19.část - Obrovská chyba? Hádám že jo

2.1K 166 2
                                    

19.část

 

Když jsem se vrátila na pokoj, abych tam trochu uklidila, zaklepal někdo na dveře. Odhodila jsem deku, kterou jsem rovnala a šla otevřít. A tam stál...Zayn.
,,Ahoj. Co se děje?“ zeptala jsem se a pozvala ho dál. Ale jenom zakroutil hlavou.
,,Mám ti jenom vyřídit od Harryho, že prej nikam nejdou,“ řekl a kývl hlavou k oknu. Pršelo. Zasténala jsem. ,,Proč? Jsem se tak těšila. No, a co budou místo toho dělat?“ zeptala jsem se ho a doufala, že mi dovolí se připojit.
,,Prej budou v klubovně,“ řekl nezaujatě.
,,Tady je nějaká klubovna??“ vykřikla jsem.

 Zayn mě vedl po točitých schodech. Jak velkej může bejt tenhle barák? Po chvíli jsme došli až dolů. Zayn otevřel velikánské dveře a údivem mi spadla brada. Byla to obrovská místnost, s béžovými sedačkami, které byli postaveny do kruhu. V rohu byl bar s kuchyňkou. A přes celou zeď se táhlo obrovské akvárko. Bylo to nádherné, ale vsadím se, že taky drahé.
Ostatní už seděli a něčemu se smáli. Byl tam taky Niall a když viděl, že jsem přišla se Zaynem, smát se přestal.
,,Ahoj všichni,“ řekla jsem a zvedla ruku.
,,Ahoj,“ pozdravili mě sborově. Sedla jsem si vedle Louise.
,,No, tak já jdu,“ řekl Zayn a odešel. Nechápala jsem proč.
,,Viky. Už jste s Niallem přemýšleli, co budeš zpívat příští týden?“ zeptal se mě se zájmem Harry.
,,No..ani ne.“
,,Měli něco jinýho na práci,“ řekl Louis a všichni se zasmáli. Já taky, ale když jsem se koukla na Nialla, nesmál se. Naopak. Vypadal, že se každou chvíli rozbrečí. Povzdechla jsem si. Sice jsem věděla, že toho budu později litovat, ale to je jedno. Vstala jsem, sedla si vedle Nialla a propletla si s ním ruce.
,,No jo no,“ řekla jsem omluvně. Všichni na mě koukali s vykulenýma očima, včetně Nialla.
,,Páni,“ vydechl Niall. Trapné ticho přerušila Lou, když si kýchla a zrovna v tu chvíli držela v ruce hrneček s čajem. Takže to celé vyšplíchla na sebe. V tu ránu všichni propukli v hlasitý smích.
Pak jsme si celou hodinu povídali o všem možném. O našich zážitcích, vtipných historkách. Pak jsem se zvedla. Niall se na mě podíval.
,,Kam jdeš,“ zeptal se se zájmem.
,,No, jsem celá přesezená. Jdu se projít,“ řekla jsem a protáhla se.
,,Půjdu s tebou,“ nabídl se Niall a začal se zvedat.
,,Ne,“ rychle jsem řekla. ,,Ehm, ještě budu volat mamce a bude to trvat dlouho,“ vymlouvala jsem se. Ve skutečnosti jsem chtěla najít Zayna. Usmála jsem se na Nialla a vyšla z klubovny.
Vyšla jsem po schodech a zamířila si to do společného pokoje Zayna a Mii, protože jsem doufala, že bude tam. Ale do nosu mě udeřil zápach z cigarety. Rozhlídla jsem se, abych zjistila, z jakého je zdroje. A pak jsem ho uviděla. Stál v dešti. Neměl ani deštník, ani kapuci. A v ruce držel cigaretu. Vyšla jsem za ním.
,,Víš, že se tady nesmí kouřit,“ zasmála jsem se a on se polekaně otočil.
,,No, pro mě pravidla neplatí,“ řekl, otočil se zpět a potáhl z cigarety. No jo. Bad boy Zayn.
,,Co tu děláš. Takhle,“ zeptala jsem se a přejela ho pohledem. Jeho mokré triko obepínalo jeho vypracovanou hruď.
,,Přemýšlím,“ řekl.
,,A o čem?“
,,Ani nevím. O všem možném. Ale hlavně o tom, proč jedna bezvadná holka uhla, když jí chtěl jeden kluk políbit,“ řekl a zamyšleně se na mě koukl. Bylo mi jasné, že mluví o mně a zrudla jsem. Pak jsem se o krok přiblížila. Zřejmě vytušil co chci udělat, a tak uhasil cigaretu pohozením jí do nedaleké kaluže. Taky se o krok přiblížil. Dešťová voda mi kapala z vlasů a promáčela všechno oblečení, co jsem měla na sobě. Ale v tu chvíli mi to bylo jedno. ‘Tohle je špatné. Neměla bys to dělat. Niall na tebe čeká dole.‘ Zase ten hlas, ale já ho umlčela a místo toho se o krok přiblížila. Zayn mě chytil za ruku, přitáhl si mě ještě blíž a políbil mě.
Tělem mi projelo chvění. Objala jsem ho okolo krku a přitiskla se na něj.
Chvíli jsme tam takhle stáli v dešti a líbali se, ale pak jsem se od něj odtrhla. A uviděla někoho stát ve dveřích.

Niall.

Láska z X-FactoruWhere stories live. Discover now