8.část - Diváci?

2.1K 176 1
                                    

8.část

69069. Rozesmála jsem se na celé kolo.
To musí být osud. Rázem jsem se cítila lépe.
Jak den ubýval, ubývalo i lidí. Někteří se z pódia vraceli s úsměvem a jiní zase s pláčem. Bylo mi jich líto. Doufám, že takhle neskončím já. Když mě pak zavolali, zjistila jsem, že jsem překvapivě klidná. Vešla jsem na pódium, pozdravila a začala zpívat. Nechali mě ji dozpívat do poloviny a pak mě stopli. Demi promluvila jako první.
,,Od minule jsi se zlepšila, jak vzhledově, tak i hlasem,“ řekla a mrkla na mě. Já jsem se na ní usmála. ,,Bylo to hezký. Procítěné a to je dobře,  protože tahle písnička je procítěná a plná pocitů. A to ty jsi byla schopná ukázat,“ řekla a zvedla palce. ,,Dobrá práce.“
,,Já jsem se koukala na tvoje první vystoupení, kde jsi zpívala mojí písničku.“ Jessie J náhle onemocněla a tak jí nahradila Katy Perry, která ke mně teď mluvila. ,,Vážně mě to potěšilo i udivilo, že jsi ji zazpívala tak hezky. Ale to nebylo nic oproti tomuhle. Bylo to vážně pěkně zazpívané a líbí se mi tvoje vlasy,“ řekla a já se usmála.
,,Děkuju.“
,,Já si myslím, že tohle bylo vážně skvělé a taky, že skvělé to bude i nadále. Vybrala jsi si dobrou písničku, která se hodí k barvě tvého hlasu a skvěle ti padne,“ řekl Simon a mně spadl kámen ze srdce. Dneska se ani neobtěžoval nahodit svůj Poker Face.
,,Děkuju.“
Poslední byl Louis. Ten zvedl hlavu od papírů, usmál se na mě a zvedl oba dva palce.
,,Víc k tomu říct nemůžu. Prostě skvělá písnička zazpívaná skvělou holkou. Doufám, že ty máš ten talent dostat se až do finále.“
,,Děkuju,“ řekla jsem s úsměvem od ucha k uchu.
Když jsem odcházela, všimla jsem si, že úplně vzadu sedí něco přes dvacet lidí. A mně došlo, že to jsou nejspíš ty poradci. Z toho, že Zayn nejspíš viděl moje vystoupení, se mi zvedlo ego a zároveň žaludek.

Láska z X-FactoruKde žijí příběhy. Začni objevovat