Deel 49

4.5K 195 39
                                    

Zondag 13u...
Ik stond op en zag dat het al 13u was. Ik nam een verfrissende lange douche en kleede me om in een zwarte nike tech training en een witte t shirt.
Weeral had ik niks te doen dus besloot ik maar eens terug te beginnen met boksen. Ik pakte mijn spullen en sprong op taher's vespa en vertrok.
Bij de sporthal groete ik mijn trainer en liep naar de sportzaal.

18u...

Ik keek op en zag dat het al 18u is. Ik heb 1keer pauze genomen voor wat te eten en drinken. Ik heb tot nu toe al oefeningen gedaan met de springtouw, op de boksbal, in de ring, spurten, buikspieroefeningen en ook aan mijn armspieren gewerkt. Na 1keer ga je niet veel verschil zien maar ik heb dit wel nodig na gisteren!

Ik nam een koude douche en kleedde mij om. Ik appte Khalid of hij wat wou gaan eten en we hadden afgesproken bij snack Modo.

Ik bestelde al en wachte op Khalid, hij kwam binnen en zag er wel goed uit.
Ik praatte met hem en vertelde alles van gisteren.
Toen we klaar waren met eten enzo... Besloten we wat te gaan wandelen. Ik zette mijn vespa opslot en haakte in bij khalid.
We liepen door de stad die verlicht was met lichtjes. Stilletjes zagen we de zon ondergaan, echt een mooi uitzicht! Ookal zie ik eruit als een schooier in mijn training😂
We haalden een ijsje en liepen verder.
Met Khalid is het altijd gezellig en vergeet je alles rondom je! Het is ook fijn om je gevoelens te uiten bij hem, hij begrijpt me en laat me uiteindelijk altijd lachen. Hij verdient echt een pracht van een meid met een hart van goud.
In de verte zagen we een paar vrienden van Khalid en liepen erop af.
Ik bleef wat verderop staan toekijken tot Khalid naar me toe wijsde. Iedereen keek me aan en khalid deed teken van kom naar hier. Ik ging erbij staan en daar kwamen de complimenten.
"Mooie dames in de stad SKUURT"
Zei een van de jongens luidop😂 wat een sukkel toch haha, ik gunde hem een glimlach en keek op naar Khalid. hij groette de jongens en we gingen door.

ik keek op mijn gsm hoelaat het was en zag dat het al tien was. ik zal maar beter naar huis gaan, ''Khalid, het is al laat kunnen we door gaan'' hij knikte lief en we wandelde terug naar onze scooters. Samen met Khalid reed ik terug naar huis, maar dan via het steegje, zodat de scooters in de tuin kunnen. ik had tegen Khalid gezegd dat ik zo naar zijn osso kom. Ik liep naar binnen en ging door naar de gang waar ik mijn huaraches uit deed. er was zo te zien bezoek, dus liep ik naar de woonkamer. Het waren alleen maar jongens dus liep ik snel weg.

Boven stuurde ik Khalid of hij naar mij wou komen want had echt geen zin om nog naar buiten te gaan. ik ging vlug loddo doen en haalde mijn gebeden in, na het bidden moest ik opeens denken aan de vrouw die mij heeft leren bidden allah y rahma. ik zette de sajada en bidspullen op zijn plaats en ging liggen op mijn bed, denkend aan mijn moeder allah y rahma. nog steeds mis ik haar zo, mijn o zo lieve yemma die ons altijd aan het lachen maakte en ons troostte bij verdriet. degene die mij 9 maanden met bloed,zweet en tranen heeft gedragen, voor mij gezorgd heeft al die jaren en nu nu heb ik geen moeder en geen vader. heb alleen mijn 3 lieve, bezorgde, knappe broers die voor mij zorgen en me beschermen. Maar alhamdoulillah ten alle tijden. Zonder dat ik het doorhad zat Khalid naast mij te kijken hoe mijn tranen naar onder gleden. Ik keek hem aan en glimlachte, ik zag dat een traan zijn ooghoek verliet maar hij veegde die al snel weg. ''niet huilen Khalid'' zei ik lachend en knuffelde hem. Hij sloeg zijn armen om me heen en trok me tegen zich aan. ik ruste mijn hoofd op zijn borstkas en sloot mijn ogen.
"Weetje het breekt me echt om je te zien huilen. Je bent zoveel mooier als je lacht" zei Khalid zachtjes. Ik keek op en gaf hem een kusje op de wang. Net op dat moment wou iemand binnen komen maar de deur was opslot.
Ik deed de deur open en 3 x raden...     Jouad.
Ik richtte mijn blik op de grond en wist niet wat te zeggen. Gisteren was ik wel woest ja maar pff ik hou van hem. Was toch normaal hoe hij deed?
"Dounia.. Sorry wollah, was niet mijn bedoeling om zo over te komen" ik keek op naar hem en oeff, hij zag er zoals gewoonlijk te knap uit in zijn psgtrainingspak. Zijn o zo mooie ogen, en die volle roze lippen pfff. Ik betrapte mezelf erop dat ik te lang staarde en keek terug naar onder.
Ik hoorde hem grinniken. En niet veel later trok hij me in een knuffel.
Ik snoof zijn lekkere geur op en sloot mijn ogen voor even.
"Het is je vergeven" zei ik en glimlachte schattig.
Hij gaf me een zachte kus op mijn voorhoofd en ging weg.

Dounia...Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu