With No Mask

167 29 6
                                    

Želim da ovo poglavlje posvetim mojoj ibf. Večeras će biti 3 mjeseca kako se znamo i ona je najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.

Ostavite po neki usputni komentar i na kraju imam jedno jako bitno pitanje za vas. Ustvari treba mi vaša pomoć.



Harry' P.O.V

''Hejj ljubavi.''

''Jesi doma?''-upitam i čujem njon odgovor iz dnevnog boravka.

''Dođi Harry moram ti nešto važno reći''-govori s nekim drhtavim glasom.

''Reci ljubav..''

''Ja..danas sam bila kod dokrotice i..

''I..?''

'' Ja napravila sam...''

''Što si napravila Emy?''

''Ja..''

''Reci više nemoj da me plašiš!''-ovaj put se izderem na nju.

''Ja napravila sam neke analize i izgleda da je sve uredu. Ono je bilo obično povraćanje jer sam zatrovala želudac. Vjerovatno onom kineskom hranom.''

''Uredu ljubavi.''-kažem tiho te ju poljubim stavljajući ruku na njen stomak.

Emy's P.O.V

''Uredu ljubavi.''-reče tiho i spusi blagi poljubac. Odjednom osjetim njegovu ruku na svom stomaku. Zašto je to učinio? Da li zna? Ne . Nije moguće.

Prekinem svoje misli te se brzo od njega odmaknem.

''Šta to radiš?''-povisim to na njega.

''Hah..šta radim?''-zbunjeno odgovori.

''Ja ...moram do kupatila.''-kažem te potrčim i brzo zatvorim vrata za sobom.

''Emy?''-čujem zbunjeni glas iza vrata i kucanje. Ne shvata šta se događa. Počnem blefirati povraćanje na što on povjeruje i tek nakon par minuta mu otvorim vrata. Ka da sam izašla odmah sam dobila zagrljaj.

''Volim te Harry. Ja te jebeno previše volim i ne znam šta bih bez tebe.''-odjednom izađu ove riječi z mene i ne znam sama zašto.

''Emy..''

''Da?''

''I ja tebe najviše volim.

2 MJESECA KASNIJE

''Ajde Perrie navlači. Moram ju obući ili inače neću moći da idem sa Harryjem''.govorila sam isprekidano dok sam pokušavala obući prokletu haljinu na sebe. Prije mjesec dana mi je odlično stajala, ali sada nikako.

''Zašto ju oblačiš preko glave, ajde skini pa probaj ju obući na noge (valjda kontate šta sam htjela da kažem).''-kaže Perrie.

''Ne!''.odgovorim kao iz topa. Ona me pogleda sa nekom čudnom facom i sad moram pokušati popraviti situacije da ništa ne skonta. Iako mi je na najbolje prijateljica ne mogu joj reći za bebu. Ne još. Iako sam trudna već 3 mjeseca nisam im mogla reći, ali več primjećuju promjene na meni. Nekako mi je u ovoj trudnoći sve ljepše iako je prošlo tek malo vremena. Harry mi je par puta rekao da sam se udebljala. Malo mi je čudno to da nije ništa skužio,ali ipak i ja sam se dobro krila. Nije me vidio golu već mjesec dana otkako mi je stomak počeo da raste. Oblačim sada majce za broj veće nego što inače nosim i ništa se ne primjeti.Noću je najtže, ali imam ja svoje načine.

''Ovaj..probala sam to već pa nije išlo.''-kažem malo nesigurno, a ona ništa nereče.

''Zašto ti ne ideš sa nama?''-pitam ju pokušavajući da prekinem malo neugodnu tišinu.

Our Story /COMPLETED\Where stories live. Discover now