:one:

1.7K 255 93
                                    

Sonraki gün Luke bir Pokestop'a uğramak için evinden çıktı. Evine fazla uzak olmayan Pokestop'a yürürken aynı zamanda da yumurtasının çatlaması için daha ne kadar yürümesi gerektiğine baktı.

Yumurtaların çatlaması için yürümeye büyük bir önem veriyordu çünkü içinden bazı önemli Pokemonlarım çıkabileceğini duymuştu ancak şu ana kadar sadece bir Venonat ve Magikarp çıkmıştı. İç çekti ve yürümeye devam etti.

Pokestop bir Starbucks'ın yanındaydı. Üç Pokeball kazandıktan sonra Starbucks'a girip koyu bir kahve (Y/N; kahve isimlerini bilmiyorum...) alıp tekrar dışarı çıktı. Fazla uzak olmayan bir parkta bir Mystic Gym'i vardı, oraya gitmeye karar verdi.

En yüksek CP'ye sahip olan Pokemonu 428 ile Goldeen'dı ve Gym'deki en güçlü Pokemonun da 397 ile Charmander olduğunu gördü. Gülümsedi, bu çok basit olacaktı.

Gym'in olduğu yere gitmeden önce birkaç Pokestop'a daha uğramış, toplamda 76 Pokeball'u olmuştu. Gym'in yanına geldiğinde ekranına tıkladı ve Charmander ile onun eğiticisi olan çocuğun karakterini gördü. Kullanıcı adı "Mikachu"idi. Luke bunun ne kadar saçma bir isim olduğunu düşünüp kendi kendine kıkırdadı.

Savaş ekranı açıldığında hızla ekrana tıkladı ve biraz hasar almış olsa da sonuç olarak dövüşü kazandı. Gym'in rengi maviden kırmızıya döndü ve 'Mikachu' yerine onun karakteri gözükmeye başladı.

Luke sırıttı, tekrar evine dönmeden önce Gym'in hemen yanındaki Pokestoplara tekrar uğradı ve birkaç tane de Revive kazandı.

Tam artık evine dönmek için arkasını dönmüştü ki bir kişinin bağırdığını duydu.

"Luekhemmo da kim amına koyayim!"

~
Son cümleyi sırp İngilizce'ye kolay çevirebilmek için yazdım o yüzden pek takılmayın siz ona.

Neyse bölümler ve kitap kısa olacak, sizi seviyorum xx.

pokemon go //mukeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin