Deel 9

6.7K 321 4
                                    

Perspectief Dounia

In 1keer kwam het allemaal in me op wat er gaande was...de jongen die me vast pakte, mijn huis waar was ingebroken en dat er nog veel kon gebeuren ik begon te huilen en had vergeten dat Hicham er ook nog was het was wel lief dat hij er voor mij wou zijn dus ik begon maar "ja duss luister ik had een anoniem berichtje gekregen waarin stond dat mijn vader het niet fijn zou vinden als er iets met zijn prinsesje zou gebeuren. En ook mijn huis waarin is ingebroken. Kijk stel er gebeurd iets met mij? Stel op een onverwacht moment gebeurt er iets? Mijn vader die dord doodgeschoten of mijn moeder? Of mijn broers? Dat zou ik allemaal niet kunnen verdragen."

Perspectief Hicham
Ik moet er achter komen wie dat anoniem berichtje had gestuurd niemand komt aan dit meisje!

"Geen zorgen Dounia! Ik zal op je letten en er zijn zoveel anderen die dat ook doen! er zal niemand aan je komen of ik breek al zijn botten begrepen? " "het gaat niet zo makkelijk denk ik" zegt ze zacht, bijna onverstaanbaar.

"luister Dounia ik breng je naar school ik haal je van school ik ga met je mee trainen alles!!! Ik zal op je letten tot dat we die mtf hebben gevonden okee?!" Ze knikt zachtjes en kijk me met betraande ogen aan.

"Dankjewel hicham" "alles voor mijn badr hari eah😉" "mag ik nog een knuffel?" Vroeg ik, en tot mijn verbazing gaf ze die ook. legde haar hoofd op mijn schouder en knuffelde me "zijn mijn moeder en broers er al?" Vroeg ze "ik weet niet zullen we gaan kijken?" Isgoed zei ze en stond op. we liepen naar de woonkamer en zagen haar broers en moeder daar zitten "mama gaat hett?!??!!" Vroeg ze bezorgd.

Perspectief Dounia
Ik zag mijn mama zitten op de bankk en ik liep naar haar toe "mama gaat hett?!??!" "Jaa habibti we blijven hier wel even hoor" "isgoed yemma(mama) als er iets is zeg het me alsjeblieft of als je iets nodig hebt zeg het me en ik haal het!" "Chokran(danku) zina ik hou van jou" "en ik nog meer van jou want je bent mijn moeder!" En gaf haar een kus op haar wang,toen ging ik naar mijn broers

Amine; ewa gaat het zusje
Taher; ja wat was er gebeurd
Walid; heeft iemand je aangeraakt anders is hij dood
Ik; het gaat wel ja en er was ingebroken thuis zijn jullie thuis geweest? En niemand heeft me aangeraakt walid hahaha
Taher; we zijn nog niet thuis geweest maar we moeten onze spullen nog halen dus kom je mee?
Ik; ja isgoed ik kan dan nog eventjes poetsen en voor mama spullen meenemen

Ik deed mijn zwarte huaraches en mijn lere jas aan en we waren op het punt om door te gaan tot dat hicham ons roepte

"waar gaan jullie" "wij gaan naar huis paar spullen pakken" "moet ik meekomen?" "Neeman hoeft niet we zijn met 3mannen en dounia kan boksen😉" "oke maar als er iets is bel me direct op eh" "isgoed broer"

We gingen door naar huis ik walid taher en amine dus.

We waren aangekomen en ik begon al met poetsen. Al het glas opruimen enzo....
Toen ik klaar was belde er iemand aan. wie zou dat nou zijn? ik keek door een raampje en zag een man met alles zwart aan hij belde nog 1keer aan "AMINEEEE TAHER WALIDDD ER IS IEMAND AAN DE DEURR HIJ IS HELEMAAL IN HET ZWART" "NIET OPEN DOEN WE GAAN LANGS ACHTER WEG" ik liep rustig naar achter ik wou de glazen achterdeur dicht doen en daar stonddd een man ook in het zwart gekleed hij lachtte naar me....

Dounia...Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu