God..

132 25 2
                                    

8 sedmica kasnije

''Stvarno nisam kriva.''-plačem dok sam u njegovom zagrljaju. Tako me smiruje , ali ne i one bolove u stomaku za koje mu i ne smijem reći.

''Vidi Emy, sve će bit uredu. Bobyja će izbaciti i tvoja grupa kao i ti će te dobiti novog mentora. Nemoj da se brineš, oke?''-potvrdim mu tako šta blago klimnem glavom.

Ne znam zašto je Boby ono uradio i još uvijek sam u šoku.                                                                           Smatrala sam ga pravim prijateljem. Pripremali smo se kao i inače za moj nastup i onda me on odjednom baci na klavir te mi krene skidati pantalone te me počne dirati po tijelu i kada je došao do stomaka rekao je kako bi on bio bolji otac. Njegov pokušaj silovanja mene je užasavajući i kad samo pomislim na sve što se desilo. Hvala Bogu što je poslao Simona koj ga je spriječio u ovoj grozoti.

''Hvala ti Harry, puno!''-kažem sa nekom srećom u glasu te na njegove usne ostavim dugi poljubac.

Stvarno sam zahvalna što ga imam u svom  životu jer da ga nisam upoznala onaj dan na koncertu tko zna gdje bih sada bila. Mislim zamislite da ste jedan dan običan student na nekom običnom fakultetu i već drugi dan ste vjereni za Harryja Stylesa , nosite njegovo dijete i gotovo ste stigli do finala u takmičenju X-Factor. Teško za povjerovati jel da?


...


Sa samim otvaranjem očiju svega se sjetim te odmah primjetim da mi on fali u krevetu.

Gdje je mogao otići jer Simon je razgovarao s nekim ljudim i dozvolili su da Harry ostane dva dana u kući u kojoj se nalaze svi takmičari. Razmišljam previše i to mi je kako da kažem zabranjeno. Mislim nije mi zabranjeno već se ne smijem zamarati. Mislim da me shvatate.

''Aaaa!!!!''- vrisnem na Harryjev skok na krevet. On se nekada ponaša kao malo dijete. Potpuno poludi.

''SRETAN ROĐENDAN!!!''-rođendan? Rođendan! Pa meni je rođendan. Od sve zbrke sam potpuno zaboravila na to.

''Gdje je moj poklon?''-nekulturno ga upitam te se pokušam izvući iz ove neprijatne situacije.

Harry se samo nasmije te mi pruži kutiju. 

Hmm... Što li je u kutiji? Gledam ju kao budala i pokušavam pogoditi umjesto da ju otvorim. Kada mi Harry reče da ju otvorim krenem kao ludak da derem ukrasni papir te otvorim kutiju. 

Nisam mogla da vjerujem šta vidim. Ovo je naljepši poklon koji sam mogla dobiti. Moj prvi mikrofon, on, nebjerovatan je, prosto prelijep.

''Nadam se da ti se sviđa!''-ja mu samo odgovorim poljupcem i ogromnim zagrljajem

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

''Nadam se da ti se sviđa!''-ja mu samo odgovorim poljupcem i ogromnim zagrljajem.

''Hajde spremaj se stigao ti je novi mentor.''-novi mentor? Zar već? Kad prije su ga našli? Samo se nadam da nije neka budala.


Hej pipls. Evo još jedan nastavak.

Uskoro se bliži kraj knjige.

Love you A

Our Story /COMPLETED\Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt