The Vampire Diaries

426 46 28
                                    


Znači vi niste ni svjesni koliko sam ja zaluđena ovo serijom.

Prvih tri-četiri epizode sam sagledala na TVu i svidjele su mi se jako.Prestala sam gledati jer inače ne mogu pratiti serije na TVu,ne mogu stić i gledam samo ako naiđem listajući.Bila sam ih zaboravila i kad bih se sjetila nisam se trudila tražiti po netu.Bila sam nekako cool with it te nisam očekivala da ću ju uopće naći s prijevodom i tako sam odustala.

Onda jednog dana,mjesecima kasnije,Sarcastic_Killer a.k.a bff mi kaže da njen rođak gleda neku pre seriju i da trebamo i mi početi.Pitam ti je nju kako se zove i kaže "Vampirski dnevnici".Onda ja malo likujem jer sam isto predložila kad sam tek pogledala onih par epizoda.Pustile smo to i počele pratiti seriju.Ozbiljno pratiti.

Gledale smo što više smo mogle epizoda na dan iako to nije bilo puno.Pravilo je glasilo da svaku epizodu pregledamo zajedno.Prvo smo htjele pregledati samo do treće sezone i ostatak prepratiti na TVu ali pravila su tu da se krše pa je ona tri epizoda pregledala sama.Uradila sam isto.

Od tri epizode do tri sezone.Da,stigle smo do treće i zaklele se da ćemo prestati.Još je trebalo čekati da se na onom dosadnom Hayatu počne emitovati četvrta sezona.To se nije desilo.U međuvremenu je Sarcastic_Killer dobila kaznu od 'mjesec dana bez bff' (Kao Scott 'No Stiles' punishment) i još par nekih kazni.
Sigurno mislite 'kako je mogla toliko zabrljat'.Nije ona potpuno kriva.Možda vam ispričam nekom drugom prilikom.

Imala sam neki predosjećaj da će puknuti,i taj predosjećaj nije lagao.Moja draga pregleda ostale dvije/tri sezone koje su ostale.Trebala sam biti ekstremno ljuta ali nisam.Preduhitrila sam ju i pregledala to prije nje.

Hahahhahah *feeling despicable*

Na kraju krajeva je sve ispalo super i prestale smogledati skupa jer je to bilo prosto nemoguće.Znale smo da s takvom serijom nema strpljenja.

Da se vratim na seriju...Po meni je to vrhunski napravljeno sa ekstra efektima (man,it's crazy),top glumcima i zanimljivom radnjom.Malo mi je to 'dva brata i cura' bilo naporno ali kad uzmem sve u obzir..the best serie of all time.

Najdraži lik na početku mi je bio Stefan i još mi je drag k'o rođeni brat.Hahah,šalim se,on me ne živcira toliko.
Kasnije su se fav. likovi izmjenjivali.Bili su mi dragi Jenna,Alaric,pa Finn (yes I loved him),Rose,Klaus,....još mnogo njih...i zaustavim se na jednom jeditom...Malachai Parker,ili vam ga Kai.On možda jeste bad guy i svi ti fazoni al' je on meni bio i ostao no1.Scene s njim,pa čak i one krvave,su mi bile prejake i čak sam se smijala (Am I a bad person?) kada je on nekoga ubijao,npr. taksist.

Od djevojaka sam najviše voljela Caroline sve dok nisam pregledala ovaj gore video i tad sam više nego ikad poželjela zaplakati.Nema nekog super razloga za plakanje (probably my period) ali ja plakala kao kišna godina i zavoljela sam Katherine.

Naravno,Kai je ostao na prvom mjestu ali sam mu samo dodala nju šta znači da dijele to počasno mjesto.

Kad sam čula da Nina Dobrev napušta TVD,otišla sam na you tube,našla tone njezinih videoa i isplakala se toliko da me glava zaboljela a onda otišla sa bff u prodavnicu i kupile čokoladu.The only way to get over that hard times.

Razmišljala sam o onom što je postavila na svom instagramu/twitteru ne sjećam se sad,i skužila da se i ja osjećam isto.Toliko divnih uspomena me veže za tu seriju.Isplakala sam rijeku suza,ostarila brinući se (kidding) za njih,smijala se...tako da..sve što ću još reći je hvala im.

Iskreno preporučujem svima da pogledaju seriju.Mislim da se ClawdeenWood slaže sa mnom hehe.


-smile,my little owls




Just another random bookDove le storie prendono vita. Scoprilo ora