Day 16 - Your favorite movie and why

75 22 1
                                    

Moj omiljeni film je Maleficent. Kao prvi razlog je to da je u glavnoj ulozi Angelina Jolie (aka world's greatest woman). Film je iz 2014 i žanra fantastike što je drugi razlog.

" Film Zlurada je neispričana priča o glavnoj negativki iz Disneyevog crtića Trnoružica iz 1959. godine. Lijepa i dobra mlada žena živi idiličnim životom u šumskom kraljevstvu sve dok jednog dana ne bude izvršen vojni napad koji prijeti skladu u zemlji. Zlurada se diže kako bi zaštitila zemlju, ali u konačnici pati od nemilosrdne izdaje koja ju učini zlom i željnom osvete. Zlurada otpočinje epsku bitku protiv nasljednika kralja osvajačkog kraljevstva te baca kletvu na njegovo novorođenče Auroru. Kako dijete raste, Zlurada shvaća kako Aurora drži ključ mira u kraljevstvu."

Toliko je dobrih efekata a sama radnja priče i poruka su očaravajući. Pročitala sam jedan citat. 

"Evil queens are the princesses that were never saved."

Početak priče objašnjava zašto je Zlurada uradila sve to što je uradila i što je navedeno u crtićima o uspavanoj ljepotici. 

SPOILER ALERT!!!

Kralj Stefan, koji je u crtiću bio dobrica i koji je samo želio najbolje za kraljevstvo je, dok je bio mladić odrezao krila Zluradoj. To je izdaja o kojoj se govori. Ona ga je voljela i oprostila mu što ju je ranije napustio ali se on, da bi postao kralj, vratio u kao dokaz da ju je ubio bolesnom kralju tada donio njena krila.

Ona se zbog toga pretvorila u tu zlu čarobnicu i odlučila da će mu se osvetiti. 

Ne znam objašnjavati.

END OF SPOILER ALERT!!!

Uglavnom, obavezno pogledajte film. Nećete požaliti. Rade i na drugom dijelu Maleficent 2 koji jedva čekam! Stavit ću vam link u komentar gdje sam ja gledala ovaj film 

Anyways, enjoj this lovely day ♥ and smile



-this is so badly written

Just another random bookWhere stories live. Discover now