Winners Album

173 16 1
                                    

Zamolila bih vas da pustite ovu pjesmu. Hvala.

Emy's P

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Emy's P.O.V

Oblačim haljinu koju mi je Anne donijela te vežem kosu u visoki rep. Danas napokon idem kući. Harry je otišao po Emily te je odnio neku odjeću da joj obuče. Potpuno je ludo koliko se on brine o njoj. Nikada nisam mislila da se muškarac toliko može brinuti o nekome,a kamoli o jednoj bebi.

Sjedem na krevet te same misli počnu dolaziti.Prije dvije godine sam bila studen na zadnjoj godini pravnog fakulteta te mi se posrećilo da dobijem kartu za koncert One Directiona. Uskoro završim u rukama Harryja Stylesa te se sve ostalo brzo odvilo. Dobila sam posao kod njih, saznala da mi je cijela porodica mrtva te da nemam nikoga i eto danas sam majka. Na X Factoru sam osvojila...

Čekaj šta sam osvjila?

U svoj onoj gomili balona ugledam jeda sa mojom slikom na njemu. Priđem tu uzmem balon i korpu sa cvijećem koji su bili spojeni. Duboko u cvijeću je bilo pismo u X Factor omotu.

Vratim se na krevet, otvorim ga te počnem čitati:

''Draga Emy

X Factor tim kao i sudije žele da ti čestitaju na prinovi u vašoj porodici, maloj Emily. Prava je srećnica što je ušla u  takvu porodicu i u porodicu pobijednika.

Ono što je takođe bitno jeste da ti čestitamo na osovojenoj tituli pobjednika X Factora  2019 godine. 

ISKRENE ČESTITKE ''

''Mi smo spremni.''-prekine me Harryjev upad. Vidim da je spreman da krenemo kući,ali još malo će sačekati.

''Zašto mi nisi rekao?''

''Šta to?''

''X Factor! To da sam pobijedila!''

''Nemoj da se dereš.''-utiša me:'' Malena spava i ja sam na to potpuno zaboravio. Hajde da sada krenemo.''

''Ne! Kako možeš ovako nešto zaboraviti?''-spušta pogled prema zemlji i mogu shvatiti da nešto skriva. Uvijek je ovako izgledao kada bi nešto krio.

''Ajde ispljuni. Sad mi moraš reći...''

''Pripremili su ti iznenađenje kod kuće- Nisam ti rekao zbog toga, ali sada te molim da kada dođemo pravi se kao da nisi znala i budi iznenađena jer stvarno su se potrudili oko ovoga.''


...

2 GODINE KASNIJE

Author's P.O.V

Emy Arther

Život je nešto nepredvidivo, nekada lijepo, a nekada baš grozno iskustvo. Ne znaju svi živjeti pravilno. Treba živjeti kao da ti je posljedi dan, kao da je to najbolji dan tvoga života i priuštiti sebi sve ono što oduvijek potajno želiš. Samo se trud isplati jer tko zna kakvu sudbinu je Bog baš tebi propisao.

Our Story /COMPLETED\Where stories live. Discover now