10.část - Rozsudek

2.1K 180 1
                                    

10.část

 

,,Všichni jste se sem dostali, což znamená, že ve vás něco je. Ale dneska z vás může postoupit jen deset. Bylo to pro nás těžké rozhodování. Ale nakonec jsme se dohodli na deseti z vás, co byli dneska nejlepší. Až řekneme vaše jméno, vystoupíte z řady, počkáte až dočteme zbytek. Pak se teprve můžete odebrat do haly, kde na vás budou čekat vaši blízcí, které jsme poslali domů, pro vaše věci, protože tu teď budete bydlet. Pak budete mít hodinovou pauzu na rozloučení a na seznamování. Pak se všech dvacet soutěžících, co jsme vybrali i z minulé skupiny sejde zde a budete přiřazeni k někomu, kdo vás bude celý X-Factor provázet a bude vám radit, jak se zlepšit. Takže doufám, že je vám všechno jasné. Můžeme začít.“
Celou dobu co Simon mluvil se mi klepala kolena. Koukala jsem se po zbytku a viděla jsem, že většina z nich je na tom stejně jako já. Někteří byli naopak podivuhodně klidní. Záviděla jsem jim. Mezi takovými lidmi byla i Mia, která se celou dobu na porotu usmívala. Nejspíš si myslela, že úsměv udělá na porotu dojem. Uvidíme.
Demi se postavila a začala číst.
,,Do dalšího kola postupuje. Becca Johnsonová,“ řekla zvedla hlavu a na dotyčnou se usmála. Ta udělala jeden krok vpřed a usmívala se od ucha k uchu.
,,Dále postupuje. Mia Morganová.“ Ta se drala dopředu a usmívala se. Já se na ní usmála. ,Jestli se dostanu dál, tak to bude silná soupeřka.‘ pomyslela jsem si.
,,Dále. Natalie Simons.“ Zase stejný průběh.
,,Další je Susan Mavon.“ Drobná blondýnka vystoupila z řady s hlavou vztyčenou.
Začínala jsem se bát. Zbývalo jich pouze šest.
,,Další je Emma Rinaldiová.“ Pak se zvedla Katy Perry a začala číst další jména.
,,Lisa Swanová, Emily Philipová, Alice McPatricková, Viktorie Bensonová a Louisa Shanová. Všem gratuluji a těm, kteří nepostoupili, chci popřát mnoho štěstí do příštího roku.“ S těmito slovy se celá porota zvedla a odešla. A pak to vypuklo. Všechny, jsme se objímaly a plakaly.
A teď jsem si uvědomila, že se brzo setkám se Zaynem Malikem.

Láska z X-FactoruKde žijí příběhy. Začni objevovat