Day 10 - Five weird things you like

79 25 3
                                    

Meni se sviđa dosta čudnih stvari. Bit će teško odabrati samo pet but let's try.

1. Volim ljubiti svoju ruku. Bilo to rame ili nadlanica, svejedno. Moja desna ruka je ruka koju mazim :D 

2. Kad smo već kod ruku, uživam crtati sitne tetovaže hemijskom. Naravno da su me prozvali narkomankom jer... zašto ne? Stalno me pitaju zašto i kako? Ne znam ni ja zašto. Jednostavno to volim raditi i kraj. Uživam imati barem tri tačkice na koži. Mama naravno poludi i govori da to borišem i ako mi ponovno vidi da će mi odsjeć ruku (aaahham, odatle moje morbidne misli!) i ne znam šta već ne. Opet sutradan dođem sa ispisanom cijelom rukom i onda počnu priče o raku kože. Ok, whatever ali ja ne prestajem. That's my thang.

If I could trust that you won't laugh to my ugly fingers I would post a photo. But sorry, I'm very distrustful person. 

3. Ponekad volim zaspati naopačke, znate, da stavim noge na jastuk a glavu okrenem dole. Ne znam zašto ali nekad mi je to tako udobnija poza.

4. Sviđa mi se kad me neko s noktima češka po potiljku, leđima i rukama (opet ruke -.-). To je takav užiiitaaak da to nije moguće opisati. Jednostavno se topim. Ako još niste probali, ne znam šta čekate. 

5. Volim maskarom crtati brkove. Vi ste prvi koji ste ovo saznali. Zapravo sam tek počela, prije par sedmica. Upitala sam se šta bi bilo kad bi probala i to je to. Sad se svaki put moram zaustaviti da ne uradim taj grijeh opet. Srećom imam kremu s kojom se maskara lako skida s lica. Inače je prava muka.

-smile, my little owls

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-smile, my little owls

Just another random bookWhere stories live. Discover now