Nakupování

4.5K 182 7
                                    

Ráno jsem se vzbudila, a opět myslela na včerejší noc s Justinem.

Není tu, protože mi včera říkal, že má focení svého merche (vlastní oblečení)

Není tu, protože mi včera říkal, že má focení svého merche (vlastní oblečení)

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

, ale měl by přijít brzy, protože já jsem spala do jedenácti

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

, ale měl by přijít brzy, protože já jsem spala do jedenácti.

Šla jsem do kuchyně a našla lístek a na něm bylo napsáno: Ahoj lásko, včerejšek jsem si užil a pořád na tebe myslím zlato, už se těším až tě obejmu a nepustím.
Ps: Uvař něco dobrého a nezlob, nebo dostaneš večer na holou.
Miluji tě, s láskou, tvůj JB💜.

Usmála jsem se, jak může být tak sexy,chytrý,něžný,jak si věří atd... Miluju toho kluka.

Jooo

A taky miluju Justinovy prsty, které mě včera přivedly k vrcholu.Při této představě jsem se zakousla do rtu.

Kolem mě se obmotaly potetované ruce Justina a já sebou mírně cukla ,,Proč se koušeš do rtu, lásko" zeptal se mě Justin a ruce dal na můj zadek a stiskl ho, zastonala jsem. ,,Tak proč,, zeptal se mě znovu a znovu mi stiskl zadek a přitiskl se pusou na můj krk.Znovu jsem zastonala, ale tentokrát víc. ,,Při představě na tvé prsty ve mě" zamumlala jsem, ale on to slyšel a zasmál se a já jsem zrudla, jako rajče.
Otočil si mě k sobě a rukou mi vjel do kalhotek, kde zaútočil na můj klitorys.Byla jsem tak vzrušená, že mi netrvalo dlouho a já se udělala.

Vytáhl ze mě prsty a olízal si je a já si hlavu dala do jeho hrudě ať nevidí, jak jsem červená.
Slyšela jsem, jak jeho hruď zavibrovala ze smíchu ,, lásko, nemusíš se stydět.Miluji, když se uděláš" řekl a políbil mě na rty a s mlasknutím jsme se od sebe odtáhli.

,, Justine jdu nakupovat, půjdeš semnou" zeptala jsem se Justina, který teďka sleduje televizi. ,,Joo" vypískl, jak malé dítě.Zasmála jsem se a šla se obléknout.

Byli jsme snad v každém obchodě dvě hodiny, protože Justin musel mít všechno.Jsem totálně vyčerpaná z nakupování.

,,Ještě tam musíme jít" zavolal na mě Justin a tahal mě do obchodu se spodním prádlem Victoria Secret.

Vybrala jsem si spodní prádlo, hlavně s krajkou, kterou tak Justin moc miluje a šla si to vyzkoušet do kabinky, když v tom přišel Justin a dal mi další prádlo, které si mám vyzkoušet.

Všechno jsem si to vyzkoušela, ale nic nebylo to pravé co by se mi líbilo.

Vlastné ješte jsem tu měla jeden kousek, který vybíral Justin. Byla to fialovo-černé krajkové spodní prádlo.Oblíkla jsem si to, musím uznat, že mi to slušelo. ,,Tak?" ukazala jsem se v tom Justinovi a ten jakoby zapomněl dýchat. ,,jsi-jsi dokonalá" vykoktal ze sebe a šel ke mně do kabinky.Zamračila jsem se a otočila jsem se zádama na něho, když v tom mi rukama zmáčkl prsa, vypustila jsem ze sebe tichý ston.

Bral to jako příležitost a otočil si mě k sobě čelem. Znova mě políbil a jazykem mi přejel po spodním rtu, s radostí jsem mu to dovolila a ruce si obmotala kolem jeho krku. ,,Chci tě" zašeptal mi do ucha a já se zasmála. ,,Tady ne" snažila jsem se od něho odtáhnout, ale jel od krku, přes prsa, břicho až k lemu kalhotek, kde mi dneska už podruhé vjel rukou a začal mi dráždit klitorys.

Vzdychla jsem mu do úst a vrazil do mě najednou 2 prsty. Prohla jsem se v zádech.
Po chvíli vyndal prsty a začal mi stahovat kalhotky, které hned sundal.Začala jsem mu rozepínat pásek a následně mu stáhla kalhoty i boxerky někam po kolena.Chytl Jerryho a vrazil ho do mě.Zalapala jsem po dychu a prohla se v páteři.

Justin začal přirážet a já se držela pevně kabinky,chtěla jsem víc! ,,Justine už budu" zavzdychala jsem ,,Ja taky, shawty" kapičky potu mu tekly potváři a najednou moje lono zaplnila lepkavá tekutina. Oba jsme si upravilai rozcuchané vlasy a vyšli jsemtz kabinky, lrvníJustin a po chvilce já, ať to není tak nápadné.

,,Tenhle kousek berem, shawty" (ten, v kterém si to rozdali:))...). Řekl se smíchem Justin.

Šli jsme zaplatit a já se zahambeně koukala do země. Prodavacka si toho očividně všimla ,,Nemusite se stydět, nejste první ani poslední pár co to tam dělal.Chlapi se hold někdy neudrží" zasmála se a já jsem zčervenala ješte víc, než teď. Justin taky zrudnul, tak jsme rychle zaplatili a vydali se domů. ,,Tak tohle bylo divné" oba jsme se začali strašně smát a šli do auta.

Moc Vám děkuju za vote a reads!!!
S láskou, Ann.
A zkuste prosím přidat komentář, jakýkoliv.!💜💜💜

Chat with Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat