Deel 41

3.8K 240 22
                                    

Jouad stopte bij de Mc donald. En zei dat ik uit moest stappen. Ik deed wat hij zei en liep met hem mee. Binnen bestelde hij 10 vismenu's.
"Waarom zoveel?"
"Voor bij je thuis"
"Oohh"
"Isdat waarom je toenjuist zo blij was"
"Ja"
"Ik dacht echt dat er iets was gebeurd"
"Ewa ik zal het niet meer doen"
"Beter zo"  we liepen naar de auto en dumpte al het eten in de koffer. Jouad hield de deur voor me open en stapte daarna zelf in. Een echte gentlemen dus.
Ik voelde uit het niets een steek door mijn heup gaan, waardoor ik begon te kreunen van de pijn. Ik legde mijn hand op mijn heup en deed mijn ogen dicht.
Gaat het? Hoorde ik een bezorgde Jouad zeggen. Ik keek hem aan met een pijnlijk gezicht.
"Tis gewoon de tasershock"
"Gewoon? Wij gaan nu naar het ziekenhuis!"

Eenmaal in het ziekenhuis werd ik direct geholpen.

Ik zat op de dokter te wachten met de uitslag...
"Hallo mevrouw *******, u hebt een taser shock ontvangen van slechts één joule. Kan degelijk pijn doen maar is niet schadelijk! En al zeker niet bij iemand die zo gezond is! Ik zal een paar pijnstillers voorschrijven, een weekje innemen en dan moet het normaal weg zijn. Zo niet dan mag je terug komen en vragen naar 'dokter dillen' ."

Oohh dankjewel dokter😊" zei ik en lachte op mijn schattigst. De dokter gaf me het papiertje met het voorschrift en ik liep naar Jouad toe. 
Toen hij me zag aanlopen, stond hij direct recht. Ik vertelde hem alles en hij glimlachte.

We gingen nog even de pijnstillers halen bij de apotheek en zijn daarna naar my new osso gereden.

Ik werd helemaal rood en liep beschamend naar de keuken met een achtervolgende Walid, Taher, Amine,Jouad en Anouar.
"Wesh ben je parra?!" Zei Taher
"Ja sorry, moest ik rieken dat het hier een buurthuis was" zie ik geïriteerd. Ik zag Jouad nog binnenmonds lachen. Maar Taher zijn blik nerrie, als blikken konden doden, dan was ik meer dan dood.

Dus weet je wat er gebeurd was? Echt alle vrienden, van Taher,Walid en Amine waren hier. Wesh is dit hier buurthuis. Mohim ik liep de woonkamer binnen en riep 'assalam oe aleykoum'. Maar ik deed het toen ik de deur binnenkwam, en toen ik opkeek zag ik de hele sderie vol jongens. Van alle kanten hoorde je wel iets, 'kahba' 'wa aleykoum sallam schoonheid' 'psaha' echt van alles! De boze broers stonden toen op en volgde mij naar de kitchen(keuken eng.).

"Ga naar boven of naar Yasmine ofzoo whatever, als je maar niet in de salon komt."

"Oke baas" zei ik en lachte naar hem
"Dounia, ik ben yusu(serieus)"
"Maar niet barkie believe me"
Ik zag dat Taher in en uit ademde, hij hield zich in. Walid wenkte me naar de tuin.

"Yes sirr"
"Oke dounia ik ben veelste blij om boos te worden op jou. Dus doe gwn normaal en niet de salon ingaan. Snapje het zijn allemaal fijne boys, maar op het gebied van meisjes zijn ze echt vies dus gewoon niet gaan layhdik(alsjeblieft)"
"Hahahaha saff saff a khoja"

We lopen terug naar binnen en ik ga kijken wat er te eten is in de koelkast....  Niks speciaals. Pff
Ik doe alle kasten open... Tot ik bij een kast kom vol koeken, en snoep enzoo.... Ik pak 3zakken M&M's en een blikje poms en hawaii. Ik loop naar boven en pak mijn macbook, ik zet netflix op en zie dat er een nieuwe aflevering is van prison break. Net als ik er op wil klikken herinner ik me dat ik naar de mac was gegaan. Ik rende naar onder en pakte mijn broodje. Ik ging zitten aan de tafel en at het op. Daarna wou ik weer naar boven rennen tot ik tegen iemand aanbotste.
"Kkzooi kijk eens uit" zeg ik en houd mijn hoofd vast.
"Uhh sorrysorry wollah heb ik je pijn gedaan" en hij strekte zijn hand uit, om me omhoog te helpen. Ik pakte het aan en wou weg lopen totdat hij me vast hield.  Ik trok mijn wenkbrauw op zei wat moet je!?
"Ik ben Hakim aangenaam"
"Aah daarom haha ik ben aisha kandisha en heb geen interesse ale doeii" hij ging stuk van het lachen en schudde met zijn hoofd. Ik keek mijn prison break afleveringen verder en ging uiteindelijk slapen. Bidden hoefde ik niet meer want mijn maandelijkse vriendje is op bezoek.

_________________________
Ewaa,
Hier nog een deeltje, is een beetje saai maar ik beloof jullie dat het nog spannender gaat worden alleen een beetje geduld.
En oohja ik vind de naam 'dounia' niet zo een goede titel. Als je een titel weet mag je het altijd in de reacties plaatsen of me gewoon een berichtje sturen. Shokran lieve lezertjes en groetjes💋

Dounia...Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu