12. část - Co jsem komu udělala?

2.1K 173 1
                                    

12.část

 

,,Jste přiřazena k...Niallovi Horanovi,“ řekla a mně se v tu chvíli zhroutil celý sen.
,,Ehm,“ zakoktala jsem, ale Demi pokračovala dál a tak jsem musela jít k Niallovi. Né že bych ho neměla ráda. Mám ho ráda. Mám ráda jeho vlasy a jeho modré oči, ale Zayn je Zayn.
,,Ahoj,“ zašeptal.
,,Ahoj,“ odpověděla jsem a usmála se. Když jsem otočila hlavu všimla jsem si, že vedle nás stojí Zayn.
,,Mia Morgan, vy budete u Zayna Malika.“ Když to Demi vyslovila, měla jsem chuť zakřičet na celý pódium. Proč zrovna ona?? Když ani neví, jak se vyslovuje jeho jméno.
Mia zvedla pyšně hlavu a zařadila se vedle Zayna. Proboha, co jsem komu udělala.
,,Susan Mavon, vy jste přiřazena k Liamovi Paynovi. A posední je James Arthur a u něj je Natalie Simon. Tímto už víte s kým budete trávit většinu dne. Pro X-Factor jsou vyhrazeny tři budovy. Jedna je ubytovna pro soutěžící, druhá pro naše hosty a třetí je něco jako klubovna. Každá dvojice má svůj vlastní ‘pokoj‘,“ řekla a naznačila uvozovky. ,,Tam se budete vždy po snídani a obědě scházet a nacvičovat si svá vystoupení. Za dveřmi si vezměte své věci a jděte do ubytovny. Na dveřích jednotlivých pokojů jsou jména, po kterých jste rozděleni. Většinou je to po třech. Tam si vybalíte a pak se svým přiděleným poradcem půjdete do společné ubytovny. Tam se seznámíte. Máte někdo nějaké výhrady nebo připomínky?“ zeptala se nakonec Demi. Měla jsem v plánu jít se zeptat, jestli by to nešlo vyměnit, ale když jsem se koukla na Nialla, jak se na mě tak koukal, řekla jsem si, že to nějak půjde. Přece jenom je se Zaynem v jedný skupině a jsou to kamarádi.
,,Dobře. Můžete jít,“ řekla a posadila se.
Vyšli jsme ven a v hale byly naše věci. Vzala jsem si svůj kufr, ale Niall mi ho vytrhl z ruky.
,,Já ti to vezmu,“ řekl a usmál se.
,,Ne, to je dobrý. Zvládnu to,“ řekla jsem a snažila se mu ho vzít, ale on s ním uhnul.
,,Tak děkuju,“ řekla jsem a usmála se.
Šel se mnou na ubytovnu a společně jsme hledali pokoj, ve kterém budu následujících několik dní spát. Našli jsme ho až na konci chodby.
Když jsem je otevřela, tak jsem zjistila, že mé dvě spolubydlící už tam jsou a vybalují si. Jedna z nich je Becca. Poznala jsem její tmavě hnědé vlasy. A když se ta druhá z nich otočila, tak jsem se zhrozila.
,,Ahoj Viky. Tak teď budeme spolubydlící. No to je super,“ řekla Mia.
No proboha. To bude dlouhých několik dní.

Láska z X-FactoruUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum