1.8 // Cryin Moon

857 41 5
                                    

Camz: Dün herşey çok güzeldi

Lauren: Bugün de öyle olabilir

Camz: Bir saat sonra sizin evin önünde olacağım

Lauren: Saat gece on bir üvey annen ve çok sevgili kocası izin verir mi

Camz: Evde olduğumu sanıyor olacaklar (:

--

Bir saat sonra, Camila geldiğini bildiren bir mesaj atmıştı.

Lauren çok heyecanlıydı. Bugünün dünden daha güzel olmasını istiyordu, yarının da bugünden daha güzel olmasını...

Siyah vücut hatlarını ortaya çıkaran mini bir elbise giymişti. Sırt dekoltesi oldukça iddialıydı. Göğüs dekoltesini ise çaprazlama ipler örtüyordu. Gelişigüzel şekillendirdiği saçları her zamanki gibi ona farklı bir hava katmıştı. Bordo rujunu dudağına nokta nokta sürdü ve yaydı. Çantasını alıp evden çıktı.

Camila, bir bara gideceklerini ve özel birşeyler giymesini istemişti.

Dün de olduğu gibi Camila karşı kaldırımda onu bekliyordu. Beyaz, mini pileli bir elbise giymişti. Elbise kalın askılıydı ve üst kısmında dikey tek bir tane fermuar vardı. Uzun dalgalı saçları parlıyordu. Herşeyiyle mükemmeldi, Lauren da öyleydi.

Lauren, Camila'nın karşısında durduğunda Camila onu en az yedi kere baştan aşağı süzmüştü.
"G-göz alıcısın. Mükemmel görünüyorsun" dedi Camila.

Lauren gülümsedi ve Camila'nın gözünün önğne düşen saçını kulağının arkasına attı.

"Sende öyle Cabello. Harikasın"

Muhtemelen sarhoş olacakları için arabayı almadılar ve taksi tuttular. Yirmi dakika sonra en yakın barın önünde durdular.

İçeri girdiklerinde alışkın oldukları içki, sigara, ter kokusuna karışmış parfüm kokuları tenlerine bir tabaka gibi yapışmıştı sanki.

İkiside en basitinden bira alıp en köşedeki koltuğa oturdular.

Kısa ayaklı eskitilmiş yuvarlak siyah masada boş sigara paketleri boş şişeler vardı. Bunları umursamadan biralarını içmeye başladılar.

"Evde olaylar nasıl?" diye sordu Lauren.

Camila bir süre cevap vermedi, ardından Lauren'a baktı. "Dinle, bu gece ve önümüzdeki beş gün boyunca bunlardan bahsetmeyelim. Olur mu?"

Lauren'ın cevap vermek için aralanan dudaklarını Camila'nın dudakları doldurdu.

Camila boğuk bir şekilde inledi.

Lauren Camila'nın kalçalarını avuçladı ve onu üstüne çekti. Camila bacakları ayrık bir şekilde dizlerinin üstünde Lauren ile öpüşüyordu.

Lauren Camila'nın alt dudağını dişlerinin arasına aldı. Camila Lauren'in göğüslerini avuçladı.

"Tam şu anda olmalı" dedi Camila nefes nefese.
(Smut seziyorummm djkxkx)
"Bir yer bulmamız lazım" dedi Lauren ve ayaklandılar. Çoğu insanın gittiği yolu takip edip barın üst katına çıktılar. Ne yazık ki bazıları kapılarını kilitlemeyi unutmuşlardı.

Sonunda boş bir oda buldular ve hızla içeri atıldılar. Camila kapıyı kilitlerken Lauren çantaları bir köşeye attı.

Camila kapının önünde durup sırıttı. Lauren hızla ilerleyip Camila'yı duvarla arasına aldı ve dünyaya geldikleri andan beri istedikleri buymuşçasına öpüşmeye başladılar. Camila'nın elleri Lauren'in vücudundaki heryerdeydi.

Lauren, Camila'nın elbisesini hızla çıkarttı ve gördüğü manzarada bayılacak gibi oldu.

Öpüşmeye devam ettiler. Camila geri çekilmeden Lauren'in elbisesini çıkarttı. Ve geri çekilip onu inceledi. Gözleri mi koyulaşmıştı?

Lauren Camila'nın elini tuttu ve onu yatağı çekti tüm bunlar olurken Camila, Lauren'in kalçalarını izlemekten kendini alıkoyamadı.

Lauren Camila'yı önüne aldı ve onu yatağı itti. Ardından üstüne çıktı ve karın çizgisini takip ederek oraya kadar dilini kullanarak indi. Camila şimdiden kıvranmaya başlamıştı. Göğsü inip kalkıyor, karnı içeri gömülüp duruyordu.

İkiside daha fazla beklemek istemiyordu. Lauren Camila'nın çamaşırını çıkardı. Camila'nın küçük bir çığlık atmasını sağlayacak şekilde dilini oraya soktu. Dakikalarca odada Camila'nın sesli inlemeleri yankılandı.

Ardından Lauren yatağı uzandı ve Camila üstüne çıktı. Lauren'in sütyenini çıkarttı ve sol göğsünün ucunu ağzına aldı. Lauren belinin uyuştuğunu ve nefesinin kesildiğini hissetti. Camila dilini gezdirdi. Dişlerini geçirdi ve Lauren'in göğsünü kendine çekti. Lauren'ın sırtı yay gibi gerildi.

Şimdi sıra oradaydı. Camila kumaş parçasından kurtulur kurtulmaz dilini oraya gömdü. Lauren'in tepesini ıslattı ve daireler çizdi. İçine çekti, emdi, dişledi. Lauren daha önce hiç, bu kadar iyi hissetmemişti.

"Benim için gel Jauregui" dedi Camila çatallaşan sesiyle. Ve hareketlerini hızlandırıp sertleştirdi. Lauren titreyerek ve yüksek sesle inleyerek Camila'ya geldi.

İkiside uyuşmuş bir şekilde yan yana yatıp tavanı izlediler ve bazen birbirlerine bakıp güldüler.

Cryin MoonWhere stories live. Discover now