Παρτ 22

61 9 1
                                    

Li: Θα πεις τίποτα?

Αυτό που με εκνευριζε πιο πολύ ήταν η απάθεια και η αδιαφορία του. Δεν μπορούσα να τον καταλάβω. Δεν μπορούσα... Έφυγα τρέχοντας σαν κυνηγημένη. Άνοιξα την πόρτα και έφυγα. Έτρεχα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και όσο πιο μακριά γινόταν. Μακριά του...

Δεν ήξερα καν που πήγαινα. Περπατούσα σαν υπνωτισμενη με τις τελευταίες λέξεις του Liam να αντηχουν ξανά και ξανά στο μυαλό μου.

Πώς μπορούσα να ήμουν τόσο ηλιθια! Η Εύα και ο Κώστας μου το είχαν πει ότι αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος αλλά εγώ δεν τους άκουγα. Επέμενα ότι έκαναν λάθος. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι ο Liam ήταν επικίνδυνος. Γιατί? Ίσως, επειδή τον είχα ερωτευτεί ή ίσως επειδή δεν ήθελα να το δεχτώ. Δεν ήταν και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο να στα ζητάει ένας τόσο ωραίος και δημοφιλής τύπος... Ή ίσως γιατί βαθιά μέσα μου ήλπιζα να είναι διαφορετικός... Ίσως γιατί υπήρχαν στιγμές που ένιωθα ότι είχε καλοσύνη μέσα του...

Όχι! Διώξε αυτές τις σκέψεις από το μυαλό σου! Πόσες φορές πρέπει να σε πληγώσει αυτός για να καταλάβεις ότι είναι ένας μαλακας?!!

Η μικρή, εκνευριστική φωνούλα όπως πάντα είχε δίκιο. Πόσες φορές έπρεπε να πληγωθω για να καταλάβω ότι δεν έπρεπε να τον εμπιστεύομαι?

Τέτοιες σκέψεις περνούσαν συνέχεια από το μυαλό μου. Έπειτα, θυμήθηκα τον Harry. Κι αυτός όπως και οι άλλοι με είχε προειδοποιησει να μείνω μακρυά από τον Liam. Η ερώτηση όμως, είναι πώς το ήξερε αυτό ο Harry? Πώς ήξερε ότι ο Liam θα με πληγωνε? Γιατί ήθελε τόσο πολύ να με προστατεύσει από αυτόν? Τι ήξερε για τον Liam? Ήταν μόνο ότι παρατουσε ή απατούσε πολύ εύκολα κοπέλες ή κάτι παραπάνω? Ποιος, τελικά ήταν ο Harry και ποιος ο Liam?

Σχεδόν, αμέσως, έφερα στο μυαλό μου τα γεγονότα που είχαν συμβεί. Ο Harry την μια δε μου μιλούσε την άλλη μου μιλούσε και όταν το προσπαθούσε κάτι τον εμπόδιζε. Έπειτα, με παρακολουθησε. Επέμεινε να μείνω μακριά από τον Liam. Ξαναείδα τον Harry την ίδια μέρα μετά από ότι έγινε στο σπίτι του Liam. Βρέθηκα μπλεγμένη σε μια αστυνομική υπόθεση από την οποία ο Harry προσπάθησε να με κάνει να πιστέψω ότι δεν ήταν αλήθεια. Και το κερασάκι στην τούρτα? Ο Liam να με σώζει από έναν τρελό που ήθελε να σκοτώσω τον Harry και που ήξερε κάπως το τηλέφωνο μου και την οικογενειακή μου κατάσταση.

Τι σήμαιναν όλα αυτά?

Ν: Αχ, είπα πέφτοντας πάνω σε έναν νεαρό. Με συγχωρείτε, είπα βλέποντας ότι του είχα ρίξει κάτω στις λάσπες τα δύο βιβλία που κρατούσε.

Guardian AngelWhere stories live. Discover now