why?

107 38 8
                                    

Okej, da vas sad ne bih smarala pola sata o tome zašto nisam postavila nastavke svojih priča tri godine samo ću reći da mi se ne sviđa u šta se (barem meni) wattpad pretvara. Prije sam uživala u pisanju ovdje a sad imam osjećaj da je to neka obaveza (a od njih mi se povraća) and I DON'T LIKE IT!

Shvatite da je ovo hobi i mjesto za opuštanje a ne nešto što 'moramo'.

Razlog zašto ovo pišem je... 
Ušla sam sinoć ovdje čisto da provjerim šta se dešava i vidim da imam jednu poruku. Neka djevojčica me onako lagano izvrijeđala (tipa: neodgovorna glupača, idiotkinja koja nema pojma o redovnom pisanju itd...) i još pojedinosti o tome kako ne zaslužujem da itko čita moje priče and so on...

Već sam vam bezbroj puta objasnila kako nekad nemam vremena pisati i kako nisam profesionalac koji sjedne i napiše za pola sata 3000 riječi priče koja rastura guzice.  Znam da nije uredu to što čekate ali ne mogu pored 5 predmeta za odgovaranje sjesti i pisati. Prvo što će mi koncentracija biti ravna nuli a drugo što ću sutra donijeti puno ocjena za popravka.
Također, svi mi hoćemo da se malo opustimo. Ne mogu misliti na ovo 24/7 kao ni vi. Osim ako niste tek napravili watt.

Uostalom, takmičenje je bilo jučer i pripremali smo se cijelu prošlu i predprošlu sedmicu. Bila sam 9 mjesto and I am not so happy even when my teacher said that he's proud of me.

I am soo sorry IrmaRaifi  ♥ 
Vidjela sam da si me označila ali evo gore sam već navela šta se dešava. Sljedeći nastavak pišem taj izazov I promise.

Bila sam možda malo zla gore ali shvatite da sam se jako uvrijedila i razljutila kad sam vidjela poruku. Ta cura čak i nema priču. Neću vam reći ko je ona jer će biti još drame a to nam ne treba.

Nastavak '13 dana u paklu' pišem odmah nakon ovoga i ako bude barem ok objavljujem.
Još sam nešto željela napisati ali se ne sjećam tako da nema veze :D 

So you smile, my little owls and let me be busy and mean 

Just another random bookWhere stories live. Discover now