyordum.

1 Ay Sonra
Krystal'ın ağzından
1 ay daha geçti hâlâ dünyaya gitmiyorum katy'le de konuşuyorum ama kai hakkında bir şey diyince konuyu değiştiriyorum.

Tek başıma otururken katy koşarak yanıma geldi.

"Krystal... neler olduğunu bir bilsen" dedi nefes nefese ne olmuş olabilir ki?

"Noldu?" diye sordum nefesi düzene girince

"Kai..." dedi hemen sözünü kesip

"Onun hakkinda konuşmak istemiyorum" diyip arkamı döndüm tam gidecekken arkamdan bağırdı

"Kai intihar etti" dedi nasıl... bunu nasıl yapmış olabilir.

Selam arkadaşlar finale yaklaşıyoruz sizce sonu nasıl bitmeli kötü mu? Yoksa iyi mi?

Hayalet SevgilimWhere stories live. Discover now