18.část - Přiznávám..mám pro něj slabost

2.1K 166 1
                                    

18.část

 

Ráno mě probudilo klepání na dveře. Byl to Eddie, který s Aaronem a Adrianem bydlel naproti nám.
,,Vstávejte. Už je půl devátý. Všichni jdou na snídani,“ řekl jemně.
,,Hmm,“ zabručela jsem, ale nezvedla se. Pak jsem na chodbě uslyšela chraplavý hlas.
,,Můžete jít. Já je vzbudím,“ řekl potichu. ‘A sakra.‘ řekla jsem si. To je Harry. ‘Co nám udělá?‘ zděsila jsem se. Zvedla jsem hlavu, která mě už nebolela a koukla se na holky. Ale viděla jsem jenom Beccu. Kde je Lou? Pak do pokoje vtrhla pohroma v podobě Harryho a Lou. ‘Aha, tak tady je.‘
,,Vstávejte!!“ zakřičeli oba naráz. Lou šla k Becce a začala jí skákat po posteli. To samé mně Harry.
,,Vstávej Viky. Je krásný nový den. Sluníčko v podobě mě dorazilo. Takže vstávej,“ křičel. Bála jsem se, aby to neuslyšela celá budova.
,,Nekřič,“ zahuhlala jsem.
,,A proč ne. Jediný vy dvě jste ještě v posteli. Takže vstávejte.“ Harry slezl z mé postele a stáhl ze mě deku. V tu ráno jsem vyletěla a deku mu vytrhla.
,,No vidíš. Lou, udělej to stejný Becce,“ poradil jí. Ta to udělala a Becca taky vylítla.
,,Ha. Novej způsob buzení,“ řekla a plácla si s Harrym.
,,Vy jste hrozný,“ zasmála jsem se. ,,Tak fajn, už jsme vzhůru. Můžete jít.“
,,Ok, ale pohněte. Ať na vás něco zbyde," řekla s úsměvem Lou.
,,No jo,“ odbyla jsem je a oni odešli. Povzdechla jsem si, vzala si toaletní tašku a zalezla do koupelny. Tam jsem si vyčistila zuby, učesala se a namalovala se. Mezitím se Becca oblékla, jak jsem zjistila, když jsem se vrátila.
,,Hele, kam jsi včera vůbec zmizela. Od večeře jsem tě neviděla, až potom tady. A to už jsi spala,“ zeptala se mě Becca z koupelny.
,,No, nebylo mi dobře, takže jsem si šla lehnout,“ vysvětlovala jsem.
,,Aha,“ řekla a dál to nerozebírala. Navlíkla jsem si džíny, tílko, přes to svojí oblíbenou bundu a balerínky. Ještě jsem počkala na Beccu a pak jsme společně sešli dolů na snídani.
Becca se ode mě odpojila a šla si sednout k Natalii, Alici a Lise.
,,Viky, tady!“ mával na mě Niall, hned jak mě uviděl ve dveřích. Povzdechla jsem si. Jak mu mám říct, že mezi námi nic nebude. Včera jsem dlouho jen tak ležela a vymýšlela vhodný způsob. Nakonec jsem usoudila, že to vhodným způsobem nepůjde. Budu mu to muset říct na rovinu.
,,Jo. Už jdu.“ Vzala jsem si z pultu hrnek s kafem a koláč a šla si sednout k nim. Zase mezi Zayna a Lou. Zayn se na mě usmál.
,,Ahoj Viky. Jak jsi se vyspala?“ zeptal se mě příjemně. Zvedla jsem oči a setkala se s Niallovým pohledem. A zasekla jsem se v jeho očích. Pak do mě Lou šťouchla loktem. A já se vyprostila.
,,Tak co budeš dneska dělat?“ zeptala se mě.
,,No, to ještě nevím. Co budeš dělat ty?“
,,Já jdu s Harrym a Louisem objevovat náměstí, co je nedaleko,“ oznámila mi nadšeně.
V tom mě něco napadlo. ,,Můžu se připojit?“ zeptala jsem se. Lou se otočila na Harryho s Louisem, kteří se spolu potichu bavili. Harry pokrčil rameny.
,,Žádný problém. Klidně.“ Louis jenom přikyvoval.
,,Tak jo. Díky,“ usmála jsem se na ně. Oni se zase otočili k sobě. Zase jsem se koukla na Nialla. Ten se na mě pořád koukal a když jsem se na něj taky podívala jeho tvář se roztáhla do upřímného úsměvu. Když jsem se něj tak koukala, zjistila jsem, že mu to nedokážu říct. Alespoň ne teď. Možná později. A nebo možná nikdy.

Láska z X-FactoruWhere stories live. Discover now