1.17

1.7K 84 7
                                    

Abbie pov.

Niekaip negalėjau patikėti, kad tai Michael. Pažiūrėjus į jį vienintelė mintis, kuri šauna į galvą būna blogiukas. O ką dar kalbėti apie sugebėjimus groti gitara. Ypač akustine. Net nesistengiau meluoti sau pačiai, ir pripažinau, kad vaikino balso galėčiau klausyti visą amžinybę.

Tyliai išsiropščiau iš lovos ir nuėjau prie durų. Suėmusi rankeną svarsčiau ar jas atidaryti ar papraščiausiai leisti raudonplaukiui išeiti.

Vis dėl to pradėjau lenkti rankeną ir pravėrusi duris išvydau priešais sėdintį Michael. Jis staigiai pakėlė galvą ir nusišypsojo savo miela šypsena. Pamačiusi tokį vaizdą deja, bet nesugebėjau sulaikyti šypsenos ir aš.

Patraukęs gitarą sau nuo kelienų, padėjo ją į šoną ir atsistojęs priėjo prie manęs. Michael uždėjo savo delną man ant skruosto ir pradėjo jį glostytį. Aš užsimerkiau ir atsidusau. Nežinau kodėl taip elgiausi, bet jausmas buvo per geras, kad pajėgčiau atstumti vaikiną. "Kodėl negali visada būti toks mielas ir elgtis normaliai?" pagaliau prabilau.

"Ohh, tai manai, kad esu mielas?" paklausė išsišiepęs ir aš kumštelėjau jam į krūtinę. "Okei okei, baigiu. Mane tiesiog.. erzina tavo elgesys," paskutinius žodžius ištarė pašnibždomis.

Pažvelgiau į jo žalias akis, o po to į jo rausvas lūpas. Prisiminusi ką jis su jomis darė šiek tiek išraudau ir tikėjausi, kad jis to nepastebėjo. Užsigeidžiau jį pabučiuoti, todėl pradėjau artėti link jo veido ir suglaudžiau mūsų lūpas. Jis iškart atsakė į mano bučinį, jį pagilindamas. Po kelių sekundžių stumtelėjo lovos link ir man palietus patalus, užgulė mane.

[jeigu visiškai negalit pakęsti dirty vietų, kurios nėra smulkiai aprašytos tai praleiskit vieną pastraipą]

Mano rankos nukeliavo Michael kūnu žemyn ir aš, suėmusi jo maikės kraštus pradėjau ją kelti aukštyn. Trumpam atsitraukęs vaikinas pats nusivilko maikę ir grįžo prie mano lūpų. Užkišęs delną po mano pižaminiais šortukais, per kelnaites pradėjo mane liesti. Jaučiau kaip drėkstu ir išleidau tylią aimaną. Norėjau daugiau nei to, todėl ištraukusi jo ranką man iš šortukų ir suėmusi jo kelnių gūmą, jas numoviau.

Suskambėjus durų skambučiui mes abu nusikeikėm. Michael išbėgo jų atidaryti, net nesivargindamas užsidėti kelnių, kurias aš jam ką tik numoviau. Nusekiau jį iš paskos ir pradarius duris pamatėm Luke su Aleksis. Buvo truputį keista matyti juos kartu, vien dėl to, nes vakar buvo jų pirmasis pasimatymas.

"Ką jūs čia taip anksti veikiat?" paklausė Michael ir Alexis išvydusi mane suprunkštė. Pažvelgiau į ją mirtinu žvilgsniu, tačiau ji nekreipdama į tai dėmensio dar garsiau nusijuokė, priversdama susižvalgyti nieko nesuprantančius vaikinus.

"Na, dešimta ryto nėra taip jau anksti," atsakė Luke ir stojo trumpa tyla. "Tai gal galim užeiti?" paklausė nekantriai ir Michael pravėrė duris dar plačiau, juos įleisdamas. "Jeigu sutrugdėm jūsų rytinį pasimylėjimą, tai labai atsiprašom," po šių žodžių aiktelėjau ir pagriebusi Aleksis ranką, nusitempiau ją į savo kambarį.

"O, matau neblogai čia įsikūrei," pasakė apsižvalgydama ir aš linktelėjau, jai pritardama. "Nebus gaila palikti jį čia vieną? Nes kaip matau tai nuostabiai sutariat," parodė pirštu į besimėtančius ant žemės, Michael rūbus. Nebejaučiau to gėdos jausmo, kurį jaučiau prieš tai ir kaip visada papasakojau draugei visas smulkmenas.

"Tiesą pasakius, tai nebe taip ir noriu skristi į Sidnėjų. Kažkokia bloga nuojauta apėmė, bet Zako tai žiauriai pasiilgau," ištarusi pažvelgiau pro langą ir prisiminiau kaip pro jį bėgau. Taip pat prisiminiau ir Matthew. Grįžusi būtinai supažindinsiu Aleksis su juo. Manau jie sutars. "Jau tikriausiai būtų pats laikas pradėti krautis daiktus. Padėsi?" pasiteravu ir draugei linktelėjus išsitraukiau lagaminą iš spintos.

-•-•-•-•-!

Ta proga, kad baisiai nuobodžiauju Palangoj (net editinu sėdėdama prie jūros, what a coincidence) parašiau naują dalį. Pagalvojau, kad jau laikas jiem pradėt sutart (aišku neilgam, bet vistiek) tai dalis visai rami. Žadėjau visą dirty padaryt, bet gal dar tegul palaukia.

Jei patiko, paspauskite 🌟 ir palikite nuomonių komentaruose!♥️

Naujos dalys pirmadieniais, trečiadieniais ir šeštadieniais!

"𝚑𝚊𝚗𝚍𝚜 𝚝𝚘 𝚖𝚢𝚜𝚎𝚕𝚏" • 𝚖.𝚌Where stories live. Discover now