Day 5 - Your opinion about your body and how comfortable you are with it

77 27 2
                                    

Dakle, trebam vam reći svoje mišljenje o svom tijelu i koliko mi je ugodno sa svojim tijelom. Da budem iskrena, jako sam zadovoljna. 

Kao prvi razlog želim navesti da se skoro nikad ne osjećam debelo. Imam solidnu liniju koju pokušavam držati. Ponekad varira na gore ali okej sam :D
Zatim mi se sviđa moja kosa. Duga je i baca dosta na crnu. Zdrava je koliko toliko. Problemi su pranje, sušenje i držanje na mjestu. Ma koliko se mučila s njom i koliko pričala da ju želim sašišati nemam ja hrabrosti za toga kao ni za crvenu boju.

Nešto što mi se također sviđa jeste moja visina. Prije sam se uvijek žalila na to kako sam niska i kako želim još 20ak centimetara gore. Sad sam okej sa svojih 160 i nešto centimetara. Ne moramo svi biti neboderi. A i ako nađem nekog visokog (kakvi me inače jako privlače) bit ćemo sladak par xp

 A i ako nađem nekog visokog (kakvi me inače jako privlače) bit ćemo sladak par xp

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Sad jedan dio tijela koji mi i nije omiljeni. Moji nokti su tako groznog oblika. Lak na njima je kazna. I još su mi prsti prekriveni ožiljcima moga rata s noževima. Da, noževi me baš vole.
Moje noge su također prekrivene ožiljcima iz ranog djetinjstva koji me sad podsjećaju na sve a i smetaju mojoj ženskoj strani. Tako da je ovdje nerješeno.

Da ne pričam dalje o mojim dlakavim rukama. I am fucking werewolf and my feminine side doesn't like it at all!
Nos mi je napuhan.
Čelo mi je bubuljičasto.  Typical teenager -,-

Što se tiče mojih oblina ne mogu reći da sam prezadovoljna ali tako je nekako :D Ni preveliko ni premalo nego baš onako kako treba.

Ima još mnogo dijelova koji mi se sviđaju i ne sviđaju ali imam osjećaj da ovo ide predaleko tako da ću stati ovdje i reći jednostavno da sam zadovoljna i da ne želim mijenjati ništa.


I hope this wasn't a narcissistic.


- smile, my little owls cause your unperfect owl loves you ♥



Just another random bookWhere stories live. Discover now