15.část - Blbá ryba

2.2K 166 1
                                    

15.část

 

S Niallem jsme si povídali celý den. Smáli jsme se a nevnímali čas. Niall mi vyprávěl historky z koncertů, cestování po světě a ještě z jeho ‘neslavného‘ života. Dneska jsem se nasmála jako nikdy v životě. Asi budu muset přehodnotit svůj názor na něj. Ve skutečnosti to byl skvělej kluk se smyslem pro humor. Najednou jsem si uvědomila, že jsem vlastně ráda, že jsem u něj. Pak nám někdo zaklepal na dveře.
,,Dále,“ řekl Niall a ve dveřích se objevila kudrnatá hlava. Harry.
,,Ahoj. Promiň, že vás ruším, ale už je večeře.“
,,Jo. Děkujeme Harry,“ řekla jsem, usmála se na něj a vstala. Niall se nějak neměl ke vstávání.
,,Jdeš?“ zeptala jsem se a natáhla k němu ruku. On se usmál, vzal mojí ruku a vstal.
,,Jo. Jdu,“ řekl, ale mojí ruku nepustil. Když jsme vyšli ven, zjistili jsme, že s Harrym přišla i jeho svěřenkyně Louisa. Vrhla pohled na mojí a Niallovu ruku, usmála se a zvedla obočí.
,,Ahoj Lou,“ pozdravila jsem. Vykroutila jsem ruku z Niallova sevření a šla k ní. Harry šel k Niallovi a potichu si povídali.
,,Tak co?“ zeptala jsem se jí potichu.
,,No. Očividně nám to nejde tak dobře jako vám,“ řekla se smíchem.
,,Nevím o čem to mluvíš,“ řekla jsem rádoby nechápavě.
,,Ne? Vážně ne?“ řekla, zvedla svoje ruce a spojila je. Jenom jsem do ní šťouchla a za smíchu jsme došli do obrovské jídelny, která se nacházela ve společenské budově, akorát o patro níž. Už tam skoro všichni byli. Louisa se odpojila a společně s Harrym zamířila ke stolu, kde už seděli ostatní. Byl tam Liam, Louis s Lisou a Zayn. Koukala jsem, kde je ta fúrie Mia. Seděla společně se Susan, Emmou a Emily u stolu na opačné straně jídelny. Něčemu se smály a přitom koukaly na stůl, kde seděli kluci. Protočila jsem oči. Pak se někdo dotkl mojí ruky. Vylekaně jsem se otočila, ale zarazila jsem se. Byl to Zayn.
,,Ahoj. Sedneš si k nám?“ zeptal se a ukázal k jejich stolu. Už tam byl i Harry, Louisa a Niall.
,,Jasně. Díky.“ Usmála jsem se na něj. Dovedl mě ke stolu a posadil se vedle mě. Byla jsem v sedmém nebi. Z druhé strany seděla Lou a přímo naproti mně seděl Niall, který se na mě pořád koukal. Od stolu, kde seděli porotci se ozvalo cinkání. Byla to Demi.
,,Prosím o pozornost. Kvůli změně plánu se bude muset vaše první vystoupení posunout z příští středy na sobotu. To znamená, že máte celý zbytek tohoto týdne volný. Můžete opustit areál X-Factoru. Buď s vašimi přidělenými poradci, nebo s někým jiným. To záleží čistě na vás. Ale do večera musíte být zpět. To je asi vše. Chcete k tomu něco říct?“ řekla a koukla na zbytek poradců. Všichni mlčeli. ,,Tak fajn. Dobrou chuť.“ Když to řekla otevřely se dveře od kuchyně a vyšel personál. Měli pojízdné vozíky a rozdávali talíře s jídlem. Když jsem ucítila to jídlo, udělalo se mi špatně. Ryba. Zvedl se mi žaludek a tak jsem se rychle odsunula a utíkala ven z jídelny. Cítila jsem, jak se na mě všichni koukají a tak jsem přidala. Když jsem vyběhla, zamířila jsem na záchod. Po chvíli jsem uslyšela vrznutí dveří.
,,Viky?“ Byla to Lou.
,,Jo?“ ozvala jsem se chraplavým hlasem.
,,Jsi v pořádku?“ zeptala se starostlivým hlasem.
,,Jo jo. Nedělej si se mnou starosti. Jsem v pohodě,“ ujišťovala jsem jí.
,,No. To si o tebe dělá starosti Zayn. Čeká venku.“ Když to řekla, zvedl se mi žaludek ještě víc. Po pěti minutách jsem vylezla ven. Bylo mi o hodně líp.
,,Na. Tady máš žvejku,“ řekla a vytáhla z kapsy balíček Orbitek.
,,Děkuju.“
,,No. Tak jo. Jdeme?“ zeptala se.
,,Jo.“ Zhluboka jsem se nadechla a vyšla ven. Lou měla pravdu.
Čekal tu.

Láska z X-FactoruTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang