1.1 // Cryin Moon

1K 47 2
                                    

Camila'dan

Lauren kararlı birisi, onu David'in karşısına çıkmaması konusunda ikna edebileceğimi sanmıyorum.

Lauren yanıma geldiğinde içimden David'e küfürler savuruyordum. Oysa o an Lauren'a sarılabilir hiç bilmesem de muhteşem olduğundan emin olduğum kokusunu içime çekebilirdim.

Aniden yanından çekip gitmemin başka bir sebebi de vardı. David, eğer beni Lauren ile görürse ona zarar vereceği hakkında beni tehtid etmişti. Ve bunu yapardı da. Okuldaki herkes onun casusuydu zaten.

David beni asla sevmemişti bunun zaten farkındaydım. Okulun popiler kızıyla çıkıp kendi popüleritesini yükseltecekti. Başardı da.

Ve şimdi beni gerçekten seven biri var cinsiyetinin ne olduğunun bir önemi yok.

Bende onu seviyorum. Ona zarar gelmesine izin veremem. Bencillik edip ona orada sarılsaydım, ertesi gün belki Lauren benden beter bir halde olacaktı.
Buna izin veremezdim, vermedim.
Şimdi de vermemeliyim.

She was the moon and i'm sun. I shouldn't let the moon cry.

#

Eveet bu bölüm Camila'nın ağzındandı. Kısa oldu biliyorum ama benim için o son yazdığım kısım önemliydi. Türkçe pek anlamlı olmadı bende ingilizce yazdım. Bana ait tabiki hdjssk bu arada böylelikle hikayenin ismindeki anlamı anlamışsınızdır diye düşünüyorum. Biliyorsunuz güneş Camila ay Lauren. İşte neyse siz anlamışsınızdır ben feels geçirmeye devam edeceğim.. XX

Cryin Moonजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें